>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

staly zysk bez ryzyka tylko dla graczy w UK

L 0

lechhu

Użytkownik
Polecam stronkę profitaccumulator.co.uk zapewniająca stale profity bez żadnego ryzyka. Chodzi o wyciąganie kasy z free betów,zawsze jesteśmy na plus. Bez problemu można zarobić kilka stówek miesięcznie

D 40

dynioglowy

Użytkownik
Czy mógłbyś bardziej opisać na czym to polega i dlaczego tylko mieszkańcy UK mogą brać udział?.

Otrzymane punkty reputacji: +1
gajin 150

gajin

Użytkownik
Serio jeszcze ludzie są na tyle naiwni (żeby nie napisać &quot;głupi&quot;) i nabierają się na &quot;pewny zysk bez ryzyka&quot;? Czerwona lampka, scam alert, stay away...

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 0

szffagier

Użytkownik
Gajin, da rade. Ryzyko jest zawsze. W tym wypadku glownie human error. Nie tylko, Raz na przyklad musialem postawic lay bet na ok. ÂŁ200, co tez uczynilem, ale jak mialem juz na buku stawiac kontre, to mi neta wywalilo. Na cale szczescie zanim kursy sie zmienily udalo mi sie to zrobic (a do meczu bylo kilka minut), ale jak sam widzisz takie cudawianki sie zdarzaja.
Ja zarobilem na obrotach bonusem troche hajsu, ale to jest jednak czasochlonne plus narazasz sie na limity. Podobnie z surebetami.

L 0

lechhu

Użytkownik
Chodzi to pewny zysk z free betów u jednego buka grasz za free beta a u drugiego lay bet proponuje obejrzeć filmik na youtube lub bezpośrednio na stronie profitaccumulator.co.uk

Do góry Bottom