K 0 kuba111 Użytkownik Listopad 3, 2005 #1 telefon ma miesiąc. jest jeszcze 11 miesiecy na gwarancji. sprzedaje bo mam nowszego sagema. Cena: 460zł
telefon ma miesiąc. jest jeszcze 11 miesiecy na gwarancji. sprzedaje bo mam nowszego sagema. Cena: 460zł
42 hubert_23 Forum VIP Listopad 4, 2005 #2 cena torche kosmiczna ja za ta cene mam nowke z salonu nie ruszana miesieczny moge kupic za 390zł max co moge dac:]
cena torche kosmiczna ja za ta cene mam nowke z salonu nie ruszana miesieczny moge kupic za 390zł max co moge dac:]
0 popiol Forum VIP Listopad 4, 2005 #3 Ja za 400 zł mam dwa telefony Nokia 3100 z paierami i innymi bajerami...i jeszcze 60 zł mi zostanie ????
Ja za 400 zł mam dwa telefony Nokia 3100 z paierami i innymi bajerami...i jeszcze 60 zł mi zostanie ????
D 0 darek Forum VIP Listopad 4, 2005 #4 Ja za 400 zł mam dwa telefony Nokia 3100 z paierami i innymi bajerami... Kliknij aby rozwinąć... :/ A ja takiej szukałem po tanimu :/ Ech... ????
Ja za 400 zł mam dwa telefony Nokia 3100 z paierami i innymi bajerami... Kliknij aby rozwinąć... :/ A ja takiej szukałem po tanimu :/ Ech... ????
0 popiol Forum VIP Listopad 4, 2005 #5 Bo dokłądniej to sa telefony kradzione z salonu..z pudełkiem i papierami A i miałem taki do wziecia za 140 zł kradziony ????
Bo dokłądniej to sa telefony kradzione z salonu..z pudełkiem i papierami A i miałem taki do wziecia za 140 zł kradziony ????
0 dziubu Forum VIP Listopad 4, 2005 #6 Bo dokłądniej to sa telefony kradzione z salonu.. Kliknij aby rozwinąć... Nie ma sie czym chwalić ;P Takie rzeczy lepiej zostawiać dla siebie, chociaż za tą cene taki tel. jak Nokia 3100 to taniocha ????
Bo dokłądniej to sa telefony kradzione z salonu.. Kliknij aby rozwinąć... Nie ma sie czym chwalić ;P Takie rzeczy lepiej zostawiać dla siebie, chociaż za tą cene taki tel. jak Nokia 3100 to taniocha ????
K 0 kuba111 Użytkownik Listopad 6, 2005 #7 moge opuscic cene maksymalnie na 440zł. no nie wiem czy masz za taka kase. Kupilem go miesiac temu - na rachunku jak byk 499 zł. jak juz pisalem sprzedaje bo mam juz nowszego sagema.
moge opuscic cene maksymalnie na 440zł. no nie wiem czy masz za taka kase. Kupilem go miesiac temu - na rachunku jak byk 499 zł. jak juz pisalem sprzedaje bo mam juz nowszego sagema.