>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[sprzedam] Niemcy-polska Me 2008

cala 37

cala

Użytkownik
bilety na to spotkania Polakow cena za sztuke to ok 1200zl miejsca za bramkami.(oczywiscie sa rowniez lepsze miejsca lecz stosunkowo drozsze)
Narazie mam potwierdzone ze tylko spotkanie z niemcami ale na 90% beda bilety na wszystkie mecze naszej druzyny.
cena moze troche szokowac ale dla przykladu na EBAY-u w tej chwili ceny zaczynaja sie od 2,5 tysiaca za jeden bilet.
Zlozenie zamowienia jest jednoznaczne z przyznaniem biletow i nie bedzie odbywac sie zadne losowanie.
Bilety dotra do was najpozniej do 5 dni przed rozegraniem meczu.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Jezeli bilet normalnie kosztuje 1200 to mozesz go sprzedac a jezeli zawyzasz cene jest to nie zgodne z jakims tam artykulem prawnym ( W Polsce) , tak slyszalalem.

S 11

support75

Użytkownik
cala tutaj to sa same małolaty, szukajace jak oszukac kogos na 5 zl.
proponuje w innym miejscu zamiescic te ogloszenie.
wer890 daj sobie siana. jak masz mozliwosc to zalatw sobie bilet po normalnej cenie skoro jestes taki madry.

F 0

fenio

Użytkownik
ej support75 czlowieku ty masz jakieś kompleksy... weś idź moze do pracy albo zajmij sie czymś,bo patrze ze tylko siedzisz na tym forum i krytykujesz innych albo przekazujesz negatywne informacje ...

wer890 300

wer890

Użytkownik
supoort o ch** ci chodzi , takie cos jest nie dozwolone i mam to w dupie czy da sie bilet zalatwic normalnie czy nie . Takie cos w Polsce jest karane i support nie pieprz mi jakis glupot czy bilet sie da zalatwic normalnie czy nie.

cala 37

cala

Użytkownik
cena jest duzo wyzsza niz bilety z UEFy ktore mozna nabyc tylko w losowaniu.a to ze jest to zakazane to w sumie mnie to niebardzo obchodzi.
cena 1200 obowiazuje do konca stycznia,po tym terminie wystawiam bilety na aukcje za cene poczatkowa 2000zl.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
To ja się dopiszę ????
Mam do sprzedania jeden &quot;pakiet&quot; FMT Polska. Ewentualnie mogę sprzedać każdy bilet osobno, choć wolałbym sprzedać całość.

Do góry Bottom