>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[SPRZEDAM] Elektronika

Status
Zamknięty.
sawas 27

sawas

Użytkownik
Mam do zaoferowania bardzo, bardzo wiele sprzętu elektronicznego w pełni legalnego. Dosłownie do wyboru do koloru. Od aparatów fotograficznych (zwykłych, cyfrowych), kamer, telefonów komórkowych, dismanów, mp3 aż do większych sprzętów, np. kolumn HI-FI, głośników, wzmacniaczy (niektóre są naprawdę odjechane), komputerów.

Sprawa może wydawać się dziwna, ale zapewniam, że wszystko odbywa się legalnie, zgodnie z prawem. Zainteresowanych proszę o kontakt GG://3027910

Najlepiej (tzn. najszybciej) transakcja dojdzie do skutku jeśli chętny na dany sprzęt będzie zdecydowany na określony model określonego producenta, ew. określi swoje wymagania. Ja wtedy sprzęt załatwiam i sprzedaję po naprawdę korzystnej cenie. Więcej szczegółów pod GG

PS Dodam, że oszust ze mnie żaden. Na forum jestem od dawna, myślę, że moją wiarygodność może kilku userów potwierdzić ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ponawiam ofertę, kilka osób już napisało i myślę, że nie żałują. Ze sprzętów, które dostałem dosłownie przed chwilą mam m.in nowiutki discman DVD/MP3 w cenie 60-70 zł.

damyan 0

damyan

Użytkownik
A potrafiłbyś załatwić jakoś tanio, Pioneer CDJ 300, nie jestem pewien czy akurat ten model, bo to nie dla mnie. Dałoby rade?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie słyszalem o tym modelu, tzn. nie widziałem go nigdzie. Może dałoby radę to skołować, jak coś to contact GG. Ostatnio sprzedałem Pioneer CDJ-100s, ale 300 też chyba pójdzie ????

R 0

rebmar

Użytkownik
za ile masz jakieś dvd ? najtańsze i jakieś głośniczki do kina domowego i jaka mniej więcej była by cena tych dwóch produktów :mrgreen: a jeszcze gwarancję dajesz? ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Hej, lepiej contact GG lub PM.

za ile masz jakieś dvd ? najtańsze i jakieś głośniczki do kina domowego i jaka mniej więcej była by cena tych dwóch produktów a jeszcze gwarancję dajesz?
DVD: odtwarzacz czy napęd? Mowa o kinie domowym, więc chyba odtwarzacz. Dobra firma, np. Philips, Thomson, Panasonic = dobra cena. Wszystko zależy od upodobań... Najlepiej mówię: GG://3027910. Aha- głośniki też jak najbardziej ????
Ooo ja byłbym zaintersowany jakimiś dobyrmi głośniczkami podaj jakąś ofertę
Nie mam sprzętu na chacie, dostaję zamówienie i załatwiam. Mogę coś zaproponować, ale to już na GG/PM. Pozdro

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
nie tak dawno pisałem do tego Pana na gg odpowiedział że to już nieaktualne
Ja też pisałem i też dostałem odpowiedź nieaktualne. Szkoda że autor tematu nie napisał tego bo wtedy mod mógłby temat zamknąć i nie było by niepotrzebnego spamu ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom