49 domel Forum VIP Wrzesień 17, 2005 #1 mam do sprzedania budy nike urzywanie 2 tygodnie jasli ktoch chce zobaczyc zdjecia prosze pisac na priv lub gg
mam do sprzedania budy nike urzywanie 2 tygodnie jasli ktoch chce zobaczyc zdjecia prosze pisac na priv lub gg
34 damian77 Forum VIP Wrzesień 17, 2005 #2 Ja już sobie kupiłem buty 2 dni temu.......ale mozesz pokazać fotkę Co wnosi twoj post ?????//Hubert_23
Ja już sobie kupiłem buty 2 dni temu.......ale mozesz pokazać fotkę Co wnosi twoj post ?????//Hubert_23
0 popiol Forum VIP Wrzesień 18, 2005 #5 rozmiar 44 cena do uzgodnienia ale zaczynam od 250zl Kliknij aby rozwinąć... Rozmiar dobry jak dla mnie...ale ja za 250 zł to moge se kupic takie buty ze ulalala
rozmiar 44 cena do uzgodnienia ale zaczynam od 250zl Kliknij aby rozwinąć... Rozmiar dobry jak dla mnie...ale ja za 250 zł to moge se kupic takie buty ze ulalala
49 domel Forum VIP Wrzesień 18, 2005 #6 Mnie sie wydaje ze to niezla cena. Kliknij aby rozwinąć... mi tez sie tak wydaje oczywiscie na allegro sa buty po 250zl i wygladaja bardzo fajnie ale pochodzi sie w nich niesiac i zaczynaja sie rozklejac :/ a orginal to orginal ???? Ja w Nike ma 47,5... Kliknij aby rozwinąć... szkoda ze masz taka lape bo moze bys kupil ???? no ale coz czekam dalej moze ktos sie skusi ????
Mnie sie wydaje ze to niezla cena. Kliknij aby rozwinąć... mi tez sie tak wydaje oczywiscie na allegro sa buty po 250zl i wygladaja bardzo fajnie ale pochodzi sie w nich niesiac i zaczynaja sie rozklejac :/ a orginal to orginal ???? Ja w Nike ma 47,5... Kliknij aby rozwinąć... szkoda ze masz taka lape bo moze bys kupil ???? no ale coz czekam dalej moze ktos sie skusi ????
L 45 laha Forum VIP Styczeń 7, 2006 #9 włanie niewiem ???? poszukam w niemcach czegos a jak nieznajde to sie dogadamy
49 domel Forum VIP Styczeń 7, 2006 #10 włanie niewiem poszukam w niemcach czegos a jak nieznajde to sie dogadamy Kliknij aby rozwinąć... ok czekam :wink:
włanie niewiem poszukam w niemcach czegos a jak nieznajde to sie dogadamy Kliknij aby rozwinąć... ok czekam :wink:
769 filip_r2 Użytkownik Styczeń 14, 2006 #11 hehe ladne lumpy skąd ty zes je wyczasnoł z jakiegos nowego katalogu mody szukam wlasnie butow ale tych nawet za 20 zł bym nie wziol :mrgreen:
hehe ladne lumpy skąd ty zes je wyczasnoł z jakiegos nowego katalogu mody szukam wlasnie butow ale tych nawet za 20 zł bym nie wziol :mrgreen:
49 domel Forum VIP Styczeń 14, 2006 #12 hehe ladne lumpy skąd ty zes je wyczasnoł z jakiegos nowego katalogu mody szukam wlasnie butow ale tych nawet za 20 zł bym nie wziol Kliknij aby rozwinąć... Twoja strata szukaj dalej moze znajdziesz za 10zl jakies sandałki pozdroo
hehe ladne lumpy skąd ty zes je wyczasnoł z jakiegos nowego katalogu mody szukam wlasnie butow ale tych nawet za 20 zł bym nie wziol Kliknij aby rozwinąć... Twoja strata szukaj dalej moze znajdziesz za 10zl jakies sandałki pozdroo