G 0 gaston23 Użytkownik Marzec 22, 2007 #1 Witam! Sprzedam bon do BWIN na kwotę 20 PLN. Cena do negocjacji ale 3-8zł napewno mnie zadowoli (wykorzystałem już jeden na swoim koncie). Płatność MoneyBookers.
Witam! Sprzedam bon do BWIN na kwotę 20 PLN. Cena do negocjacji ale 3-8zł napewno mnie zadowoli (wykorzystałem już jeden na swoim koncie). Płatność MoneyBookers.
0 lolek1 Użytkownik Marzec 22, 2007 #2 Co powiedziałbyś na kartę Orange 5 zł :] nie mam nic na mb... Ile razy trzeba to obrócić??
K 0 kubal456 Użytkownik Marzec 24, 2007 #6 To Oszust niekupujcie od niego !! w żadnym wypadku,znam skądś ten nik i mam złe do niego przeczucia.
0 mariusz90z Użytkownik Marzec 24, 2007 #7 mi też to się wydaje podejrzane za 3 zł oddawać taki bon... ja bym na pewno takiemu typowi nie doładowywał konta o 5 zł w orange... pewnie oszust
mi też to się wydaje podejrzane za 3 zł oddawać taki bon... ja bym na pewno takiemu typowi nie doładowywał konta o 5 zł w orange... pewnie oszust
J 53 jaqbts Użytkownik Marzec 24, 2007 #8 Dołączył: 30 Wrz 2006 Posty: 20 Kliknij aby rozwinąć... w sumie tu siedzi tu prawie rok. dosc duzo. gdyby byl tu od wczoraj to bym mu nie doladowal :jezora: jakby ktos z nim zrobil interes to napiszcie ;-)
Dołączył: 30 Wrz 2006 Posty: 20 Kliknij aby rozwinąć... w sumie tu siedzi tu prawie rok. dosc duzo. gdyby byl tu od wczoraj to bym mu nie doladowal :jezora: jakby ktos z nim zrobil interes to napiszcie ;-)
K 0 kubal456 Użytkownik Marzec 25, 2007 #9 Jaqbts - tutaj masz dowód jego oszustwa http://forum.bukmacherskie.com/temat9241.htm Pozdrawiam