Zdecydowanie nie wpłacać jako pierwsi! Koleś od razu wzbudził moje podejżenia bo na konkurencyjnym forum założył mnóstwo ofert typu "sprzedam doładowanie warte 50zl za 30zl" itp. Chciałem kupić od niego ten bon, okazało się że ma jeszcze jeden za 5zł - ok, dogadaliśmy się co do ceny ale jak poprosiłem o bon to zaczął kręcić że chcę go oszukać itd więc zaproponowałem wymiane w ratach - najpierw bon za 5zl, potem za 15 - udawał że nie rozumie o co mi chodzi i stwierdził że chce sprzedać od razu dwa (no chyba ze faktycznie nie zrozumiał ale jeśli tak to nie zazdroszcze poziomu inteligencji). Stanęło na tym że albo mu przeleje kase a potem dostane bony albo do transakcji nie dojdzie. Wiadomo co wybrałem i ostrzegam innych przed robieniem z tym kolesiem jakichkolwiek transakcji - nie twierdze że na 100% jest oszustem ale wszystko na to wskazuje (jestem pewny w 99%)
EDIT: A to co mi napisał na GG po przeczytaniu tego posta:
malutki_194 ty debilu, nie zrobiłeś ze mną wymiany to nie pisz, że chciałem cię oszukać,
chciałeś żebym ci pierwszy wysłał bon więc to ty chciałeś mnie oszukać gamoniu ????
malutki_194 ty debilu, nie zrobiłeś ze mną wymiany to nie pisz, że chciałem cię oszukać,
chciałeś żebym ci pierwszy wysłał bon więc to ty chciałeś mnie oszukać gamoniu ????