>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[SPRZEDAM] 40 ZŁ NA MB (moneybookers)

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
Zaufanie:

Mam za sobą w ostatnim miesiącu 3 udane tranzakcje na tym forum - jak cos to pytajcie ich na GG: Widzu, CendruS, Picia.

Ilość postow i ranga moderatora tez chyba pozwala mi na zaufanie z Waszej strony.

Warunki:

Wysyłasz przelewem na moje konto w Kredyt Banku 50 zł.
Kiedy zobacze kase na koncie (po 1-2 dniach) - wysyłam od razu kasę na MB - 40.51 zł

Cena nie podlega negocjacjom, bo w kazdej chwili moge sobie przelac kase na konto, a wiadomo ze na MB wygodniej - w kilka sekund kasa jest u internetowego buka.

Kontakt:

PW lub gg://3223289

nero9 0

nero9

Użytkownik
zastanawia mnie jedna rzecz...
Dlaczego za 40 zl chcesz 50 zl ?
Do tego jaki sens jest wymiana z toba skoro i tak trzeba czekac 1-2 dni czyli tyle samo jak by ktos mial sobie sam wyslac na swoje konto w moneybookers i wtedy ma
a) bez ryzyka bo kasa z jego konta na konto w mb nie zniknie
b) wplaca 40 zl i ma 40 zl, nie jest dyche do tylu.

Wymiany konto bankowe - moneybookers polegaja na tym ze jedna i druga osoba ma kase natychmiastowo i wtedy takie wymiany maja sens i wlasnie z tego powodu ludzie ryzykuja wymieniajac sie z kims kogo nie znaja.
Wiec dziwi mnie to ze chce Ci sie tyle czekac az ktos sie zglosi po Twoja kase z mb tylko po to by miec dyche wiecej.
Owszem sa ludzie ktorzy za wymiane biora prowizje ale oni maja przeszlo 200-300 wymian a nie 3. I zaden nie bierze tak kolosalnej sumy za wymiane jak ty tj 25% bo z tego co pamietam biora 3%. Ale tak jak mowie w ich przypadku kasa jest natychmiast ty mu wysylasz kase na konto mbank a on Ci zaraz na mb.

Dlatego zastanow sie jaki sens ma wymiana z toba ?

Pozdrawiam

W 2

wislak

Forum VIP
jesli ktos ma konto w KB to pokilku minutach jest kasa u mnie i ja od razu wysyłam. poza tym jak ktos jest zaufany to na screena tez mu wysle. poza tym niekiedy jak czytam na forum to kasa idzie z tydzien do buka i sie ludzie wkurzają wiec niie w 1-2 dni. a 10 zł chce za to bo wygodniej jest miec kase na MB niz na koncie. zastanow sie ty: co mi z tego zeby zyskac tak jak powiedziales 3% czyli 1.2 zł? w wielkich sumach jest to prowizja OK, ale przy takich to mi sie nie oplaca taniej. w kazdej chwili moge na swoje konto zlecic wypłate i mam 40 zł za te 2 dni na koncie to po co ryzykowac 4 dychy dla 1.2zl

nero9 0

nero9

Użytkownik
no wlasnie sam doszedles do tego ze to nie ma zadnego sensu.
Kasa z konta bankowego na moneybookers idzie okolo 2 dni.
Kumpel wplacal z BPH w piatek a mial juz w poniedzialek.
Wplacil przykladowo 40 zl i tyle samo mial na koncie.
Ile czekal ? 4 dni (ale byl weekend) i nie mial zadnego ryzyka.
A Ty sobie liczysz za usluge 10 zl tylko po to by miec kase za 2 dni ?
Rozumiesz o co chodzi ? Po co sie wymieniac skoro SAMEMU moge wplacic kase na konto w mb i tez mniej wiecej tyle musze czekac na kase co u Ciebie a przynajmniej mam dyche w kieszeni.
Kompletnie nie rozumie tej wymiany... Dlaczego zwyczajnie nie zlecisz wyplaty z mb na konto bankowe i kase do paru dni bedziesz mial (2-3 dni) przeciez gdy ktos Ci wysle po za KB bedziesz musial czekac (1-2 dni)

Ale moze po prostu za skomplikowanie pisze, dlatego podam Ci konkretne przyklady.

Rozumial bym taka wymiane:
Posiadam 40 zl na mb, oczekuje KB.
Ty wplacasz z KB gdy kasa jest u mnie, wysylam ci mb.
Wymiana 40 zl za 40 zl.
Wtedy taka wymiana trwa natychamistowo. (koszt wymiany np dla mnie 0 zl)

A ty oferujesz taka wymiane:
Wplac mi 50 zl na KB, gdy kasa dojdzie (moze to trwac 1-2 dni) wtedy ja Ci wysle na mb 40 zlotych.
Czas oczekiwania na kase na mb to 1-2 dni. (10 zlotych nie moje)

Dla porownania moneybokers oferuje nam cos takiego

Oferta mb:
Wplacasz 40 zl z konta bankowego, mb zaksieguje je do paru dni.
Czas oczekiwania na kase na mb to 2-3 dni (koszt wymiany 0 zl)

A teraz wymiana o konkurencji, ktora jest tak samo zaufana jak ty tj ma mnostwo wymian za soba itp

Oferty u konkurencji:
Posiadam 40 zl na mb. Oczekuje mbank, inteligo itp
Wplacasz mi 41,20 zl na mbank. Ja natychamiastowo Tobie na mb 40 zl
Czas oczekiwania na kase na mb: natychamistowo (koszt wymiany 1,2 zł)

Porownaj wszystkie opcje jakie Ci podalem (wiecej juz nie ma) i powiedz mi ktora z tych jest najmniej korzystna ? tak, twoja.
Nie pisze tego zlosliwie, tylko po prostu chce bys zrozumial ze taka wymiana nie ma jakiegokolwiek sensu.
Dlaczego ludzie wymieniaja sie np mbank - mb a nie np sami nie wplaca kasy ?
Z prostego powodu gdyz jak z kims sie wymienia mbank-mbank a on wysle mb na mb to kase moge miec w minute. Gdyby kase wyslali ze swojego konta na konto mb trwalo by to np 2 dni. Czyli tyle samo co wymiana z toba.

Rozumiesz ?

Jesli nie udowodnij mi dlaczego oplaca sie wymiana z toba (za 10 zl!) a nie np z konkurencja badz po prostu zwyczajnym wyslaniem kasy z konta bankowego na konto moneybokers.

Pozdrawiam

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wiślak otrzymałeś warunki kolegi , Uważam że temat już raczej się nie przyda zamykam więc go wszelkie pytania , propozycje proszę kierować bezpośrednio na PW do Wiślaka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom