>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sprzedam śrdki na Mb

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
Witam mam na sprzedaż 500zł na MB. Mimo iż na tym forum nie mam zbyt wiele postów, jestem zaufanym użytkownikiem innych forum. Propozycje prosze zgłaszać na 7867075(niewidoczny). Przelewam drugi. Jeżeli chce ktoś kupić prosze sie spieszyc, ponieważ dałem ogłoszenie na innych forach. Pozdrawiam i zapraszam ???? ???? ????

roger-morales 0

roger-morales

Użytkownik
Witam mam na sprzedaż 500zł na MB. Mimo iż na tym forum nie mam zbyt wiele postów, jestem zaufanym użytkownikiem innych forum. Propozycje prosze zgłaszać na 7867075(niewidoczny). Przelewam drugi. Jeżeli chce ktoś kupić prosze sie spieszyc, ponieważ dałem ogłoszenie na innych forach. Pozdrawiam i zapraszam ???? ???? ????
Moje osobiste zdanie jest takie ze sie wyglupiles. Majac 8 postow piszesz ze wplacasz drugi, dla mnie to po prostu nietakt :]

rooni 135

rooni

Forum VIP
Moje osobiste zdanie jest takie ze sie wyglupiles. Majac 8 postow piszesz ze wplacasz drugi, dla mnie to po prostu nietakt :]
Każe ci ktoś kupować?? Jak nie sprzedam tu na innym forum gdzie mam 500 postów.Na innych forach jest duze zainteresowanie a nie tak jak tu.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Każe ci ktoś kupować?? Jak nie sprzedam tu na innym forum gdzie mam 500 postów.Na innych forach jest duze zainteresowanie a nie tak jak tu.
Jeśli Ci nie pasuje te forum , to zegnam.... :] Po co komus 500PLN , jak sobie sam moze ktoś , wplacić.... :] Ehh ten internet :!: Topic Blokuje....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom