>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Sprzedaż zakładu przy kursie 1000.

M 0

marcinbosman

Użytkownik
Witam wszystkich bukmacherów ????
Proszę o pomoc. Zastanawia mnie jedno. Dajmy na to obstawiłem sobie jakiś kursik LAY po 5.0 np. jakiś dokładny wynik (niech będzie 1-1). Co w sytuacji, gdy w trakcie meczu jest już 2-1? Jak wiadomo kurs BACK wzrasta automatycznie aż do 1000... Moje pytanie brzmi, czy mogę normalnie wtedy sprzedać otwartą pozycję LAY?? Bo jakoś podejrzanie mi to wygląda...

bartek159 67

bartek159

Użytkownik
Oczywiście, że możesz. Na Twoim przykładzie, dajesz lay po kursie 5 na wynik, dajmy na to 0-0. W momencie, gdy pada jakaś bramka Twój zakład jest już wygrany ale zysk zostanie dopisany dopiero po zakończeniu danego spotkania. Sprzedanie pozycji po kursie 1000 pozwoli Ci jedynie wykonać tzw. hedge (wyrównanie zysku), który będzie zapewne o kilka centów niższy niż pozostawienie lay&#39;a do końca spotkania. Jednakże (jeśli się nie mylę) zysk po wykonaniu hedge&#39;a (odsprzedaniu zakładu po kursie 1000) zostanie dopisany natychmiastowo, dlatego też green byłby o kilka centów mniejszy niż zostawienie suchego lay&#39;a.

Do góry Bottom