>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Sprzedaż" bonus 40 euro?

S 0

shadkk

Użytkownik
Witam, jak widać jestem tutaj nowy.

Mam pewien &quot;problem&quot; który postaram sie tu opisac i chciałbym dostać od was jakies rady.

Otóz wczoraj wzialem udzial w turnieju pokerowym (na zywo) ze tak powiem dla rozrywki, jakims cudem udało mi sie dojsc do 2 miejsca za ktore dostawalo sie pewna sume do reki oraz 40euro do wpłaty na konto unibet. Zostało mi 6 dni na podanie nicku na ktore ma zostac przelana ta kwota. Problem polega na tym ze nie chce zakladac konta na unibet.com i robic obrotu tymi pieniedzmy zeby moc je wyplacic (bo chyba tak trzeba) bo znajac zycie i moje umiejetnosci gry w pokera przegram cala ta kwote.

Stad moje pytanie: czy istnieje jakas mozliwosc wypłaty tych pieniedzy bez robienia nimi zadnego obrotu itp? (pewnie nie bo unibet to przeciez nie fundacja charytatywna).

Oraz ewentualnie czy mogłbym załóżmy podać nick osoby ktora &quot;odkupiłaby&quot; ode mnie te 40euro? Tzn ona dostalaby na konto w unibet te 40E a w zamian wplacilaby mi odpowiednia sume na moje konto bankowe. Oczywiscie z jakims zyskiem dla tej osoby. - btw. jesli ktoś jest chetny prosze pisac.

Pozdrawiam

Do góry Bottom