>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sprzęt do oglądania live za 1-2k PLN.

N 0

nicram

Użytkownik
Witam.
Ostatnimi czasy wyplacilem z zakladow troche grosza.
Stwierdzilem ze męczy mnie i denerwuje poszukiwanie transmisji wydarzen sportowych. (Na kablowce jest 10% tego co mnie interesuje , a linki ze stron typu atdhe.net livescorehunter.com, czy livetv.ru nie zawsze dzialaja....

Takze zarejestrowalem sie tu na forum zeby sie Was doradzic.

Chcialbym przeznaczyc troche grosza (powiedzmy ~2k) na sprzet do ogladania kanalow sportowych przez satelite.
Interesowaly by mnie napewno takie kanaly jak CCTV5, setantasports, skysports, ESPN, jak rowniez lokalne sportowe jak TVP sport, kanal5 macedonia, ze juz o eurosportach i sport+ nie wspomne.

Ogolnie chcialbym miec z 30 kanalow sportowych na ktorych obejrze na zywo WSZYSTKO. Od ligi mistrzow, poprzez nasz zuzel, NFL, Eurobasket, az po mecz krykieta Indie vs. Pakistan.

Czy ktos z Was moglby mi doradzic co powiniennem kupic i jak to ze sobą skonfigurować?

Dzieki za odpowiedz. i mam nadzieje ze nie pisze w zlym dziale.
Marcin.

N 0

nicram

Użytkownik
Na n sa eurosporty+TVPsport+sportcluby, nsport
na cyfrowym polsacie podobnie z tym ze polsaty sport zamiast sportclubow

Wiec cyfrowy polsat to praktycznie to samo co kablowka. W n dochodzi nsport (nigdy nie uzywalem, wiem tylko ze jest liga mistrzow na zywo)

Ale dalej nie mam setanty, czy nawet glupich rzutków nie obejrze na skysport, nie mowiac juz ze o jakims golfie na zywo to moge tylko pomarzyc.
Chodzi mi o cos szerszego, dlatego spytalem tutaj, mysle ze czyta to forum kilka osob ktore utrzymuje sie z zakladow. A wiadomo ze przekaz na zywo to podstawa w tym biznesie (przynajmniej dla mnie), dlatego ciekawy jestem, jak inni sobie z tym radza.

Swego czasu (ok 5 lat temu moze ciut wiecej) znajomy kupil dekoder ktorym we wlasnym zakresie rozkodowywal zakodowane programy z satelity (wgrywal w ten dekoder kody sciagniete z internetu). Nie interesowalem sie tym wtedy na tyle szeroko zeby wiedziec ile mial kanalow sportowych, ale pamietam ze byla to niemala liczba. Zawsze jakis meczyk mozna bylo u niego obejrzec.

Myslalem wiec o czyms podobnym, bo watpie zeby wszystkie interesujace mnie programy znalazly sie na jednej platformie. A czesto jakas lokalna grecka telewizja transmitujaca akurat sporadycznie tamtejszy mecz siatkowki (podobnie jak u nas TV4) dala by mi wiecej niz jakis polsat sport extra.

Takze temat dalej otwarty, czekam na dalsze podpowiedzi.

Pozdrawiam.

cala 37

cala

Użytkownik
Na tej stronce masz wykaz kanalow ktore odbierzesz inwestujac ok 750zl
Dekoder + Satelita + obrotnica

http://liveonsat.com/dailypage.php
Praktycznie przy dobrym umocowaniu obrotnicy odbierasz wszystkie kanaly dostepne w europie i kilkadziesiat z Ameryki poludniowej.
Stronka pokazuje tylko kanaly z pilka nozna ale dzieki takiemu zestawikowi odbierzesz praktycznie kazde spotkanie z pilki,hokeja,tenisa czy kosza
Napisz PW pomoge przy konfiguracji;)

escabar 24

escabar

Użytkownik
Jakbyś się już czegoś dowiedział, to daj znać, ja jak byłem ostatnio w Anglii to w pewnym barze koleś miał praktycznie wszystko, włączał sobie takie menu i wybierał jaki chciał mecz na żywo..
powtarzam, nie zapomnij dodać tutaj czego się dowiedziałeś.
pozdrowienia

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Jakbyś się już czegoś dowiedział, to daj znać, ja jak byłem ostatnio w Anglii to w pewnym barze koleś miał praktycznie wszystko, włączał sobie takie menu i wybierał jaki chciał mecz na żywo..

powtarzam, nie zapomnij dodać tutaj czego się dowiedziałeś.
pozdrowienia

Zwykly Dekoder z sky sports (w kazdym jest menu) na bar chyba kosztuje £1500 ale to jest o ile sie nie myle zalezne od pojemnosci owego.

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Na tej stronce masz wykaz kanalow ktore odbierzesz inwestujac ok 750zl
Dekoder + Satelita + obrotnica

http://liveonsat.com/dailypage.php
Praktycznie przy dobrym umocowaniu obrotnicy odbierasz wszystkie kanaly dostepne w europie i kilkadziesiat z Ameryki poludniowej.
Stronka pokazuje tylko kanaly z pilka nozna ale dzieki takiemu zestawikowi odbierzesz praktycznie kazde spotkanie z pilki,hokeja,tenisa czy kosza
Napisz PW pomoge przy konfiguracji;)
Ok, ale nie bierzesz pod uwagę tego, że 95% tych kanałów jest kodowanych i w EMU nie śmigają. Dobra inwestycja to jest ustawienie konwertera na Intelsata i odbieranie DigiTV, co prawda wszystkiego czego chcesz to tam nie ma, ale sportu jest tam bardzo dużo.

cala 37

cala

Użytkownik
Ok, ale nie bierzesz pod uwagę tego, że 95% tych kanałów jest kodowanych i w EMU nie śmigają. Dobra inwestycja to jest ustawienie konwertera na Intelsata i odbieranie DigiTV, co prawda wszystkiego czego chcesz to tam nie ma, ale sportu jest tam bardzo dużo.
Zgadzam sie co do emu ale sa inne sposoby na ogladania za Free.
Odbieram wszystkie platformy od pozycji 30W do 29,2E
Zadne spotkanie sportowe ci nie ucieknie ;)
Jak chcesz to napisz PW wytlumacze co trzeba zrobic ????

Do góry Bottom