>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

sprawdzony system

Status
Zamknięty.
K 0

korner

Użytkownik
Może pamiętacie mój system surebeta 20 - 500% do którego Was tak namawiałem w zamian za bycie moim poleconym? . Nie zamierzam robić tego dłużej bo i tak niedługo moderator by to usunął. Chciałbym tylko Was poinformować że niedługo opisze go dokładnie razem ze screenami na mojej stronie. Do użytku publicznego ???? Mam tylko nadzieje ze wielkizondor który najbardziej mnie krytykował ma troche honoru i z tego nie skorzysta. W sumie ma bardzo dobry system &quot;single&quot; ????

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
gadac potrafi każdy.. to temat zeby przedstawic swoj system gry ja go nie widze więc nie dziw się jak temat bedzie usunięty.

K 0

korner

Użytkownik
poczekajcie zobaczycie za tydzień powienenem wszystko zrobić i sie przekonacie, zobaczycie to na screenach a na razie sie zamknijcie.Chyba wytrzymacie jeszcze tydzień???? podam Wam strone i zobaczymy czy jest to niemożliwe. Ciekawe co bedziecie wtedy gadac.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
@korki
ja sie nie bawie przynajmniej w lancuszki szczescia i nie naciagam (wplac 70 obroc pare razy a ja dam ci 30?) pozatym nie weim czy w ogole moge rozmawiac z polskim neo co to luki w systemach znajduje. poza tym jak mam reagowac jak ktos takie banialuki pisze a co najlepsze nawet nie potrafisz potwierdzic tego co piszesz?
Jak na glowe pluja to nie mozna udawac ze deszcz pada...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom