>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sprawdzony system

B 4

bongo84

Użytkownik
ładna scieme gosciu walisz. Nigdy nie slyszalem o takiej sytacji, natomiast slyszalem o sytacjach ze bukmacher sie pomylil i rozliczal zaklady po kursie 1, wiec zaden bukmacher by nie dopuscil do takiej sytacji ze wystawia surbeta 20 % albo jak piszesz 500 hahaha

L 51

legionista880

Użytkownik
i ty chcesz sie dzielic surebetem na 500 procent z innymi i glosno piszesz o tym na forum ktore sledza inne buki.gdyby tak bylo to porobilbys konta na polowe rodziny i te 3 razy w roku zbil jak to mowisz kupe kase. a lasisz sie po tu po 50 zlotych

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
zal.ru
jesli to takie pewne to wes sobie kredyt jesli nie na siebie to moze na babke albo kota bo w sumie predzej na kota kredyt wezmiesz niz znajdziesz cos co daje 500% zysku.
Nie bierz tego co pisze do siebie ale nei tedy droga

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Nazwijmy rzeczy po imieniu. Jestes idiota szukajacym jeszcze wiekszych idiotow. Chodzi Ci tylko i wylacznie o nabijanie reefa.

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
hehe tak samo dobre jak to co tu jeden gość podawał na forum: czyli ustawione mecze po kursie 10, jak go poprosiłem na gg żeby mi przesłał zakończone ustawki tak do wglądu to wymiękł frajer

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
hehe to ze jakies mecze sa ustawiane to fakt...
ale ci co o tym wiedza nie goszcza na forach raczej..
calkiem niedawno hiszpania bodajze z macedonia do przerwy 0-2 a konczy sie 3-2...kurs na cos takiego byl pewnie kolo 100(??) wiec bym sie nie zdziwil jakby sobie pilkarze po prostu dorobili(przegrac nie przegrali wiec nie ma mowy ze mecz sprzedany)...

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
kij mu w oko, moje posty zostały skasowane jak napisałem krytykę pod adresem autora tematu.
potrzebuje kasy żeby obstawiać mecze bo myśli że wyciągnie kilkaset tyś zł i za to płaci marne 30 zł?
i co to za sens czekać do lutego? i tak po tym czasie autor tego pomysłu się ulotni i pa z tym systemem.
Proponuję zamknąć ten temat zanim naciągnie ludzi..

B 0

barti

Użytkownik
Przynajmniej pośmiać się można. Biorę pod uwagę też opcję, że to administracja forum chce w ten sposób rozbawić userów ???? Jednak jeżeli gość wierzy w to co pisze to oznacza, że w psychiatryku też mają internet!

Do góry Bottom