>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Sprawdzeni Bukmacherzy (SureBety)

pawel-the-blue 0

pawel-the-blue

Użytkownik
Witam, zaczynam grać surkami na poważnie, lecz na razie poza Pinnacle nie mam rozeznania, który buk będzie odpowiedni do tego typu obstawiania. W pinnie gram stawkami rzędu 500-1000, i jeśli są jeszcze inne buki których limity dopuszczają takie stawki to byłbym wdzięczny za ich wskazanie. W zasadzie brak jakichś bardzo niskich limitów i wypłacalność to jedyne czego od buków wymagam. Pozdrawiam i proszę kompetentne osoby o jakieś wskazówki co do wyboru tych kilku przynajmniej buków.

favago 69

favago

Użytkownik
W pinnie gram stawkami rzędu 500-1000, i jeśli są jeszcze inne buki których limity dopuszczają takie stawki to byłbym wdzięczny za ich wskazanie. W zasadzie brak jakichś bardzo niskich limitów i wypłacalność to jedyne czego od buków wymagam.
No to bet365. Wydaje mi się, że ten buk spełnia wszystkie warunki podane przez Ciebie.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Ja także mam zamiar zacząć grać &quot;siurkami&quot; na poważnie i mam pytanie:
U ilu buków min musze sie zarejestrować? Wystarczy u 5 ?
Jak przelewać kapitał (np. 5000zł) pomiędzy bukami? Na MB są za to jakies opłaty?

favago 69

favago

Użytkownik
Jak przelewać kapitał (np. 5000zł) pomiędzy bukami? Na MB są za to jakies opłaty?
Nie, MB nie pobiera opłat za przelewy do buków. Musisz liczyć się jednak z tym, że niekiedy bukom zajmuje trochę czasu wypłacanie pieniędzy poprzez MB. Wszystko oczywiście zależy od firmy. Są takie, które wypłacają niemal od ręki. Ale w BetGunie na przykład wypłacają już tylko dwa razy dziennie - ok. godziny 9 rano i wieczorem.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Niech buk ma Was w swojej opiece... Jeśli Wy zadajecie takie pytania to radzę nie zabierać się za ten sposób gry.
5ciu bukmacherów? 20stu będzie mało i miej na uwadze, że limity Cię nie ominą. Na dodatek radzę poczytać regulaminy bukmacherów bo nie każdy rozlicza hokej czy tenis tak samo...

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeżeli inaczej to napisz jak
W tenisie przede wszystkim chodzi o rozliczenie zakładu w wypadku kreczu. Tu masz rozpiskę:

http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakers

W polu &#39;Rule&#39; masz sposób rozliczania zakładu. Jeden bukmacher zalicza zakład po jednej rozegranej piłce, inny po rozegranym secie lub dwóch, jeszcze inni zwracają stawki niezależnie od wyniku meczu.

W hokeju przede wszystkim o linie U/O. Część bukmacherów dolicza decydującego gola z OT. Przy parzystych liniach ma to spore znaczenie.

Podobnie temat wygląda w graniu U/O w koszykówce. Nie wszyscy wliczają dogrywkę do sumy pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +1
culepl 39

culepl

Użytkownik
W tenisie przede wszystkim chodzi o rozliczenie zakładu w wypadku kreczu. Tu masz rozpiskę:
http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakers
W polu &#39;Rule&#39; masz sposób rozliczania zakładu. Jeden bukmacher zalicza zakład po jednej rozegranej piłce, inny po rozegranym secie lub dwóch, jeszcze inni zwracają stawki niezależnie od wyniku meczu.
W hokeju przede wszystkim o linie U/O. Część bukmacherów dolicza decydującego gola z OT. Przy parzystych liniach ma to spore znaczenie.
Podobnie temat wygląda w graniu U/O w koszykówce. Nie wszyscy wliczają dogrywkę do sumy pkt.
Widziałem tabele i nie dokońca to rozumiem.
Np. Bet365 w przypadku przerwania meczu zwraca całą stawke (Void) tak?
Bah liczy mecz kto wygra 1 piłke (gema) (1 ball) ?
Zaś BetGameDay liczy (w przypadku przerwania meczu) kto wygrał 1 seta?
O to w tym chodzi?
Dzięki za info, masz +++

bludek 367

bludek

Użytkownik
Zawodnik kreczujący przegrywa, niezależnie od tego przy jakim wyniku kreczuje i tu sprawa jest prosta. Nie możesz grać? - Przegrywasz. To sportowy punkt widzenia.

Z punktu widzenia bukmacherów:

VOID - zwrot stawki, niezależnie od wyniku jaki był w meczu. Może to uratować Twoje pieniądze (wiadomo) lub pozbawić Cię zarobku (gdy Twój zawodnik prowadzi, a przeciwnik kreczuje).

1 BALL - jeśli mecz się rozpocznie to nie ma zwrotu. Kreczujący przegrywa, nawet jeśli kreczuje gdy wyraźnie prowadzi (czasem się zdarza).

1 SET - krecz w czasie pierwszego seta oznacza zwrot (np. w tie breaku). Po zagraniu pełnego seta (obojętnie czy 6:0 czy 1:6 czy 7:6) kreczujący przegrywa - niezależnie od wyniku.

2 SETS - w czasie dwóch pierwszych setów jest zwrot. Po dograniu dwóch pełnych setów kreczujący przegrywa (1:1 w setach lub mecze na Szlemach).

I wg tego. Bet365 zwróci Ci stawkę. BAH uzna porażkę kreczującego, jeśli tylko mecz się rozpocznie (nie istotne kto wygra pierwszą piłkę, ani kto prowadzi w momencie poddania meczu). BetGameDay albo zwróci pieniądze (krecz w czasie pierwszego seta), albo uzna porażkę kreczującego (po pierwszym secie).

Nie ma opcji, żeby zarobić na zawodniku, który poddał mecz. W najlepszym wypadku możesz odzyskać swoje pieniądze.

Grając sury ma to znaczenie, bo można się naciąć (jeden zakład rozliczony jako zwrot, a drugi jako porażka).

(Nie jestem autorem tej strony. Nie mam z nią nic wspólnego. Nie daje gwarancji, że wszystko co tam jest zamieszczone jest zgodne z prawdą).

Do góry Bottom