>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sprawdż konto w kasynie UNIBET!

Status
Zamknięty.
wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Dziś dostałem cos takiego:
Drogi *******

W naszym kasynie nie wieje nudą - kto gra ten wie!

Oczywiście najlepiej jest grać za pieniądze więc dajemy Ci mały prezent – 5 Euro ( w sumie to nie aż taki mały). Tak jest w prezencie!

Już wiesz w co zagrasz? Jeśli nie to dawaj na strone i wybierz sobie ulubioną grę..., a może spróbujesz jedną z nowych?

Zacznij korzystać z oferty już dziś i baw się dobrze!

Pamiętaj bonus już czeka na Twoim koncie – sprawdź, zaloguj się!
Najfajniesze jest jednak to, że po wejściu do kasyna znalazłem:

UNIBET jesteście wielcy!!!
Dadam tylko, że jest wymagany piętnastokrotny obrót i nie radze przelewać na zakłady :jezora: Każdemu kto dostał gratuluję! Innym polecam tego buka!!!

snap8 12

snap8

Użytkownik
no cóż nie mam , ale tak jak juz ktoś wspomniał byc moze trzeba było grać wcześniej w kasynie aby otrzymać ten bonus

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
ja tez nie mam.....

a moze dlatego ze juz kiedys grales w kasynie i dostales na zachete?
A jakie to ma znaczenie, ja też juz dostawałem bonusy, nawet często, zwłaszcza kiedy promowali jaką nową grę. Ostatnio z rok temu dostałem 10 euro na HiLo. Tyle że za kazdym razem jak coś dawali to tyle było na koncie, a tymczasem zamiast obiecanych 5 dostałem 15!!!

Ale to juz historia... popłynąłem na BJ zanim zrobiłem obrót - jakoś ciężko to szło, bo ledwie raz udało mi się wskoczyć na 20. Grałem na stołach 1 euro minimum bo chciałem szybko się uwinąć, ruletka nie liczyła się do obrotu.

EDIT: Bwin za to daje mi co roku kaskę na urodziny. Proponuję pograć tam trochę to może i wam cos skapnie w okolicach jubileuszu ???? W zeszłym roku to było 40 zł. Lubię Expekt ale trochę sępią z tymi promocjami dla zarejestrowanych graczy.[/fade]

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
EDIT: Bwin za to daje mi co roku kaskę na urodziny. Proponuję pograć tam trochę to może i wam cos skapnie w okolicach jubileuszu ???? W zeszłym roku to było 40 zł. Lubię Expekt ale trochę sępią z tymi promocjami dla zarejestrowanych graczy.[/fade]
kiedy ten jubileusz przypada :&gt;

pozatym bwin teraz zadnej promocji nie ma :;/:

bodi 70

bodi

Użytkownik
kiedy ten jubileusz przypada :&gt;

pozatym Bwin teraz zadnej promocji nie ma :;/:

Bwin ma promo co 2-3 tygodznie wysylaja mi propozycje podwojenia depozytu czyli ja 60 zl i oni 100% czyli tez 60 zl--czesto to mam, ale niestety z Unibetu nigdy nic mi nie wysłali.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
???? ????
Pieniądze leżą na .... Twoim koncie w kasynie!

Drogi mazaqmazaq

W naszym kasynie nie wieje nudą - kto gra ten wie!

Oczywiście najlepiej jest grać za pieniądze więc dajemy Ci mały prezent – 10 Euro ( w sumie to nie aż taki mały). Tak jest w prezencie!

Już wiesz w co zagrasz? Jeśli nie to dawaj na strone i wybierz sobie ulubioną grę..., a może spróbujesz jedną z nowych?

Zacznij korzystać z oferty już dziś i baw się dobrze!

Pamiętaj bonus już jest na Twoim koncie – sprawdź, zaloguj się!

Masz jakieś pytania? Zapomniałeś hasła?
Skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta pod adresem
[email protected]
lub zadzwoń pod bezpłatny numer telefonu

Do zobaczenia na stronie Unibet!

:: Reguły
Promocja trwa od 14 marca 2007 od godziny 15.00 CET do 31 marca 2007 do godziny 23.59 CET
Pieniądze nie mogą być wypłacone z Kasyna przed 15-to krotnym obróceniem. Zakłady na ruletkę, craps i baccarat nie liczą się przy obrocie bonusem.

A 0

ar3ck

Użytkownik
Ludzie, nauczcie sie czytac... wymagany pietnastokrotny obrot i nie radzi przelewac na zaklady, czyli nie mozna... jakby mozna bylo przelac to byscie od razu dostali na zaklady te pieniadze... czytanie bezwzrokowe?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom