>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sprawa do sądu?

M 0

mirana

Użytkownik
Witam, opisze wam moja nieco skomplikowana sytuacje w jakiej sie znalazlem.
Po przegraniu bonusa w BAT ( bonus 350 zł), zalozylem konto na brata aby otrzymać kolejny bonus.
Tak sie stalo ze zrobila sie z tego wieksza sumka, ponad 2k. Wtedy przeczytalem dokladnie regulamin w ktorym bylo napisane ze mozna wziac tylko 1 bonusa z jednego gospodarstwa domowego. Balem sie wyplacic kase z konta dlatego poprosilem znajomego zeby pomogl mi przelac kase na jego konto poprzez pokera. Wczesniej gralem w pokera ale za niewielki sumy. Na kumpla konto przeszła polowa kasy zeby nie wzbudzac podejrzen. Nastepnego dnia moje konto oraz konto kumpla zostalo zablokowane. Kumpel dostal odpowiedz z supportu ze sprawa w celu podejrzenia trafi do sądu.

Mial ktos z was podobna sprawe? Czy slyszeliscie juz o takich sytuacjach ze kogos pozywaja do sądu? Jak sie ma do tego polskie prawo? Co moge w tej sytuacji zrobic?

W regulaminie mają taki pkt.
&quot;Miejscem rozprawy sądowej dla wszystkich pośrednich i bezpośrednich żądań wynikających z zawartego zakładu, także w sporach odnośnie powstania i ważności zakładu, jest wyznaczony odpowiedni dla sprawy sąd w mieście Sliema na Malcie. Wiążące jest prawo maltańskie. W grach i zakładach bukmacherskich mogą brać udział tylko i wyłącznie Klienci, którym pozwala na to jurysdykcja ich kraju.&quot;

Prosze o pomoc! Nie milo by było trafic za takie cos do sadu...

D 152

damian0012

Użytkownik
W grach i zakładach bukmacherskich mogą brać udział tylko i wyłącznie Klienci, którym pozwala na to jurysdykcja ich kraju.&quot;
w PL zaklady sa zabronione ;p
ogolnie dziwna sprawa , kolea kiedys zrobil cos podobnego w expie to jedynie zablokowali konta i zabrali kase ...
w sumie to tylko strasza moim zdaniem
PS ogolnie to zwaliles sprawe bo pewnie kolega mieszka niedaleko i dlatego poblokowali konta , bylo wziasc kogos z 2 konca polski a nie sasiada (...

M 0

mirana

Użytkownik
Sprawa zostanie skierowana do sadu z powodu dokonywania oszustw na rzecz bet-at-home dziekuje.
Gracze nie mogą grać w zespole. Jeśli istnieje podejrzenie gry zespołowej (ustawiania), bet-at-home.com Poker ma prawo zawiesić konta graczy wraz z ich środkami
W stosunku do graczy uznanych za grających w zespole, lub co do których istnieją uzasadnione podejrzenia, że stosują takie praktyki, kasyna Boss Media bezterminowo wypowiadają funkcjonalność ich kont. Jeśli zostanie to udowodnione, bet-at-home.com Poker ma prawo konfiskaty wszelkich środków wygranych przez graczy przy użyciu takich praktyk.
Kumpel mieszka ponad 300km ode mnie

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Trzeba było robić to dyskretniej oni już mają takie przekręty obcykane. Co do sprawy w sądzie to za pewne nic z tego nie wyniknie, bez obaw.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Trzeba było robić to dyskretniej oni już mają takie przekręty obcykane. Co do sprawy w sądzie to za pewne nic z tego nie wyniknie, bez obaw.
Roznie moze byc, jednak na dozywocie szanse sa male - najwyzej jakies 10 lat

W koncu to chip-dummping
hehe

ps. z hajsem sie pozegnajce i tyle

W 0

wilhelm

Użytkownik
dostaniesz wezwanie do sadu na malte,jedyny plus to taki ze jak sie stawisz to sad zwroci ci koszty dojazdu i powrotu (czyli wycieczka za darmo),jakby nie patrzec to potraktuj to jako wakacje przed dluuuga odsiadka ????

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Pierwszo slysze zeby sąd oddawał komuś siano za dojazd haha, a juz na pewno nie jak przegra sprawe!!:zoltakartka:
No to widać że chyba nigdy nie byłeś w sądzie. W polsce nawet nie trzeba przedstawiać biletów, tylko mówisz ile wydałeś i Ci wypłacają

marasking 63

marasking

Użytkownik
Tylko tych pieniedzy nie zwraca żaden sąd tylko strona , która przegrała sprawę:-D Ja nie byłem w sądzie praktycznie ale wiedze o tych sprawach mam większa od Ciebie.

B 39

bunik

Użytkownik
Jeśli buk go pozwie i pozwany przegra sprawę, wtedy to on płaci, jesli sytuacja jest odwrotna, czyli pozwany wygrywa - dostaje odszkodowanie i to buk płaci za sprawę sądową.
Tak mi sie wydaję.

R 125

roger12

Użytkownik
dajcie spokój bah mu nic nie zrobi jedynie nie pogra sobie tam więcej i kasy nie zobaczy już ile razy kumpla straszyli sądami jak im przysłał nad wpłatę i anulował wpłatę kasę przegrał i do tego czasu nic

Do góry Bottom