>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spotkanie zaległe ~ AC Milan - Livorno

Status
Zamknięty.
narosdz 46

narosdz

Forum VIP
W dzień przed Walentynkami - 13 lutego, odbędzie się w ramach Serie A zaległe spotkanie pomiędzy piątą drużyną w tabeli AC Milanem, a teamem numer 15 - Livorno. Pierwszy rzut oka i już wiemy, że niekwestionowanym faworytem tego spotkania jest oczywiście drużyna AC Milan, która w swej historii już nie raz się z nimi rozprawiała... i tym razem nie powinno być inaczej. Głównym atutem gospodarzy - już nie mówiąc o własnym boisku, jest młody zawodnik Pato, który w tym meczu zapewne wyjdzie w podstawowej jedenastce... będzie to dla niego świetna okazja, aby wykazać się przed selekcjonerem formacji co z resztą robi prawie co każdy mecz. Ekipa Livorno w ostatnim czasie słabo radzi sobie w lidze czego odzwierciedleniem jest dalekie, piętnaste miejsce... Remis u siebie z Genoą oraz przegrana na wyjeździe z Palermo wróży im kiepską przyszłość... Milan zaś, po kiepskim początku sezonu, powoli wraca na szczyty tabeli. Ostatnie cztery spotkania wygrane, w tym 1-0 na wyjeździe z Fiorentiną oraz wygrana - skromna ale wygrana, z pogromcami Romy czyli ze Sieną. Myślę, że w tym meczu nie powinno być większych niespodzianek, Livorno będzie miało bardzo ciężki orzech do zgryzienia, a AC Milan myślę, że podejdzie do tego spotkania z respektem do przeciwnika... jak to się mawia, każdy punkt się liczy, jeśli chce się nadal walczyć o mistrza kraju. Trzy punkty powinno pozostać w domu w mojej skromnej opinii ???? Typuję tu gładkie zwycięstwo gospodarzy.

A 1

adi666

Użytkownik
Na Pato nie ma co liczyć nie został powołany na to spotkanie nie wystąpią dzisiaj również : Jankulovski, Maldini , Brocchi, Nesta, Emerson,Kaka, natomiast do składu wraca Gattuso ????

Livorno w ostatnich 3 spotkaniach wywalczyło 1 pkt ... Milan 4 mecze z rzędu wygrał, jeśli wygra dzisiaj to przeskoczy Fiorentine i obejmie 4 miejsce.

Mój typ to Milan 111

pozdro ????

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Spotkanie: AC Milan - Livorno ⛔
Typ: Poprawny wynik 1-0
Kurs: 4,55
Bukmacher: betsson
Analiza: Dziś o 20:30 na San Siro spotkają się drużyny Milanu i Livorno. Rossoneri ostatnio wreszcie zaczęli wygrywać w lidze, jednak swoją grą nie przekonują. Ostatnie trzy mecze kończyły się wynikiem 1-0. Na pewno przyczyną tego są kontuzje, nie gra Ricardo Kaka, a także Pato. Są to bardzo poważne osłabienia w ofensywie. Po zawieszeniu do składu wraca Gilardino, jednak nie sądzę, aby to wpłynęło znacząco na jakość grania. Jaka jest tego przyczyna? Linia pomocy Milanu to Ambrosini, Pirlo, Gattuso i Seedorf. Ambrosini i Gattuso są kompletnie nie przydatni w ofensywie, koncentrują się na powsztrzymywaniu ataków rywala. Pirlo również nie jest typem zawodnika ofensywnego, jednak jego bronią są stałe fragmenty i strzały z daleka. Seedorf ostatnio leczył kontuzję i nie wiadomo do końca w jakiej jest formie. W ataku obok Gilardino powinien wystąpić Inzaghi, jednak swoją skuteczność opiera on na podaniach kolegów. Myślę, że wynik 1-0 zadowoli Milan, który nie będzie szarżował, najważniejsze są 3 punkty i awans na 4 miejsce w tabeli.

spinache 96

spinache

Forum VIP
W dzisiejszym spotkaniu najprawdopodobniej zabraknie Ronaldo. Tak więc w ataku zagrają Gilardino i Paloschi. Do tego na bramce po raz kolejny zagra australijski zawodnik Kalac. Lista kontuzjowanych w zespole z Mediolanu jest dość długa, tak więc o wysoką wygraną w dzisiejszym spotkaniu będzie bardzo cięzko.

Moim typem na dzisiejsze spotkanie jest Under 2.5, tak samo jak i w poprzednim meczu ze Sieną. Bilans bramkowy gospodarzy dzisiejszego spotkania w meczach na własnym terenie to 11:7 w 10 meczach tak wiec wychodzi srednio mniej niz 2 bramki na mecz.

Do tego dosc slabi napastnicy w dzisiejszym spotkaniu, no i co najwazniejsze brak Kaki.

Na zagranicznych forach bardzo wiele osób gra Livorno ( +1,5 ), ja równiez sadze ze wygrana Milanowi moze przyjsc dosc trudno.

edit/ Milan Livorno 1-1, wynik mówi sam za siebie, kolejny Under 2.5 Milanu na San Siro.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Milan bez Kaki , to Milan który może stracić punkty z każdym. Mam wrażenie że bez niego zdobywają bramki tylko po stałych fragmentach , błędach obrony itd. Ogólnie nic nie grają gdy Brazylijczyka nie ma na boisku . Dziś widziałem tylko druga połowę ale zapewne wiele nie straciłem . Nuda , nuda i jeszcze raz nuda . A tak naprawdę bliżej zwycięstwa byli goście . Mieli 100 % , ba 200 % :p sytuację w 92 minucie , 3 metry od bramki wystarczyło dostawić nogę i koleś nie trafił w piłkę nawet . Szkoda , Milan też mi rozwalił piękny kupon choć pretensje mam tylko do siebie , bo sam zachęcałem by odpuścić to spotkanie a sam ostatecznie zagrałem :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom