>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

spostrzeżenia Tomasza

Status
Zamknięty.
tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Witam, zakladam temat gdyż wiele osob prosiło Mnie bym prowadził temat a nie tylko sporadycznie podawał typy na HP gdzie nie kazdy ma możliwość wyłapania o późnych porach typów serwowanych przeze Mnie,
głownie podawac będe typy z dyscyplin które ogladam i bacznie śledze, Koszykówka + NHL(w mniejszym stopniu) z kosza głownie NBA, Ncaab oraz Eurolige.
Mam nadzieje że pomoge swoimi typami w podreperowaniu budżetu niektórych osób, wszelkie uwagi oraz pytania prosze kierować tylko i wylącznie na moje gg, Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania mojego wątku,​

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Bilbao - Cantu
Cantu +7,5
1.9
b365
7/10
Widze wielkie value w tym spotkaniu, pierwszy mecz po ciekawym dla oka spotkaniu wygrała ekipa włoska, szczegolnie bardzo dobry występ Shermandiniego ktory rzucał na wysokim procencie, dzisiaj Cantu lekko oslabione jednakze takie wysokie handi powinno być moim zdaniem pokryte, spodziewam się mocno defensywnego spotkania dzisiaj, Cantu w tabeli jedno zwyciestwo przed Bilbao, dzisiejszy mecz jest priorytetowy gdyz zwyciestwo daje dzisiaj awans ekipe z Włoch, kluczem do wygranej z pewnością będzie ograniczenie poczynan dwóch panów o nazwiskach Banić i Mumbru którzy tą napędzają hiszpańską maszynkę, ogladalem całe spotkanie w trzeciej kolejce i dużo problemów w walce na desce, Cantu w tej kwestii wygladalo lepiej i dzisiaj myśle że kluczem do wygranej będzie walka na tablicach, szczegolnie fajnie zastawiali w pierwszym spotkaniu gdzie eliminowali w ten sposob szanse na ponawianie akcji ze strony ekipy z Bilbao. Mecz dla Mnie 55/45 na korzyść Hiszpanów sądze że handicap powinien zostać pokryty

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Prokom - Olimpija Union
Olimpjia Union +19
1.7
B365
7,5/10​
Nie sądze by cieniutki Prokom nawet przy problemach z jakimi boryka się druzyna z Ljubliany była wstanie pokryć aż 19 pkt.
Dwie najgorsze ekipy w tym sezonie w ataku tego raczej nie zwiastuje, do tego w Olimpji nie zobaczymy juz tego balhoga Greena na którego patrzeć już nie mogłem , koleś strasznie zabiera gre innym, na parkiecie dzisiaj Capin, Salin i w koncu gośc o nazwisko Thompson ktory mam nadzieje napsuje dzisiaj krwi Adamowi Łapecie,
sytuacja trudna w Słowenskim klubie jednakże mysle ze Sasho zmotywuje dzisiaj ekipe i blamażu nie będzie jak w spotkaniu z Uniksem gdzie dostali grubo ponad 20 pkt z tego co pamietam,

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
po co ci 4 tematy w tym dziale kolego nie śmieć
po co się udzielasz? mogles mi to napisac na gg, pozdrawiam bez rekomentarza.

stare tematy jak świat, masz problem ze Sobą? znajdz sobie zajęcie w życiu jak nie masz co robić i nie spamuj mi w temacie,
MOD: do usunięcia

sergiu 123

sergiu

Użytkownik
Kolega chyba regulaminu nie czytał.

6. Każdy z użytkowników może założyć maksymalnie 2 tematy w tym dziale. Każdy kolejny temat będzie zamykany, dlatego starajcie się w sposób czytelny prowadzić swój topic. Nie kasujemy tematów na prośbę użytkowników.
;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Prokom - Olimpija Union
Olimpjia Union +19
1.7
B365
7,5/10

Nie sądze by cieniutki Prokom nawet przy problemach z jakimi boryka się druzyna z Ljubliany była wstanie pokryć aż 19 pkt.
Dwie najgorsze ekipy w tym sezonie w ataku tego raczej nie zwiastuje, do tego w Olimpji nie zobaczymy juz tego balhoga Greena na którego patrzeć już nie mogłem , koleś strasznie zabiera gre innym, na parkiecie dzisiaj Capin, Salin i w koncu gośc o nazwisko Thompson ktory mam nadzieje napsuje dzisiaj krwi Adamowi Łapecie,
sytuacja trudna w Słowenskim klubie jednakże mysle ze Sasho zmotywuje dzisiaj ekipe i blamażu nie będzie jak w spotkaniu z Uniksem gdzie dostali grubo ponad 20 pkt z tego co pamietam,
✅✅✅

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Bilbao - Cantu
Cantu +7,5
1.9
b365
7/10

Widze wielkie value w tym spotkaniu, pierwszy mecz po ciekawym dla oka spotkaniu wygrała ekipa włoska, szczegolnie bardzo dobry występ Shermandiniego ktory rzucał na wysokim procencie, dzisiaj Cantu lekko oslabione jednakze takie wysokie handi powinno być moim zdaniem pokryte, spodziewam się mocno defensywnego spotkania dzisiaj, Cantu w tabeli jedno zwyciestwo przed Bilbao, dzisiejszy mecz jest priorytetowy gdyz zwyciestwo daje dzisiaj awans ekipe z Włoch, kluczem do wygranej z pewnością będzie ograniczenie poczynan dwóch panów o nazwiskach Banić i Mumbru którzy tą napędzają hiszpańską maszynkę, ogladalem całe spotkanie w trzeciej kolejce i dużo problemów w walce na desce, Cantu w tej kwestii wygladalo lepiej i dzisiaj myśle że kluczem do wygranej będzie walka na tablicach, szczegolnie fajnie zastawiali w pierwszym spotkaniu gdzie eliminowali w ten sposob szanse na ponawianie akcji ze strony ekipy z Bilbao. Mecz dla Mnie 55/45 na korzyść Hiszpanów sądze że handicap powinien zostać pokryty
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom