>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sposób zdobycia nowego gola

brzytwiarz 3

brzytwiarz

Użytkownik
Witam!

Chciałbym przedstawić a także zebrać opinie o moim sposobie gry.

Polega to na obstawianiu na livie &#39;Sposobu zdobycia nowego gola&#39;.
Gram w Bet365 i Bet-at-home. Kursy przed samym rozpoczęciem spotkania wyglądają mniej więcej tak:

Strzał 1,53
Główka 5,00
Karny 12,00
Samobój 19,00
Wolny 15,00
Brak gola 9,00

Gram zawsze &#39;strzał&#39;. Zakład stawiam zazwyczaj na początku meczu żeby była jak największa szansa na bramkę. Testowałem ten system bardzo długo. Od niedawna gram na poważnie ale na razie za małe stawki. Póki co efekt jest pozytywny.
I tak na przykład:
stawiam za 5 zł &#39;strzał&#39; po 1,60
jeżeli przegrałem podwajam stawkę (a nawet trochę więcej, czyli zwykła progresja :]). Czarnych serii na razie nie miałem. Zresztą samo prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest duże. Najwięcej przegrałem 3 razy pod rząd.

Ostatnie moje kupony to mecz Inter - Roma 5:3. Łącznie padło 8 bramek z czego 6 przez &#39;strzał&#39;. Zagrałem 3 razy w tym meczu i wszystko weszło.

dodałbym przykładowe kuponiki ale nie mam wymaganej ilości postów aby móc wstawiać linki i grafiki :;/:

Co sądzicie o tym sposobie gry ?

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
grałem tak na expekcie na zywo udawało sie zarobic na tym, podstawa w tym sytemie wybrac druzyny i ligi w ktorych jest najmniej zawodników grajacych głową bo czesto pada gol głową a karny czy samobój to strzał w ciemno , w sumie dzieki za przypomnienie systemu muszę wrocić do tego...

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Heheh a nie lepiej grać progresje na brak gola po kursie 9? zaczynając od złotówki, chyba że po strzale kurs się zmienia na mniejszy i to dużo mniejszy.

alowy 5

alowy

Użytkownik
a może grać ten sposób tylko że strzeli głową? Też często się zdarza. I jest współczynnik 5 więc mniej boli w razie dłuższej serii...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam, Kiedyś bawił się tak za przysłowiową &#39;&#39;złotówkę&#39;&#39;. Trzeba mieć mocne nerwy oraz dobry przegląd graczy jak wiadomo często zdarzają się też bramki głową. Pamiętam kiedyś gdy Włochy grały z Gruzją i 2 bramki samobójcze strzelił wtedy Kaładze w pewnym momencie na samobója było już tylko 2,50 ;) Gdy już dwa razy udało mu się wpisać na liste strzelców. Także proponuje ci po prostu oglądać spotkanie w Necie, Telewizji i wtedy dokonać wyboru wszystko zależy od przebiegu spotkania.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Grając na stały zysk (~3 zł zysku na obojętnie którym kroku). Z kursem 1.6:

5 zł
13.33 zł
35.55 zł
94.80 zł
252.80 zł
674.13 zł * 1.6 = 1078.61

wygrana: 1078.61
suma stawek: 1075.61

Każda dłuższa seria powoduje, że musisz grać tysiącami, żeby zyskać kilka zł. Grając na niski procentowy zysk wygląda to nieco lepiej, ale wtedy na pierwszych krokach zarabiasz dosłownie grosze.

Z 1

zolw123

Użytkownik
Stawka Ako
1,25
5,00
2,81
5,00
4,77
5,00
7,21
5,00
10,26
5,00
14,07
5,00
18,84
5,00
24,80
5,00
zysk 5 zł - jak widać przez 8 meczy nie mgł by paść gol głową i wtapiamy 100 zł
i równocześnie strzeli
3,77 1,53
14,67
1,53
46,11
1,53
zysk 2 złote - jak widac tylko 3 progi ze nie strzeli nogą
Inwestycja 200 złoty

O 98

ozon1

Użytkownik
Witam
Do autora tematu.
Piszesz, ze testowales bardzo dlugo ten system , to jak procentowo wychodzila trafnosc twoich typow? Kurs na to zdarzenie oddawal prawdopodobienstwo wystepowania?
Rodzajow stawkowania jest kilka , nie zamykajmy sie na jedno.

O 98

ozon1

Użytkownik
Jakie mieliscie najdluzsze serie bez &quot;strzalu&quot; i jak czesto takie dluzsze serie wystepowaly .

brzytwiarz 3

brzytwiarz

Użytkownik
Ja miałem niedawno 3 kupony pod rząd przegrane. Często zdarzają się główki, karne z resztą też. Zdarza się również że bramka w ogóle nie pada. W Expekcie zwracają stawkę w takiej sytuacji ale za to kursy są mniejsze (nawet dużo mniejsze). Najlepiej nie obstawiać jak popadnie ale obserwować przebieg meczu.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
kiedyś testowałem ten system, pod różnymi względami. I zdarzają się czarne serie, wcześniej czy później i tu według mnie tylko zależy od szczęścia czy na takąesrie trafimy czy też nie. Teraz nie mam statystyk bo miałem to na starym dysku, a płyta na którą zgrałem gdzieś mi zaginęła, ale nie wyszedł bym na plus. Bukmacherzy nie są głupi w tej kwestii i marża na tym jest dość wysoka.
Oczywiście są drużyny które warto obstawiać. Ale aby to ogarnąć trzeba masę czasu i trochę szcześcia.

Do góry Bottom