>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Sposób tradeowania

B 0

bartizielu

Użytkownik
Witajcie,
od pewnego czasu próbuję tradingu - raz bardziej, raz mniej udanie. Zapewne wiele z Was przechodziło przez mnóstwo systemów gry. Osobiście preferuję granie in play. Obecnie jestem w fazie testowania kolejnego sposobu gry, a mianowicie:
szukam meczu piłki nożnej w lidze overowej, w którym wynik do przerwy to 0:0. W tym momencie stawiam lay na remis i czekam na bramkę po czym kontruję. W razie braku pierwszej bramki (raczej nieczęsta sytuacja) tnę straty. A w razie strzelenia gola...możemy wyobrazić sobie skoki kursów, istne szaleństwo. Bez problemu przy odpowiednim wyczuciu możemy zrobić 80-100% na pojedynczym trade&#39;ie. Przyjmuję stawkowanie płaskie ok. 10% kapitału.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Sposób Tradowania
Osobiscie wole gre &#39;&#39; pre &#39;&#39; ! Jestem w fazie uczenia gry ta metoda , ale wydaje mi sie najlepsza. Jest oczywiscie kilka minusów np. musisz byc cierpliwy !. co do twojej metody to zycze powodzenia w dłuzszej perspektywie czasu.

B 0

bartizielu

Użytkownik
Moja metoda jest kompletnie zawodna, wszystko dzieje się w porządku póki padają bramki. A gdy ich nie ma... Jednak każdy system uczy nas czegoś nowego o rynku, a granie &#39;in play&#39; podchodzi bardziej pod hazard niż trading.
Można zamknąć jeżeli ktokolwiek zagląda do tego działu...

astana 439

astana

Użytkownik
Wiem jedno, na początek gry nie staraj się wygrywać 80-100 procent,dobry wynik jest 5 procent,ale na plusie,najlepszym rynkiem wg.mnie jest u/o 2,5,jak znasz się na temacie i umiesz dobrać drużyny to szybko będą profity.Pozdrawiam i życzę powodzenia.

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Wiem jedno, na początek gry nie staraj się wygrywać 80-100 procent,dobry wynik jest 5 procent,ale na plusie,najlepszym rynkiem wg.mnie jest u/o 2,5,jak znasz się na temacie i umiesz dobrać drużyny to szybko będą profity.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Nie wiem jak ty chcesz zrobić na tradowaniu 80-100% zysku?
5% stawki zazwyczaj się wygrywa mniej więcej na jednym ticku, więc na początek bardzo słuszna rada.

Do założyciela tematu: Pograj na różnych rynkach, zobacz który ci najbardziej odpowiada. Ja osobiście odnalazłem się najbardziej na CS 0:0, z tym, że płynność nie jest imponująca porównując właśnie np. u/o 2,5. No i nie wchodź ,,in play&#39;&#39; jeśli naprawdę chcesz się nauczyć tradować i osiągać zyski.
Polecam ci się też przyglądać na rynki wyścigów konnych(jedynie Wielka Brytania), tak na przyszłość bo jak będzie zima, czy też za rok przerwa w sezonie nie będzie co grać. Na początku trochę poobserwuj, potem zacznij brać na 2e i powoli się nauczysz.
Powodzenia ;)

Do góry Bottom