Chciałem zaproponować taki sposób na zarobek. Może ktoś już tak kiedyś grał. Do rzeczy:
Wybieramy mecz w którym do przerwy wynik to 0:0, a obie drużyny oddają strzały na bramki (coś się dzieję).
Stawiamy trzy opcje:
Wygrana gospodarzy
Wygrana gości
Remis 1:1
Żeby sposób okazał się skuteczny musi paść minimum jedna bramka!
Przegrywamy gdy mecz zakończy się remisem 0:0
lub gdy wynik skończy się wysokim remisem np. 2:2, 3:3 itp
Takich sytuacji gdzie mamy remis bezbramkowy do przerwy, a wynik końcowy to wysoki remis mamy bardzo mało.
Prześledziłem wszystkie wczorajsze mecze i na 25 spotkań tylko jeden padł wysokim remisem gdy do przerwy nie było bramek:
http://www.flashscore.pl/mecz/jmMtar2U/#szczegoly-meczu
Jak wyglądają kursy w przerwie? Na tapetę wziąłem dzisiejszy mecz Korona - Wisła
3.75 - wygrana Korony
2.8 - Wygrana Wisły
7.5 - Remis 1:1
Następnie wrzuciłem wszystkie kursy do kalkulatora dutchingu:
Jak wiemy Korony wygrała ten mecz szczęśliwie 1:0, a więc bylibyśmy do przodu prawie dyszkę.
Czym większe stawki, tym większa wygrana.
Co sądzicie o tym sposobię? Pozdro
Wybieramy mecz w którym do przerwy wynik to 0:0, a obie drużyny oddają strzały na bramki (coś się dzieję).
Stawiamy trzy opcje:
Wygrana gospodarzy
Wygrana gości
Remis 1:1
Żeby sposób okazał się skuteczny musi paść minimum jedna bramka!
Przegrywamy gdy mecz zakończy się remisem 0:0
lub gdy wynik skończy się wysokim remisem np. 2:2, 3:3 itp
Takich sytuacji gdzie mamy remis bezbramkowy do przerwy, a wynik końcowy to wysoki remis mamy bardzo mało.
Prześledziłem wszystkie wczorajsze mecze i na 25 spotkań tylko jeden padł wysokim remisem gdy do przerwy nie było bramek:
http://www.flashscore.pl/mecz/jmMtar2U/#szczegoly-meczu
Jak wyglądają kursy w przerwie? Na tapetę wziąłem dzisiejszy mecz Korona - Wisła
3.75 - wygrana Korony
2.8 - Wygrana Wisły
7.5 - Remis 1:1
Następnie wrzuciłem wszystkie kursy do kalkulatora dutchingu:
Jak wiemy Korony wygrała ten mecz szczęśliwie 1:0, a więc bylibyśmy do przodu prawie dyszkę.
Czym większe stawki, tym większa wygrana.
Co sądzicie o tym sposobię? Pozdro