>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sposób na gre live:

H 10

hutnik14

Użytkownik
Chciałem zaproponować taki sposób na zarobek. Może ktoś już tak kiedyś grał. Do rzeczy:
Wybieramy mecz w którym do przerwy wynik to 0:0, a obie drużyny oddają strzały na bramki (coś się dzieję).
Stawiamy trzy opcje:
Wygrana gospodarzy
Wygrana gości
Remis 1:1
Żeby sposób okazał się skuteczny musi paść minimum jedna bramka!

Przegrywamy gdy mecz zakończy się remisem 0:0
lub gdy wynik skończy się wysokim remisem np. 2:2, 3:3 itp

Takich sytuacji gdzie mamy remis bezbramkowy do przerwy, a wynik końcowy to wysoki remis mamy bardzo mało.
Prześledziłem wszystkie wczorajsze mecze i na 25 spotkań tylko jeden padł wysokim remisem gdy do przerwy nie było bramek:
http://www.flashscore.pl/mecz/jmMtar2U/#szczegoly-meczu
Jak wyglądają kursy w przerwie? Na tapetę wziąłem dzisiejszy mecz Korona - Wisła
3.75 - wygrana Korony
2.8 - Wygrana Wisły
7.5 - Remis 1:1
Następnie wrzuciłem wszystkie kursy do kalkulatora dutchingu:

Jak wiemy Korony wygrała ten mecz szczęśliwie 1:0, a więc bylibyśmy do przodu prawie dyszkę.
Czym większe stawki, tym większa wygrana.
Co sądzicie o tym sposobię? Pozdro ;)

K 40

kocurrrro

Użytkownik
Trafiles kurs 1,32 więc jeżeli bedziesz miał po x próbach skuteczność minimum 77% to znalazłeś system idealny. Życzę powiedzenia.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Ciekawy system, aczkolwiek to teoria, trzeba by było go sprawdzić, żeby się przekonać czy ma to sens. Niemniej jednak życzę powodzenia!

S 440

straszaksam

Użytkownik
Dobrze, że tak mało meczów się kończy 0:0 albo innym bramkowym remisem, opróćz 1:1!

A nie, czekaj, wcale nie tak mało, jak na kurs ~1,30 :razz: powodzenia, póki będzie Ci się udało dobrze dobierać spotkania ????

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Dobrze kombinujesz, ale niestety to nie będzie zarabiać. Kurs łączny tej kombinacji przeważnie będzie się kręcił w koło @1,30.
Głównym założeniem jest, że padnie bramka. Juz za samo takie zdarzenie z reguły buk zapłaci Ci coś podobnego do @1,30, a w Twojej rozpisce jest jeszcze drugi left, w postaci wysokiego remisu (czyli np ograniczenie underem jeśli już porównujemy do liczby bramek).
Jeśli chcesz w długim terminie zachować bankroll, proszę nie graj tego ????

O 98

ozon1

Użytkownik
To jest prawie to samo , co gra over 0,5 gola w przerwie , bez dobrej selekcji bedzie sie w plecy , do takiej gry polecam Betfair , tam kursy sa troche lepsze.

Do góry Bottom