>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sposób na 8 czerwonych

P 18

pawelz

Użytkownik
To jest zwykła progresja czyli martignale. Łatwo można się spłukać zwłaszcza jeśli gra się tylko jednym systemem cały czas tym bardziej że Ty nie grasz na wszystkie czerwone a tylko na te z 3 kolumny. Jak będziesz grał cały czas tylko w ten sposób to tylko kwestia czasu kiedy przyjdzie czarna seria która Cię spłucze&gt; Jak chcesz grać w ten sposób to lepiej mieszaj to z innymi systemami. Dla mnie to niebezpieczny system. Ja do Perseusza się dopiero przymierzam. Jak Perseuszem wychodzisz na plus to ja bym ten system zostawił w spokoju.

S 0

slowik-52162

Użytkownik
Faktycznie progresja i choć na free daje świetne rezultaty to jednak nie bedę ryzykował kasy
A co się tyczy Perseusza to jest na razie ok tylko niestety monotonny ,strasznie czasochłonny może trzeba zmienić stawkę z 1 na 5zł ale nie mam pewności czy przy zmianie stawkowania nie będzie wtopy

P 18

pawelz

Użytkownik
Jak chcesz to graj. Ja tylko powiedziałem co myślę o tym. Wiele osób się przejechało na martignalu wystarczy choćby zajrzeć do wątku Eurogrand szybkie bankructwo..Ty grasz jeszcze bardziej ryzykownie dlatego że grasz tylko na 8 czerwonych a nie na wszystkie.

K 2

kaysersoze

Użytkownik
jak na razie najbardziej skuteczny wg mnie jest delambert w połączeniu z niskim wystąpienniem procentowym. Na forum Everizon opisał dokładnie na czym polega. zrobiłem już kilka milionów spinów i jak na razie wyłożył się tylko przy rozpoczęciu &quot;z buta&quot; czyli bez oczekiwania na niski procent. jest łagodny i chyba najbardziej bezpieczny. mozna przetrwać bez palpitacji serię nawet 25 z rzędu czarnych czy innych 1:1.

P 18

pawelz

Użytkownik
a jak się według was ma bezpieczeństwo i zyskowność dalemberta w porównaniu do perseusza ? Ostatnio zacząłem grać perseuszem a wcześniej próbowałem dalemebertem i nie wiem czy to korzystna zmiana.

Do góry Bottom