>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sporty Walki

M 1

manto.

Użytkownik
Niestety Hendricks wypada z gry więc w zamian wrzucam zupełnie inny typ
Będzie bardziej ryzykownie

#1.
Rose Namajunas - Angela Hill --&gt; 1.40
Na pewno bardziej przekrojową zawodniczką jest Rose, mimo czarnych pasków w karate i taekwondo, lubi &quot;bawić&quot; się w parterze,w TUFie poddała 3 zawodniczki, Angela to przede wszystkim strikerka, jej parter na tą chwile jest całkowitą zagadką, posiada bardzo defensywne zapasy, które mogą nie wystarczyć w tej walce.
Siłę ciosu większą na pewno będzie miała Angela, lecz czy Rose pozwoli sobie na batalie w stójce...?
Patrząc obiektywnie walka może iść w obie strony, doświadczenie obu zawodniczek jest podobne, lecz mimo wszystko stawiam na bardziej przekrojową Namajunas !

#2.
Derrick Lewis - Viktor Pesta --&gt; 1.58
Viktor to zawodnik parterowy, z całkowitym brakiem stójki, gdy atakuje to głownie cepami, z całkowicie otwartą gardą, to chyba jedyna szansa dla Lewisa, który ma dużo lepszą stójkę od Czecha, jak i dużo mocniejszy cios, oboje ze słabymi zapasami.
Jeśli Pesta nie dał się trafić Erokhinowi, który był bardzo faworyzywany (nawet na niego wtedy stawiałem) to mam nadzieje że niespodzianki nie zrobi również Derrick.
W moim scenariuszu po chaotycznej stójce, będzie parter i szukanie poddania ze strony Pesty. Z każdą minutą sądzę że będą rosły jego szanse i po cichu licze że Lewis wypompuje się równie szybko jak Erokhin

#3.
Daniel Cormier - Alexander Gustafsson --&gt; 3.20
Cormier mega zapasior z twardą szczęką, na przeciwko świetny boks Maulera, ogromny zasięg.
Scenariuszy może byc bardzo wiele, mogę się nimi podzielić na priv, jeśli ktoś będzie miał ochotę o tym dyskutować.
Grzechem nie zagrać Gustaffsona po takim kursie.

Do góry Bottom