>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sportsbetting potrzebuje kopie karty kredytowej

K 0

kap66

Użytkownik
witam!
mam do was pytanie. ostatnio.zarejestrowalem się u buka Sportsbetting. autoryzacje przez telefon przeszedłem ale chcą żebym wysłał im kopie dokumenty trozsamosci i karty kredytowej ( przód i tył) i boję się trochę ponieważ wtedy mogli by przecież normalnie z niej korzystać jakby znali wszystkie numery. od razu mówię ze na buka kasę przelewalem właśnie ta kartę. czekam na odpowiedź co o tym myślicie.

marian78 20

marian78

Użytkownik
eee tam
po prostu wyślij im co chcą, a na karcie nie miej praktycznie pieniędzy, tylko używaj ją od czasu do czasu - do takich właśnie rzeczy jak bukmacherka
nie masz kasy na karcie to nikt Ci nic nie zrobi, nawet jak zrobisz najdokładniejsze zdjęcia - proste : &gt;
ja bym nigdy nie korzystał u żadnego buka z karty gdzie mam duże sumy - to byłaby czysta głupota - wogóle nikomu nigdzie bym jej nie pokazywał, po prostu takich rzeczy się nie robi : &gt;

analpr0be 0

analpr0be

Użytkownik
zamaluj numery ccv no i i klika srodkowych numerow, tak sie robi z kartami... Nigdy nie wysylaj calych skanow.
dokładnie,
do weryfikacji wystarczą im 4 pierwsze i 4 ostatnie cyfry z karty, resztę powinieneś zamalować, włącznie z 3 cyfrowym CCV na odwrocie

K 0

kap66

Użytkownik
W porządku ze skanem da radę bo się zasloni te cyfry ale wysłali mi jakiś dokument o autoryzacji karty i muszę tam podać wszystkie dane wraz z tym kodem. teoretycznie mają wszystkie dane wiem o tym. nawet jak robiłem przelew to były problemy a gdy zadzwoniłem to sami mi pieniadze przelali z karty nie pytając się nawet o żadne dane. czy to trochę nie dziwne?

K 0

kap66

Użytkownik
Instructions: After this form is completed and hand-signed, send scanned copies to [email protected] . Please complete ONE form for every Credit Card you’ve used to deposit, and send it along with:
· Clear copies (front and back) of the credit card used;
· Government issued personal identification (driver’s license or passport)
· If you’re unable to provide any of the documents above, we also accept a Recent Utility Bill and the Credit Card Statement from your Bank

Please ensure all documents are readable. We recommend enlarging documents to 120%. For assistance please contact Documents Support at [email protected] .

Sports Betting Credit Card Authorization
CREDIT PURCHASE AUTHORIZATION / MONIES ISSUANCE
PERSONAL INFORMATION

Name (as on account): _______________________________________ Customer ID:____________________

Date of Birth (mm / dd /yyyy ): ____ / _____ / ______

Address:_______________________________________________________________________________________

City ______________________________________State/Province ______________________________________

Zip/Postal Code ___________________________________Country ____________________________________

Phone: ( ______ ) ___________________ Employer ______________________________________________

BANKING INFORMATION

Type of Card: ( ) VISA ( ) MASTERCARD Other: _______________

Credit Card Number: _______________________________

Expiration Date: ( mm / yy ): _____ / ______ CVV code: _______________

Name as shown on card: _________________________________________________________________

Bank Name _______________________________________________________________________________

Bank Phone ( _____ ) _______________________

Please accept this as authorization for sportsbetting.com, to draft the above listed credit card and continue such authorization until I notify sportsbetting.com and the bank listed in writing.

I hereby certify and attest that I am the authorized cardholder and agree to pay for the charges on the card above listed. I authorize Sportsbetting.ag or any other billing agency which Sportsbetting.ag uses and notifies me of, to charge my credit card by any instance that I verbally authorize over their recorded telephone lines or for any online eCash purchased by me for my Sportsbetting.ag account. I further agree that these charges are final and irreversible.

______________________________________ _____/______/______
Authorized Signature Date

Tak wyglada ten dokument

Q 1

qurak

Użytkownik
Nigdy nie podawaj CVV na skanie.
CVV jak i CVV2 jest potrzebne tylko włascicielowi karty do placenia karta w necie.
Exp date tez ich nie powinno obchodzic i jest to rowniez wymagane zeby placic karta przez neta. Czasem bys sie zdziwil co ludzie potrafia zrobic z pusta karta kredytowa majac do niej wszystkie dane i nie bedac jej wlascicielem.
Najlepiej napisz do supportu lub skontaktuj sie na czacie live jak maja taki i zapytaj z jakiej racji pytaja o kod cvv i do czego on jest im potrzebny bo z tego wynika ze aby potwierdzic swoja karte to musisz podac im dane do kart oni zaplaca karta za cos i wtedy beda wiedziec ze wszystko sie zgadza. CVV nigdy nie bylo potrzebne i nie bedzie osobie ktora chce nie WYKONUJE platnosci karta a juz napewno nie jest potrzebny jesli ktos chce wplacic Tobie $$$ na karte.
Jak dla mnie to jakis absurd w kazdym banku Ci powiedza ze nie powinienes ujawniac takich informacji jak CVV CCNumber czy EXP date a bynajmniej w całosci.

Do góry Bottom