>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sports trading by Simon

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Witam.
Od jakiegoś czasu zainteresowałem się giełdą zakładów i staram się zagłębiać w ten temat. Póki co raczkuję, ale posiadanie własnego tematu, gdzie można dzielić się przemyśleniami na pewno pomoże mi w rozwoju.
Trading chcę traktować jako odskocznia i możliwość dodatkowego zarobku. A na pewno pomoże mi to też w mojej pracy &quot;for a living&quot; gdzie umiejętność myślenia statystycznego i abstrakcyjnego jakie są tutaj połączone niezwykle dobrze wpływa na wyniki.
Chciałem trochę testować i uczyć się konkretnych rynków. Osobiście sam najlepiej znam się na rynku baseball&#39;a jednak tam póki co widziałem dosyć małe obroty i zmiany dlatego nie wiem czy jest tam tak dużo value w graniu pre game i chyba lepiej szukać po prostu okazji kursowych, a tego nie bardzo chce robić bo głównie chce się jednak zajmować pre game i ewentualnie graniem prostych strategii. Przynajmniej na początku.
Obecnie chcę potestować grę na lay X i zobaczyć jak to będzie.
Na dzisiaj wybrałem:
Portsmouth - Millwall lay x 3,50 stawka: 125$
Blackburn - Liverpool lay x 3,75 stawka: 137,50$
Sociedad - Betis lay X 3,60 stawka: 130$
Augsburg - Stuttgart lay X 3,6 stawka: 130$

Oraz szukam value w tym meczu. Wg. mnie rynek zbyt mocno faworyzuje Barthel i wg. mnie w razie dobrego wejścia w mecz Larsson można dobrze zarobić równocześnie nie tracąc wiele bo obecnie jużkursy na Brthel są na bardzo niskim poziomie więc nie mam tutaj ryzyka mocnego spadku.
Na początku wyszedłem z propozycją 9,60, która sprzedała się niezwykle szybko. Dodatkowo udało mi się złapać na back za drobne koszyk z kusem 10 więć i jego postanowiłem wziąć. Przed meczem nie spodziewam się reakcji jednak wg. mnie jest tutaj szansa sprzedać to z dobrym zyskiem po kilku gemach 1 seta.
barthel - larsson back 2 9,60 stawka: 50$
barthel - larsson back 2 10 stawka: 21$

Pozdrawiam

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Witam.

Ok rynek jednak przed meczem fajnie się rozwinął. Poszedł dosyć fajny spadek na layu Larsson. Nie wiem na ile to była reakcja na zaniżony wg. mnie kurs na Barthel a na ile po prostu próba zaatakowania rynku. Wyszedłem pre game przed samym początkiem meczu.

Nie mogę zamieścić screenów bo mam za mało postów. W każdym razie sprzedałem Larrson na lay 8,60 i zarobiłem ok 13% co wydaje mi się dobrym wynikiem.

Do góry Bottom