>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Sports Trading by Retro

retrograde 9

retrograde

Użytkownik
Chciałbym zmienić coś w swoim graniu. Od dziś będę podawał typ w którym to postaram się zarobić na różnicy stawek w Betfair. Widziałem już kilka takich postów ale sam chciałbym spróbować. Jest to nic innego jak granie na giełdzie sportowej. Zajmę się tylko graniem tzw pre match (przed meczem) gdyż ryzyko jest bardzo małe.Będę podawał kurs po jakim kupiłem i kurs po jakim sprzedałem.
1. Back 1.54 Psg (kupno) - Lay 1.50 (sprzedaż) ✅0.04

skeleton 729

skeleton

Użytkownik
gratuluję przejścia na trading i życzę wytrwałości ???? myślę, że warto byłoby gdybyś opisywał momenty wejścia, czym się sugerowałeś wykres/kursy buków/info o składach itp. aby pokazać, że na grze pre też można zarobić

adik104 69

adik104

Użytkownik
spróbuję podesłać Ci na pw kilka linków, które zapisałem sobie &#39;ucząc się&#39; tradowania- tutaj podać nie mogę ze względu na reklamę;)

retrograde 9

retrograde

Użytkownik
2. Lay 2.46 Aston Villa (kupno) - Back 2.5 (sprzedaż) ✅0.04
Skusiłem się ze względu na spadki u buków i to że Aston Villa jest w dołku. Myślę że kurs powinien wzrosnąć ????
Za szybko sie pospieszylem kurs wzrosl o 0.3 stawki ????

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
2. Lay 2.46 Aston Villa (kupno)

Skusiłem się ze względu na spadki u buków i to że Aston Villa jest w dołku. Myślę że kurs powinien wzrosnąć ????
Pewnie masz racje , ale póki tak sie stanie mysle ze kurs na Aston V. spadnie po to aby pózniej wzrosnąc. Jak dla mnie jest to duzo przed wczesna propozycja. Dodam ze obserwowałem tylko wykresy z BF.

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Ciekawy temat. Gram często pre-match lay na faworytach w tenisie ???? Życzę sukcesów w tradingu ???? ✅ za ciekawy temat

Do góry Bottom