>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportowiec Roku 2012 Onet.pl

americano96 209

americano96

Użytkownik
Hej! ;-) Mam do was wielką prośbę, przy okazji myślę, że może na tym skorzystać więcej osób.
Część z was być może już zauważyła codzienny sondaż przeprowadzany na onecie, w którym możemy głosować na sportowca roku 2012. Co więcej betsafe.com oferuje kursy na te zdarzenia, więc możemy każde z nich obstawić według własnego uznania.
Z tym właśnie wiąże się moja prośba do was wszystkich: w niedzielę od godz. 12:00 startuje pojedynek Kamil Stoch - Robert Lewandowski i chciałbym na podstawie oddanych przez was głosów oszacować kto z tej dwójki może awansować do półfinału, ponieważ śledząc do tej pory wyniki udało mi się wytypować wszystki pary bezbłędnie, natomiast w tym wypadku przyznam, że jest to naprawdę ciężkie zadanie. Wiem, że próbka będzie mała, ale zawsze da to jakąs orientację:
wystarczy po prostu zagłosować na tego zawodnika, który wg was bardziej zasłużył na awans do następnej rundy
http://www.ebadania.pl/d29d6d5f3bcb3aa9
Z góry wielkie dzięki za wypełnienie tej króciutkiej ankiety, wyniki będę starał się podawać na bieżąco, tak aby ktoś jeszcze mógł skorzystać ????

americano96 209

americano96

Użytkownik
Póki co w ankiecie wynik 28:10 na korzyść Lewandowskiego, więc w sumie tak jak się spodziewałem i jak logika nakazuje, ponieważ Stoch w zeszłym roku kompletnie nic znaczącego nie osiągnął (jedynie dwa zwycięstwa w konkursach PŚ w Zakopanem i Predazzo), a jednak wiem że i tak sporo osób na niego jutro zagłosuje, tylko przez to, że często pokazują go w TV...
Dzięki bardzo za głosy, czekam na dalsze

sewerynkg 25,4K

sewerynkg

Użytkownik
Betsafe rozliczy zakład na podstawie wyników ze strony onetu?
e: chciałem zagrać za ponad tysiaka i niestety max. stawka to 176 zł ????

americano96 209

americano96

Użytkownik
Tak, zawsze w kilka godzin po zakończeniu głosowania wszystko jest rozliczone. Z limitami też prawda - niestety... Grałeś na Lewandowskiego, zgadza się? Kurs już trochę obniżyli

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
chyba niepotrzebnie się na to skusiłem ????
zapomniałem że ,,polski lud&quot; ma tylko TVP i tylko sportowcy z tego kanału dla Polaków istnieją, a Lewandowski był tylko 4-5 razy w zaszczytnym kanale telewizji publicznej.
trzeba zorganizować akcję na forum ,,głosuj na Lewego&quot; ????

kasaartura 1

kasaartura

Użytkownik
Sam zagłosowałem na Stocha, ponieważ niemiecką ligą się nie interesuję, a skokami bardzo.
Pewnie jakby reprezentacja lepiej się zaprezentowała na Euro to wtedy Lewy byłby górą

Do góry Bottom