>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sportowe Emocje

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
Hej! Na forum zarejestrowałem się bardzo dawno temu, jednak nie wchodziłem tutaj od wielu lat. Obecnie pracuje jako dziennikarz sportowy i postanowiłem wrócić do wpisywania moich kuponów na forum. Gram tylko i wyłącznie dla zabawy, pieniądze mnie nie interesują. Kolejnym powodem jest wzbudzenie nutki adrenaliny podczas oglądania meczów i chęć pozostania na bieżąco w niektórych dyscyplinach sportowych. Stawki są niewielkie - póki co 10-50 zł. Pomimo tego, że chęć zarobku nie jest moją motywacją, to gram w bukach zagranicznych. Nie widzę sensu babrania się z podatkiem po śmiesznych kursach z polskich bukmacherów. Narazie gram w Betsson i Unibet. Obstawiam prawie wszystkie dyscypliny i gram dość często. Sezon już w pełni, właśnie ruszają sporty amerykańskie, więc to najlepszy moment do takiego działania. Podsumowanie raz w miesiącu, w którym zawre bilans w złotówkach i yield. Czasami do typów będzie pojawiał się komentarz czy krótka analiza, ale zazwyczaj nie będę miał na to czasu. Celem jest przetrwać rok i nie stracić za dużo pieniędzy.

#1 Liga Narodów
⚽ Rosja - Turcja | Rosja DNB @1,52 ✅ 2:0
⚽ Azerbejdżan - Malta | Azerbejdżan @1,25 ⛔ 1:1
AKO: 1,9 Betsson Stawka: 20,00zł

komentarz: pierwszy kupon w plecy. Trudno, Azerbejdżan frajersko remisuje z Maltą przeważając cały mecz. Na mecz Polski nic nie stawiam, gdyż grają w dziwnym składzie. Jutro są niezłe mecze w Lidze Narodów, więc coś na pewno zagram.

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#2 ATP Antwerp
???? Felix Auger Aliassime - Siergiey Stakhovsky | Auger Aliassime @1,85 ⛔ 3:6 0:3 i krecz
Unibet Stawka: 20,00zł
komentarz: niestety kontuzja Kanadyjczyka i było po meczu..

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#7 WTA Luksemburg
???? Fiona Ferro - Monica Niculescu | Niculescu -1.5 seta @1,86 ⛔ 2:1
Betsson Stawka: 22,00zł
komentarz: Typowo babki. Już nawet nie było kursów, że Niculescu wygra drugiego seta. Nie wykorzystana seria przełamań i oczywiście meczowa w tie breaku. No nic bywa i tak.

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#8 Liga Narodów
⚽ Kazachstan - Andora | Kazachstan @1,23
⚽ Armenia - Macedonia | Armenia +1 @1,53
AKO: 1,88 Betsson Stawka: 30,00zł
W Kazachstanie nie gra się łatwo żadnemu europejskiemu średniakowi. Polacy to pamiętają najlepiej. Sztuczna murawa, stadion hala i długa podróż z każdego miejsca w Europie. Tym bardziej Andora nie powinna tutaj nic zdzialać. Armenia po blamażu z Gibraltarem, będzie musiała gryść trawę, aby zrewanżować się swoim kibicom. Czy będzie ich na to stać się okaże, ale teren w Erewaniu również nie należy do najprzyjemniejszych, jakkolwiek to brzmi po tym jak komplet punktów wywiezli stamtąd piłkarze z cieśniny.

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
Wracam i praktycznie zaczynam od nowa mój temat z początkiem marca. Nie pamiętam czemu zaniechałem typowania pewnie przez brak czasu. Teraz obiecuję poprawę i systematyczność. Stawki do 200zł, tylko buki internetowe bez podatku! Statystyki raz w miesiącu oraz duże turnieje.
Marzec 2019

#10 Unibet
???? Nick Kyrgios - Stanislas Wawrinka Typ: Kyrgios +1.5 seta @1,46 ✅ 7:5 6:7 6:4
????
John Isner - John Millman Typ: Tie Break w meczu @1,38 ✅ 7:6 6:7 7:6
▶ Stawka: 50,00zł | Kurs: 2,01 | Wygrana: 100,74zł

✅ 50,74zł

Otrzymane punkty reputacji: +12
d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#11 Unibet
▶ Kamil Stoch - Karl Geiger H2H Typ: Stoch @1,42 ✅ 2-20
▶ MŚ Seefeld HS 108 Typ: Kubacki Top 6 @1,5 ✅ 1
▶ Stawka: 35,00zł | Kurs: 2,10 | Wygrana: 73,50zł
✅ 38,50zł
Nasi w absolutnej czołówce w kwalifikacjach i na treningach. W innsbrucku na dużej skoczni to właśnie czołówka z serii próbnych w konkursie zaprezentowała się najlepiej. Teraz obstawiam podobnie,jeśli nie będzie wyjątkowo loteryjnych warunków Kubacki i Stoch powinni zakręcić się w okolicach podium. Na mniejszych skoczniach różnice są minimalne, więc bardzo liczę na wysokie noty dla Stocha, który w formie lata idealnie stylowo i to może dać mu przewagę nad Geigerem. Kubacki za to ma atomowe wybicie w górę, co przy skoczni o HS 108 akurat mu pomoże a nie zaszkodzi jak na większych obiektach.
Edit: Co za konkurs haha!

Otrzymane punkty reputacji: +26
d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#12 Unibet
⚽ Rayo Vallecano - Girona
Typ: Girona powyżej 1.5 @2,75 ✅ 0:2
▶ Stawka: 30,00zł | Wygrana: 82,50zł
✅ 52,50zł

Otrzymane punkty reputacji: +14
d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#13 Betsson
???? Yongin Samsung Minx - Woori Bank Hansae Typ: Woori @1,53 ✅ 62:83
:siata: Gumi KB Stars - Cheonan Hyundai Skywalkers Typ: Cheonan @1,34 ⛔ 3:2
▶ Stawka: ⛔ 40,00zł | Kurs: 2,05 | Wygrana: 82,00zł
Cheonan z 2-0 przegrywa 3-2.. w czwartym secie prowadząc 20-16..

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#14 Unibet
⚽ Borussia Dortmund - Tottenham Typ: Borussia poniżej 7.5 rożnych @1,35 9 ⛔
⚽ Real Madryt - Ajax Amsterdam Typ: Real powyżej 1.5 spalonego @1,72 1⛔
▶ Stawka: minus: 35,00zł | Kurs: 2,32 | Wygrana: 81,27zł
Zakłady statystyczne na Ligę Mistrzów. Obserwując oba zespoły zauważyłem, że Borussia nie ma zbyt dużo rzutów rożnych. Ponadto przy wyniku 3-0 w pierwszym spotkaniu, ich wiara chyba nie jest zbyt duża i nie spodziewam się tutaj ataków pełnych nadziei przez 90 minut w wykonaniu Niemców. Nawet jeśliby chcieli no to Tottenham niekoniecznie może do tego dopuścić. To nie Real czy Bayern, że przy swoich atakach zdobywają czasami po kilkanaście rożnych na mecz. Co do Realu to w ostatnich spotkaniach widziałem wielokrotnie lagę (nawet Courtois) na Benzemę, który juz nie jest tak zwinny jak kiedyś i szybki gwizdek sędziego sygnalizującego offside. 2 razy w ciągu meczu podobna sytuacja? Myślę, że spokojnie do pokrycia, szczególnie że gospodarze prawdopodobnie będą próbowali kontrować długimi piłkami do napastników, próbujący odrobić straty Ajax.

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#15 Unibet
???? Sara Errani - Heather Watson 6:2 6:7 6:4
Typ: Watson +2.5 @1,83 ⛔
▶ Stawka: ⛔ 40,00 zł | Kurs: 1,83 | Wygrana: 73,20zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#17 Unibet
⚽ Real Madryt - Ajax Amsterdam
Typ: Real powyżej 5.5 rożnych @1,61 ✅ 6
▶ Stawka: 57,00 zł | Wygrana: 91,77zł
✅ 34,77zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#18 Unibet
:hokej: IFK Helsinki - Pelicans Typ: Helsinki OT @1,62 ⛔ 3:6
:hokej: SKA St. Petersburg - Spartak Moskwa Typ: SKA @1,25 ✅ 2:1
▶ Stawka: 30,00zł | Kurs: 2,02 | Wygrana: 60,75zł
#19 Unibet
⚽ FC Porto - AS Roma Typ: Roma strzeli @1,38 ✅ 2:1
⚽ PSG - Manchester United Typ: Manchester powyżej 1.5 spalonego @1,72 ✅ 2
▶ Stawka: 35,00zł | Kurs: 2,37 | Wygrana: 83,08zł
✅ 48,08zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#20 ⛔ 26PLN
#21 Unibet
⚽ Bayern - Liverpool 1:3
Typ: Bayern powyżej 1.5 @2,00 ⛔
▶ Stawka: ⛔ 50,00zł | Wygrana: 100,00zł
#22 Unibet
Typ: Bayern strzeli do przerwy @1,82 ✅
▶ Stawka: 28,00zł | Wygrana: 50,96zł
✅ 22,96zł
#23 Unibet
Typ: Lewandowski strzeli @2,08 ⛔
▶ Stawka: ⛔ 20,00zł | Wygrana: 41,60zł
Dzisiaj stawiam na Bayern. Nie stawiam na czyste zwyciestwo gospodarzy, poniewaz mecze z udzialem Liverpoolu mają często szalony przebieg i nie wykluczam tutaj remisu np. 2:2. Bawarczycy to zupełnie inna druzyna na swoim stadionie. W ostatnim meczu piorunujące zwycięstwo 6:0 z Wolfsburgiem, który nie jest pionkiem do bicia. Dzisiaj myślę, że spokojnie są w stanie ograć Anglików, nie moga grać asekuracyjnie bo kazdy gol Liverpoolu praktycznie zamknie szanse do awansu. Lewy powinien wykorzystac chocby jedna z sytuacji, mozliwe ze będzie mial okazje chocby z rzutu karnego. Oby zagrali na swoim poziomie i wtedy jestem spokojny o dwie bramki piłkarzy z Monachium.

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
#24 Unibet
???? Oklahoma City Thunder - Brooklyn Nets 108:96
Typ: Poniżej 233 @1,89 ✅
▶ Stawka: 50,00zł | Wygrana: 94,50zł
✅ 44,50zł

Do góry Bottom