d.n.o.
Użytkownik
Hej! Na forum zarejestrowałem się bardzo dawno temu, jednak nie wchodziłem tutaj od wielu lat. Obecnie pracuje jako dziennikarz sportowy i postanowiłem wrócić do wpisywania moich kuponów na forum. Gram tylko i wyłącznie dla zabawy, pieniądze mnie nie interesują. Kolejnym powodem jest wzbudzenie nutki adrenaliny podczas oglądania meczów i chęć pozostania na bieżąco w niektórych dyscyplinach sportowych. Stawki są niewielkie - póki co 10-50 zł. Pomimo tego, że chęć zarobku nie jest moją motywacją, to gram w bukach zagranicznych. Nie widzę sensu babrania się z podatkiem po śmiesznych kursach z polskich bukmacherów. Narazie gram w Betsson i Unibet. Obstawiam prawie wszystkie dyscypliny i gram dość często. Sezon już w pełni, właśnie ruszają sporty amerykańskie, więc to najlepszy moment do takiego działania. Podsumowanie raz w miesiącu, w którym zawre bilans w złotówkach i yield. Czasami do typów będzie pojawiał się komentarz czy krótka analiza, ale zazwyczaj nie będę miał na to czasu. Celem jest przetrwać rok i nie stracić za dużo pieniędzy.
#1 Liga Narodów
Rosja - Turcja | Rosja DNB @1,52 2:0
Azerbejdżan - Malta | Azerbejdżan @1,25 1:1
AKO: 1,9 Betsson Stawka: 20,00zł
komentarz: pierwszy kupon w plecy. Trudno, Azerbejdżan frajersko remisuje z Maltą przeważając cały mecz. Na mecz Polski nic nie stawiam, gdyż grają w dziwnym składzie. Jutro są niezłe mecze w Lidze Narodów, więc coś na pewno zagram.
#1 Liga Narodów
Rosja - Turcja | Rosja DNB @1,52 2:0
Azerbejdżan - Malta | Azerbejdżan @1,25 1:1
AKO: 1,9 Betsson Stawka: 20,00zł
komentarz: pierwszy kupon w plecy. Trudno, Azerbejdżan frajersko remisuje z Maltą przeważając cały mecz. Na mecz Polski nic nie stawiam, gdyż grają w dziwnym składzie. Jutro są niezłe mecze w Lidze Narodów, więc coś na pewno zagram.