>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportowe emocje by Islandski

islandski 905

islandski

Użytkownik
Witam, wszedłem po dłuższym czasie na forum i widzę, że duże zmiany. Forum wygląda bardzo fajnie, szkoda tylko, że sytuacja zmusza do abstynencji w bukmacherce albo strzelania po tenisach stołowych czy hokejach dla małolatów. Mój temat został pochłonięty prawdopodobnie przez zmianę, więc zakładam nowy. Będzie to klasyczny dziennik typerski gdzie będą się pojawiały moje typy, czasami analizy a rzadziej same suche przemyślenia.

Nie zabraniam komentarzy, ale nie interesują mnie szczerze porady odnośnie samej gry czy doradztwa złotoustych, którzy to mają jedyni złoty sposób na wygrywanie, ale tego nie pokazują w swoim temacie. Gram tylko i wyłącznie dla zabawy, za niewielkie pieniądze. Dyscypliny gram różne, w zależności od czasu sezonu jaki mamy, gram szeroki zakres sportu, ale aby zagrać typ zawsze muszę widzieć w nim coś więcej niż przeczucie. Obecnie grywam to co zostało z piłki nożnej i e-sport ale też w niewielkiej ilości. Powoli będziemy czekać na wznowienie rozgrywek na świecie z wypiekami na twarzy, bo chyba każdy mocno stęskniony za poważnym sportem.

Jeśli chodzi o prowadzenie tematu to zgodnie z regulaminem, typy tylko przedmeczowe a zakres jednostek to 1-100j. Gram w bukmacherach, którzy nie pobierają podatku i to jest moja najmocniejsza zasada. Bardzo rzadko pojawi się tu kupon z ziemniaka, będzie to wtedy oznaczać, że danego typu nie znalazłem u buka internetowego. Wtedy oczywiście kurs będzie pomniejszony o podatek ale póki co to kasę mrożę w 1xbet, betsson, betsafe, unibet czy bet-at-home. Statystyki raz w miesiącu będą zawierały bilans, yield i moje przemyślenia odnoście typów w danym miesiącu.

Tak jak w moim poprzednim temacie większe turnieje będą miały swoje podsumowanie. Narazie takowych nie ma nawet na horyzoncie, ale to tak na przyszłość. To chyba tyle tego monologu i zaczynamy, kwiecień badawczo pewnie pojawi się kilka typów do końca miesiąca a w maju liczę już na wznowienie jakiś poważniejszych rozgrywek. Pozdrawiam i powodzenia.

islandski 905

islandski

Użytkownik
#1 Tadżykistan Vysshaja Liga ⏱ 16:00

⚽ Istiqlol Dushanbe - Khatlon 2:2
Typ: Istiqlol powyżej 2.5 gola @1,55

Betsson Stawka: 40j

Gospodarze zaczęli sezon idealnie, dwa zwycięstwa i żadnej straconej bramki. Bilans 9:0 i rola faworyta w dzisiejszym starciu z Khatlon. Goście również mają komplet punktów po dwóch kolejkach ale dużo gorszy bilans bramkowy. W ostatnim meczu wyjazdowym stracili dwa gole wbijając przeciwnikom z Khujand trzy. Obstawiam, że dzisiaj z mocniejszą drużyną, również na wyjezdzie stracą ich przynajmniej trzy. Dość sporo bramek pada w meczach ligi Tadżykistanu więc wolę grać na liczbę goli niż stresować się do końca wynikami po 3:3. Kurs może nienajlepszy, ale widzę tutaj spore szansę i łatwe kilka złotych.

Edit: Start to już tradycja, że na minus ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +40
islandski 905

islandski

Użytkownik
#2 CS Go - Flashpoint ⏱ 21:00

🎮 MiBR - MAD Lions 1:2
Typ: MAD Lions @1,83

1xbet Stawka: 50j

+41,50j

Liczę na udany rewanż ze strony MAD Lions.

Edit: Tym razem na plus, chociaż po pierwszej mapie strasznie oddanej przez Lions już myślałem, że będzie lipa.

Ostatnia edycja:
islandski 905

islandski

Użytkownik
#3 Turkmenistan Yokary Liga ⏱ 15:30

⚽ Ahal - Sagadam 2:0
Typ: Obie strzelą @1,96

Unibet Stawka: 40j

Witamy z powrotem ligę Turkmenistanu, takie czasy. Ahal - dzisiejsi gospodarze są faworytem w tym spotkaniu, zajmują drugie miejsce w tabeli grając tylko dwa mecze. Komplet punktów i brak straconej bramki może nam tutaj sugerować, że tu powinno być podobnie. Jednak goście spróbują im zdecydowanie przeszkodzić, w ostatniej kolejce dobry mecz z ówczesnym wiceliderem i remis na wyjezdzie 1:1. Kursy podskoczyły od wczoraj na Ahal i mam przeczucie, że dzisiaj możemy zobaczyć podobny wynik w spotkaniu drugiej i siódmej drużyny Yokary Liga.

Ostatnia edycja:
islandski 905

islandski

Użytkownik
#5 SBL Taiwan ⏱ 11:00

🏀 Taiwan Beer - Yulon Luxgen Dinos
Typ: Luxgen Dinos poniżej 81.5 @1,835

1xbet Stawka: 60j

#6 SBL Taiwan ⏱ 11:00

🏀 Taiwan Beer - Yulon Luxgen Dinos
Typ: Taiwan Beer -4.5 @1,68

1xbet Stawka: 80j

Czekałem na tę parę w tajwańskich play-offach. Czekałem też do ostatniego dnia aż kursy pospadają na Dinos, które rozgromiło Pauian w ostatniej parze i liczyłem, że będą tutaj według bukmacherów doceniani z Taiwan Beer. Gospodarze jednak to dużo mocniejsza drużyna i szczególnie na tym etapie moim zdaniem nie pozostawią tutaj złudzeń i wygrają obroną. Dinos dobrze się czuję w overowych meczach bez obrony tak jak właśnie z Pauaian, gdzie rzucali i wpadało wszystko i ich wyniki ocierały się o 100 punktów. Tutaj nie widzę takiej szansy i liczę na podobny wynik jak w ostatnim starciu tych drużyn gdzie Taiwan Beer wygrali 77:73. Jeśli obrona zadziała tak jak w tym meczu to nie widzę szans na inne rozwiązanie i spokojne zwycięstwo Beer i niewielką ilość punktów Dinos. Ponadto dzisiejsi gospodarze są wypoczęci i mają za sobą aż 9 dni odpoczynku, Dinos grali jeszcze trzy dni temu.

Do góry Bottom