>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportmarket jak obecnie grać

G 0

gallanonimm

Użytkownik
Witam jak obecnie grać na sportmarket ? Nie chodzi mi tylko o granie ale o wypłaty potencjalnych wygranych.

Czy jest jakieś rozwiązanie dla Polaków? wiem o vpn , ale to nie jest DOBRE rozwiązanie podczas weryfikacji (ALM lub KYC )

Czy ktoś wypłacał z sukcesem depozyty poniżej 1k euro kilka razy w miesiącu bez weryfikacji ?

H 180,4K

hagi84

Użytkownik
Czesc

Ale po co Ci vpn itp jak mozesz grac normalnie z polskiego IP, na swoje dane i zweryfikowac konto polskim adresem.

Bez weryfikacji? nic tam nie wyplacisz bez weryfikacji, zweryfikowac konto trzeba normalnie zwyklym ID i rachunkiem.

Sportmarket to uznana firma, jedyny problem to aktualnie platnosci ( nie maja skrilla ani netka) , ale da sie robic depozyty fintechami (przelewy na ich konto osobiscie) i tak samo dziala wyplata pieniedzy
Depozyt trwa paredziesiat minut, wyplaty pieniedzy roznie, ale przewaznie max 24 h.

Otrzymane punkty reputacji: +505
H 180,4K

hagi84

Użytkownik
Można normalnie grać, blokada jest, wystarczy ustawić dnsy w laptopie
Z płatnościami jest problem, tak jak wyżej napisałem, wystarczy do nich napisać na czat albo poprzez maila ( kontakt błyskawiczny) i Ci napiszą konkretnie jak zasilić konto. Żaden problem jak ma się jakiekolwiek fintechy

Otrzymane punkty reputacji: +625
H 180,4K

hagi84

Użytkownik
wkleiles mecz co ma tylko gielda wiec masz napisane kursy i stawki za ile mozesz zagrac dane zdarzenie - nic to tajemniczego nie jest

lukpol 132,8K

lukpol

Użytkownik
Z giełda nie miałem nigdy nic do czynienia.

Ok ,Ale mogę zagrac za 25 u jednego a za chwile u drugiego za25??
Czy automatycznie mi skasuje gdzie się da.
Ps. Ivibet tez mial😉

H 180,4K

hagi84

Użytkownik
mozesz nawet wpisac stawke 500 i jak ktos kurs wystawi to Ci automatycznie pobierze tyle ile sie uda

lukpol 132,8K

lukpol

Użytkownik
Ok rozumiem,
Czyli Sportbook to jest giełda a trade to normalny bukmacher??
I jak jakieś "info" idzie to lepiej na giełdzie szukac??

H 180,4K

hagi84

Użytkownik
nie do konca, teraz musze spadac wiec Ci nie wytlumacze

Wszystko zalezy o jakie info Ci chodzi, smierdzace mecze itp to sportmarket sie nie nadaje bo dawno kursy zbite jak pies, chyba, ze ochłapy chcesz zbierac.

T 168

terroapick

Użytkownik
Ok rozumiem,
Czyli Sportbook to jest giełda a trade to normalny bukmacher??
I jak jakieś "info" idzie to lepiej na giełdzie szukac??
Jak chcesz łapać bety pod spadki, to nie na markecie. Tam kursy regulują najszybciej, szukaj bukmachera który wolno reaguje na rynek, jednak licz się z tym że Cię szybko zlimitują jeżeli masz rzeczywiście jakieś "info".

A 0

adekole

Użytkownik
Czy jest na sportmarket możliwość ustawienia konunikatu, że doszła oferta na nowe spotkania (z przyszlych kolejek) aby nie trzeba było sprawdzac caly czas?

moonback 459

moonback

Użytkownik
Próbuję wpłacić kartą na sportmarket (bennu pay) podaję dane adresowe, potwierdzam i nie ładuje się strona, gdzie podaje się dane karty. Ciągle się ładuje. Ktoś ma teraz podobny problem?
Czy może ban na taką metodę płatności (wcześniej wpłacałem kartą Skrillem kilka razy)

Do góry Bottom