>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sport USA

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
Tak jak w tytule tematu...będę tu zamieszczał typy na spotkania z rozgrywek zza oceanu ????
Stawkowanie od 1j do 10j zależnie od wagi typu.
Większość typów będą z analizą by przybliżyć wam czym się kieruję w danym typie.

1.
Colorado Rockies - Cincinnati Reds
J. Hoffman (4-1) L.Castillo (0-0)

Colorado Rockies -1.5 @ 2.00 forbet

2j

1.76j (0.94%)
Wynik: 5:3

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
2.
Atlanta Braves - Houston Astros
Houston Astros @ 1.65 STS
S.Newcomb [ATL] (1-2) - B.Peacock [HOU] (5-1)
1.5j​

✅ 0.67j (0.88%)

Wynik: 16:2

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
3.
Colorado Rockies - Cincinnati Reds
T.Chatwood [COL] (6-9) - S.Romano [CIN] (0-1)
Colorado Rockies - 1.5pkt @ 1.95
1j

⛔1j

Wynik: 6:3

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
#########################​

4.
Postanowiłem dzielic się również typami z innych lig, gdzie widzę ciekawe spotkania.

Puchar Polski
-
Godzina: 18:00
Typ: Radomiak Radom @ 1.90
Stawka: 1j

O godzinie. 18:00 na stadionie miejskim drużyna KS Świecie będzie rywalizowała w pierwszym meczu z Radomiakiem Radom w Pucharze Polski.
Radomiak w zeszłym sezonie był bliski awansu do I ligi lecz przegrał w barażach z drużyną Bytovii Bytów.
Radomiak przygotowuję się na tem mecz od dłuższego czasu. W 3 sparingach
zaliczyli jedno zwycięstwo, jeden remis i jedną porażkę.
KS Świecie jak można wyczytać z ich oficjalnej strony nie czują się w roli faworyta i z tym trzeba z nimi się zgodzić. Rozpoczeli treningi od niedawna, odwołany sparing oraz brak podpisania kilku zawodników kieruję mnie do zagrania w stronę drużyny z Radomia.
✅ 0.78j ✅
Wynik: 3:1

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
5.
Summer League Półfinał:
-​
Godzina: 2:00
Typ: L.A Lakers Końcowe zwycięstwo @ 2.35
Stawka: 1j​

Za kilka godzin rozegrany zostanie drugi mecz półfinałowy Ligi Letniej w Las Vegas, gdzie niepokonane na letnich kortach Dallas Mavericks (10-0, Orlando + Las Vegas) podejmuje drużynę z Los Angeles (4-2 w Las Vegas). Wiadomo, że do tych rozgrywek trzeba podchodzić w inny sposób niż do NBA.
Śledząc ostatnie poczynania młodzików Jeziorowców mogę stwierdzić, że kursy są zawyżone.
W tym meczu oczy będą skierowane głównie na dwóch graczy:
Dennis&#39;a Smith&#39;a Jr. który to stanowi siłę ofensywną zespołu z Teksasu oraz Lonzo Ball&#39;a wykręcającego coraz lepsze cyferki w SL.
Lonzo z meczu na mecz rozkręca się coraz bardziej pokazując swoje najlepsze atuty. Drużynę z L.A dopełniają z nim Brandom Ingram oraz Kyle Kuzma.
Dallas jakoś nie przekonuje mnie wgrywając dość minimalnie ze swoimi przeciwnikami jedynie różnicą jest ich ostatni mecz z całkiem mocnym Bostonem i być może to był główny argument do postawienia ich w roli faworyta, ale czy słusznie?
Ja idę w tym meczu w stronę drużyny z Kalifornii.
Jako, że jest to już półfinał to można się spodziewać, że młodzi koszykarze pozostawią dużo serca na parkiecie i odwalą kawał dobrego basketu.
✅ 1.2j ✅
Wynik: 108:98

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
6.
Liga Letnia NBA:
-​
Godzina: 04:00
Typ: L.A. Lakers końcowe zwycięstwo @ 1.70 Totolotek
Stawka: 1j​

Konsekwentnie jak wczoraj/dzisiaj idę w stronę Jeziorowców. Portland jest według mnie mniej groźnym przeciwnikiem dla Lakers niż półfinałowe Dallas.
Wszystkie ważniejsze aspekty drużyny z Los Angeles opisałem już wczoraj i sądzę, że to oni jutro będą triumfatorami Ligi Letniej w Las Vegas.
✅ 0.59j ✅

Wynik: 110:98

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
7.
Dubelek na noc z MLB:​

▶ Houston Astros [ B. Peacock 7-1] - Seattle Mariners [ S. Gaviglio 3-4]
Godzina: 02:10
Typ Houston Astros @ 1.50 ✅
+
▶ Colorado Rockies [ A. Senzatela 9-3] - San Diego Padres [ D. Lamet 3-3]
Godzina: 02:40
Typ: Colorado Rockies @ 1.65 ✅
Kurs Łączny: 2.47 totolotek
Stawka: 1j

✅ 1.32j ✅
Wynik I: 6:2
Wynik II: 9:7

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
8. (Tel)
Liga Europy:
Jagiellonia - Gabala
Godzina: 20:30
Typ: Jagiellonia @ 1.77 Totolotek
1,5j

Krótko na temat. Rewanzowe spotkanie w LE. Jaga wywiozła cenny remis z terenu rywala. W spotkaniu była lepsza lecz brakowało jej skuteczności. Tym razem mecz jest rozgrywany na ich terenie oraz kilku zawodników wraca do składu. Idę w tym meczu w zwyciestwo druzyny z Polski i tym samym awans do nastepnej rundy.
⛔ 1.5j ⛔

Wynik: 2:0

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
9.
Dubelek z tenisa:
Poznań CHL:
Kolar - Andreozzi
Godz: 11:00
Typ: Andreozzi @ 1.70
+
Bastad ATP:
Kuznetsov - Schwartzman
Godz: 11:00
Typ: Schartzman @ 1.50
Totolotek

Kurs: 2.55
Stawka: 1.5j

1.5j
Wynik I: 2:1 ✅
Wynik II: 2:0 ⛔

Komentarz: Szkoda drugi kupon na ⛔ Schwartzman zagrał tragedię, ale przygotowałem ciekawe mecze do obstawienia na dziś + juz przeglądam ofertę na Wekeend. Także czekajcie.

el-inversor 0

el-inversor

Użytkownik
10.
Rosja, Premier Liga:
-

Godzina: 18:30
Typ: CSKA @ 1.50​
+
Polska Ekstraklasa:
-
Godzina: 20:30
Typ: Wisła Kraków @ 1.73 Totolotek
Stawka: 2j
Kurs łączny: 2.59
Mecz I: CSKA Moskwa podejmuje dziś drużynę Lokomotiva. Derby Moskwy. CSKA jest silnym zespołem prowadzonym przez konkretnego trenera. Na swoim stadionie grają wręcz wyśmienicie poza tym gra z drużyną Lokomotiva zawsze im dobrze leżała.
Mecz II: Wisła dokonała dużych zmian w zespole na ten sezon. Gra w ataku wygląda przyzwoicie. Wisła gra na swoim stadionie z drużyną, która przygrała &quot;tylko&quot; 1:0 z wice mistrzem z tym, że jak było widać w tym meczu jak i w meczu wczorajszym z Gabalą w Lidze Europy, Jaga ma problemy z wykończeniem bardzo dobrych sytuacji i tylko to uratowało Termalicę od większej przegranej.
Obrona Termaliki + ofensywa Wisły = może paść parę bramek dla gospodarzy.
⛔ 2j ⛔
Wynik I: 3:1 ⛔
Wynik II: 1:0 ✅

Do góry Bottom