Dyscyplina:
Hokej -
Czechy
Spotkanie: PSG Zlin - HC Verva Litvinov
Typ: 1
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza: Witam wszystkich na forum ! PSG Zlin dzisiaj obchodzi 85-lecie istnienia klubu (Ostatnio taką "imprezę” obchodziła Sparta Praga, która swój mecz rozgrywała z HC Skodą Pilzno, Sparta wygrała ten mecz 4-2.) PSG Zlin ostatnio notuję serię 4 porażek pod rząd przegrywając po drodze kolejno z Pilznem u siebie 4-2, ze Spartą Praga 2-1 na wyjeździe, potem porażka u siebie 3-0 z będącymi ostatnio w gazie Vitkovicami i ostatnio porażka u siebie z białymi tygrysami z Liberca 4-3 u siebie. Zawodnicy po tym spotkaniu powiedzieli, że te bramki, które stracili były kuriozalne (opinia zawodników). Liczę na przełamanie Zlinu również z tego względu, że to jest ekipa naprawdę na dobrym poziomie gry teraz są w dołku, ale dla swoich kibiców będą chcieli wygrać Ja w to wierze również z innego powodu mają tylko 4 punkty przewagi w walce nad play-offami. O motywacje się nie ma co martwić, a gry opisywać nie będę, bo po prostu nie ma o czym się rozpisywać, grają dobry
hokej ???? Trochę chaotycznie to opisałem, ale nie potrafiłem tego ująć w słowach. Po prostu wierze w wygraną PSG Zlin z Litvinovem, który przegrał ostatnie 4 spotkania na wyjeździe.
P.S Jak skorzystasz z typu i typ wejdzie proszę kliknij reputacje :smile: