>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spokojnie do celu

orzech1878 0

orzech1878

Użytkownik
Witam ;)

Jestem tutaj od Stycznia, ale aktywny od... dziś ;)

Trochę czasu minęło , ale postanowiłem że dziś się podziele sposobem na zarobek, moim/nie moim w sumie obojętne, nie wnikam i nigdy nie sprawdzałem bo poprostu sam mi wpadł do głowy ; )

Założony plan polegał na tym by uzyskać kurs około @2 i grać za 100. Nie oznacza to by na siłe szukać zakładu z takim kursem lecz poprostu 2/3 mecze z kursem 1.4//1.5. Grałem tak od końca stycznia.

Pierwszy kupon :
Nantes v Lyon over 1,5 @1.33 ✅
Liverpool v Chelsea over 1,5 @1.28 ✅
Leeds v Bournemouth over1,5 @1.28 ⛔

Co jak co, ale najbardziej nie dobił mnie fakt przegrania na pierwszym kuponie mojego systemu lecz niestrzelony karny Bournemouth w `87min przy stanie 1-0 ... :-|

Lecz na następny dzień wyszedłem na 0, a z każdym kolejnym dniem wychodziłem na swoje :cool: Większość osób które to teraz czytają pomyśli sobie &quot;co za debil&quot; ale nie ważna była/jest dla mnie liga/dyscyplina ani nic tylko to by uzyskać dziennie założony kurs, a z biegiem czasu w weekendy @3-5 :grin: Oczywiście nie udawało się wygrywać z każdym razem lecz na szczęście i tak wyszło mi to na dobre i wierzcie lub nie ale od początku grania tym sposobem mój profit wynosi przeszło 6 tysięcy :spokodfhgfh: Efekt tego? Dalej jestem uczniem Technikum a zarabiam o 4zł zł więcej od brata który pracuje za 12zł na godzine :-D

Najważniejsze jest nie szarżowania i próbowania grania coraz większego kursu, tylko jak powiedziałem w tytule &quot; spokojnie do celu&quot;, a pieniądze same wpadną ;]

Chętnie posłucham opini i odpowiem na pytania w razie gdybym coś niezrozumiale napisał ????

Kupon który puszczam dziś:

(Szw2) Wil - Servette Genewa over 1,5 @1.25
(Arg1) Nueva Chicago - San Lorenzo over 1,5 @1.45
(Rum1) Concordia - Ceahlaul @1.35

AKO: 2.45
Stawka: 100
Podatek: 0.88 (STS)
EWG: 215.60 zł

znając moje szczęście i życie to nie wejdzie dzieś ????

orzech1878 0

orzech1878

Użytkownik
Ponieważ każdy kupon który bym tu udostepnił ma podwojone ryzyko ;____;
Ale specjalnie dla Ciebie voic3d pie*dolnąłem wariata byś się nie załamał :) :p
310821503873844448
Już wam odpowiem z góry, NIE jest mi szkoda kasy na zabawe ;-]

Do góry Bottom