>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedwaybets czyli żużlowe typy

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Blog przez pewien czas miał poważny przestój. Teraz jednak chciałbym zakomunikować, że reaktywujemy go ???? Dlaczego reaktywujemy ? Bo piszę go dla Was i bez Waszych odwiedzin, będzie on martwy - taki jak był dotąd. Więc liczę, że będziecie choć połowicznie czytać moje wypociny - a czy warto będzie zaglądać ? O tym przekonacie się sami.
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin.
[URL='http://www.speedwaybets.blogspot.com']www.speedwaybets.blogspot.com [/URL]

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Zapraszam na bloga.
Nowy layout, nowa jakość, nowe posty :&gt; Wszelkie opinie, uwagi mile widziane - zapraszam do lektury.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Wracam powoli do bukmacherskiego życia, po długiej wegetacji. Stąd też postanowiłem &quot;reaktywować&quot; bloga.

Tematyką przewodnią (jak sama nazwa wskazuje) jest żużel, jednakże nie zabraknie też zapowiedzi, informacji z innych dyscyplin - ze szczególnym naciskiem na piłkę nożną. Większość osób mnie zna i wie na co mnie stać, myślę, że warto czasami zajrzeć. Mile widziane również komentarze i wskazówki co do prowadzenia bloga.

verti 3,4K

verti

Forum VIP

Chciałbym zaprosić serdecznie wszystkich (tych interesujących się żużlem, a szczególnie tych poznających dopiero speedway) do odwiedzania mojego bloga. Funkcjonuje już od dłuższego czasu, jednak przez okres zimowy wegetował on w oczekiwaniu, aż nasze żużlowe rumaki wyjadą na tor! Chwila ta nastała, toteż blog powoli budzi się ze snu! Póki co dzieje się jeszcze niewiele, ale dziać się będzie. Początek sezonu jak narazie bardzo udany, mam nadzieję, że dalsza część sezonu będzie równie zyskowna. W ubiegłym sezonie typowaliśmy na ok. 10-15% yieldzie, co w skali całego roku jest wynikiem zadowalającym. Zawsze może jednak być lepiej i mam nadzieję, że ten sezon taki będzie! Pierwsze typy i 100% skuteczność (3/3) oby tak dalej! Zaglądajcie, komentujcie i typujcie - a nie pożałujecie.
Pozdrawiam,
Verti
Speedway Predicts - zapraszam!​

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom