A.Jonsson nie awansuje do 1/2 @1,6 sport ingbet
AJ poniżej 5 @2,5 b365
AJ totalnie bez formy, można też zagrać poniżej 6,5 w sts bezpieczniej.
Mikkel Michelsen nie awansuje do 1/2 @1,5 sport ingbet
Michelsen poniżej 6 @2,1 b365
6
Michelsen opis poniżej;
Harris - Michelsen @2,4 betsafe // już @2,50
Sztuczny tor to wg mnie lekki handicap dla Brytola. Harris jeździ słabo jak co roku zresztą w
GP, ale zdarzają mu się fenomenalne pojedyńcze wyścigi w
GP. Pamiętamy wszyscy atak na pająka w Mallili i przekonywujące zwycięstwo. Jednak długo zajmuje mu dopasowanie do warunków torowych, temu też ma tylko przebłyski. Michelsen to nie ta liga wg mnie, w
GP czy DPŚ nie ma objeżdżenia i doświadczenia. O ile w I lidzę polskiej jest zdecydowanie lepszy od Chrisa, to w zawodach wielkiej rangi poza juniorskimi nie ma kompletnie objeżdżenia. W Unii Leszno też nie błyszczał, zawodnik utalentowany, ale jego czas dopiero nadejdzie. Widzę tutaj value po stronie Harrisa, bo uważam, że obaj zakręcą ok 3-4 oczek.
Holder - Nicki @3,45 betsafe
Śmieszny kurs ok @1,27 na Nickiego, to moża by było dać w parze np z Jensenem czy Jonssonem, ale nie z Holderem. Chris po nieudanym początku widać, że wrócił do formy. W
GP zaczął jechać jak w swoich najlepszych sezonach. Dla mnie to zawodnik z top8 i to nie podlega dyskusji, obecnie zajmuje 6te miejsce ze stratą tylko 7 oczek do brązu więc jak utrzyma taką dyspozycje jak w ostatnich turniejach to może zawalczyć z Gregiem czy PUKiem o medal. Nicki dziś ma 2 bardzo trudne wyścigi nr 10 i 18ście. Holder wg mnie fajne losowanie bo zaczyna z A, potem ma B i trudnych przeciwników po swojej prawej więc kto wie liczę że po 2 biegach będzie miał 5-6 oczek. Trudny jego 3 start bo z C, z Doylem Woffim i Nickim właśnie. Łatwy teoretycznie ma ostatni start w zasadniczym turnieju i myślę, że do 1/2 wjedzie, a tam przy odrobinie szczęścia może wszystko się wydarzyć. Kurs zdecydowanie przeszacowany.
Zagar - Hancock @2,9 betsafe // już @3,20
Podobna sytuacja jak w parze Nicki - Holder, czy między Matejem a Hancockiem jest aż taka przepaść? Oczywiście, że nie. Greg ma 45 lat co było widać na trudnym torze w Mallili, wiek robi swoje mistrza już nie zdobędzie, jego max wg mnie to brąz o który też walczy Słoweniec. Zagar jest w fajnej formie, dziś trudne losowanie bo z toru A pojedzie dopiero w biegu nr 15ście i to jeszcze z Hancockiem czy Woffindenem. W 5 serii ma bardzo trudny wyścig, ale myślę że z 8 oczkami wejdzie do półfinału. Greg też ma nieciekawe losowanie i może tak jak i w Mallili ledwo ledwo wejść do 1/2. Widzę tutaj value w kursie nic tylko pobierać.
Woffinden - Pedersen @1,92 betsafe
W Kopenhadze jakby porównywać to jeden i drugi nie zachwycali, oboje do półfniałów wejdą, ale raczej tych zawodów nie wygrają. Nowy tor będzie zagadką dla wszystkich i kto wie, może dziś będzie jakiś sensacyjny zwycięzca. Jeśli chodzi o h2h to wg mnie lepsze losowanie miał Taj, który ma lepszy układ pól w trudnych biegach i teoretycznie łatwy bieg 20sty. Myślę, że dziś Tajski będzie jako pierwszy wybierał pole w półfinałach i to będzie in + dla niego. Ja bym wystawił, kursy odwrotnie w roli faworyta dał bym lidera generalki, ale wiadomo zawody w Danii to Nicki jest faworyzowany... ale niby dlaczego skoro to sztuczny tor na którym nikt nie jechał?
Hancock poniżej 10 @2,37 b365
Greg 2x z C, do tego trudny bieg z D bo z Holderem i Pająkiem, trudny bieg nr 15. Nie miał szczęścia do losowania, jeśli nie będzie miał atomowych startów to na tak krótkim torze pogubi pare punktów. 9-10 to max co dzisiaj zrobi.
Kasprzak wygra wyścig 1 @6,5 sport ingbet
2miejsce
1 bieg pole A, przy wygranym starcie może namieszać, tym bardziej że Nicki "zajmie się" Gregiem.
Kildemand najlepszy z Dunów @5,5 sport ingbet
Spore value, wg mnie cała
trójka poza Jensenem mają podobne szanse.