>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway Grand Prix (3) Dania - Horsens, 11 czerwiec 19:00

Status
Zamknięty.
radula 5,4K

radula

Użytkownik

Już jutro przed nami 3 runda cyklu GP. Po 2 rundach prowadzi Crispi Holder który ma 2pkt przewagi nad Gregiem Hancockiem i Taiem Woffindenem. Zaskakująco wysoko bo na 4 miejscu jest Kildemand który w lidze jeździ słabo a tutaj notuje bardzo dobre wyniki. Jak tym razem wypadną Polacy? Janowski Zmarzlik i Pawlicki maja bardzo duże szanse na półfinał bo każdy potwierdza,że jest w dobrej formie.
Jak Wy widzicie te zawody?

Zapraszam do wspólnej dyskusji oraz podawania typów.​

P 15

peperoninh86

Użytkownik
Iversen N.K. - Lindgren F. - kto lepszy? Iversen @1.55 sts ✅✅

Puk w tym roku jeszcze nie był w półfinale, myśle ze przed swoja publicznością bedzie podwójnie zmobilizowany i ogra fredke

Hancock G. - Janowski M. - kto lepszy? hancock @1.45 :zoltakartka: ⛔

herbie już równo punktuje czego nie mozna powiedziec o magicu który wciąż szuka

Pedersen N. - Kildemand P. - kto lepszy? nicki @1.45 sts ✅✅

nicki powoli wraca na własciwe tory, a kildemand wciąż mocno zagubiony

Ilość punktów
Kildemand P. (8.5) ponizej @1.65 sts ✅✅

pająk w lidze nie potrafi zdobyc 5 punktów, a w gp ma zobić 9??

Otrzymane punkty reputacji: +4
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Betsyfy
Pedersen - Woffinden
Zmarzlik
- Pawlicki
Harris - Lindbäck
AKO: 2,4 ✅✅✅
Nie oglądałem, ale z tego co widzę to wcale nie było tak łatwo, jak się spodziewałem. ???? Ale i tak dzięki za hajs, betsyfy. ????
Jak na moje do mocnego atakowania. Tajski powrót do formy, a w GP jakoś zawsze jeździ lepiej. Nicki niby lekka zwyżka po ostatnim fatalnym okresie, ale według mnie to będzie za mało, żeby powalczyć z mistrzem świata, może być ciężko nawet załapać się do półfinału.
Zmarzlik lata, Piter z kontuzją, której na pewno przez tydzień nie wyleczył. Pojedzie na ambicji, ale to nie wystarczy. Powinien być izi bet.
Koleś, który nie łapie się do składu w NPLŻ vs Tonio, który ostatnimi tygodniami szaleje. Harris tu pewnie załapie ze 2-3 punkty, nie wierzę, że Szwed jest tu w stanie pojechać gorzej.
Gdzie mogę znaleźć najwyższy kurs na zwycięstwo Zmarzlika?

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Podobnie jak Rodzyn7
Lindbaeck - Harris 1 1,28 ✅
Kildemand - Thomsen 1 1,25 ✅
Zmarzlik - Pawlicki 1 1,34 ✅
= 2,14 Betsafe ✅ ✅ ✅
Toninio świetnie w tym sezonie. Gdzie nie jedzie tam zazwyczaj notuje bardzo dobre wyniki. Bomber oprócz Wysp cienuje i nic nie wskazuje na to żeby dzisiaj miało być lepiej.
Kildemand w GP jeździ dobrze natomiast w ligach słabiutko. Dzisiaj sam jestem ciekawy co pokaże. Nawet jak wypadnie słabiej to i tak Thomsena pokona bo ten dzisiaj jeśli zdobędzie 3-4pkt to będzie bardzo dużo a może zakończy wynikiem =0.
Bartek w kapitalnej formie. Fruwa na swoich maszynach i kręci dwucyfrówki gdzie się nie pojawi. Piter słabiej a do tego z kontuzją. Będzie walczył ale o wiele wyżej widzę dzisiaj zawodnika z Gorzowa.

Otrzymane punkty reputacji: +8
b4ry 33

b4ry

Użytkownik
Popieram typ H2H
Pedersen - Woffinden 2
Ale co do zwycięstwa Bartka dzisiaj wieczorem... cóż, Tajski ma jutro wolne, Piszczałka jedzie na wieczór na mecz ligowy do Tarnowa. Po drugie, tor w Horsens jest krótki, prędkość Bartka będzie mieć drugorzędne znaczenie. Bardziej liczy się technika. Do tego jest to tor jednodniowy i, jak powiedział Magic, całkiem inny niż rok temu. Z całym szacunkiem dla świetnych występów Bartka w lidze, nasze obiekty ma obcykane, ten duński nie. W Warszawie po pierwszym super biegu później spuścił z tonu, nie umiał odczytać toru. Podobnie może być dziś. Większe szane moga mieć starzy wyjadacze, bardziej doświadczeni. Jak właśnie Tajski, albo Greg. Ze wskazaniem na Taia. Hancock również jutro mecz, ale ma gorzej bo musi byc na 15 w Rybniku. Holder to samo.

Grand Prix Danii Horsens
zwycięzca - Tai Woffinden
kurs: 4,20
buk: Betsafe

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Tor w Horsens jest bardzo krótki. Na takich torach decyduje oczywiście start. Rok temu w pierwszych 2 biegach wygrali zawodnicy z pola B. Później to dominacja toru A. Jeśli dobrze pamiętam to na 18 biegów (nie liczę dwóch pierwszych) to 15x wygrał zawodnik z pola A. Z toru C nie wygrał nikt! Pole D to tylko 2-3 wygrane. Zagar raz się napędził po zewnętrznej, tak to jakieś przycinki do krawężnika.
Dlaczego tak się dzieje? Przy wąskim torze i bardzo krótkim, zawodnicy z pól zewnętrznych nie mają czasu by się rozpędzić i założyć innych zawodników. Przy równym starcie zawodnik z pola D musi albo jechać szeroko i liczyć na miejsce przy bandzie na prostej (która jest bardzo wąska) albo przymknąć gaz i przyciąć do krawężnika.
Duży handicap ma zawodnik z pola A bo przy równym starcie wypycha zawodników, obiera najszybszą ścieżkę na pierwszym łuku i jedzie po zwycięstwo. Jest to tor krótki techniczny, bez podniesionych łuków, więc jak chcesz kogoś wyprzedzić to musisz mu wejść po lewy łokieć.
Jak już ktoś będzie wyprzedzał po zewnętrznej to tylko wtedy kiedy będzie napędzony. Czemu taka trudność wyprzedzać po zewnętrznej na tym torze? Bo łuki są niepodniesione, druga rzecz to taka że pas przy krawężniku był układany najpierw, a później ułożona zewnętrzna część toru.
Jak układano tor w Horsens.
Na tym torze nie będzie jakiś szalonych akcji pod bandą, a&#39;la Gollob w Grudziądzu. Liczyć będzie się start i rozegnanie pierwszego łuku.
Rok temu 4 zawodników zdobyło 10 - 12 oczek.
8 zawodników 7 - 8 punktów.
2 zawodników 6 oczek.
KK 4, Harris 2.
Widać po tej punktacji jak ciężko jest zdobyć punkty z zewnętrznych pól. Taki Greg Hancock wylosował numer 3 i zdobył w pierwszy 3 startach z pól C, D, C = 1, 1, 0. przeszedł na wewnetrzne i zrobił 5 oczek w 2 biegach.
Woffinden poniżej 11 @1,90 ⛔ 12
Równe 11 @8 %
Hancock - Woffinden @2,50 betsafy ⛔ błąd w półfinale...
Holder - Woffinden @2,85 ✅ 2m - 3m
Kildemand - Woffinden @3,60 ⛔
Pedersen - Woffinden @2,75 ⛔ W w finale, Nicki to głupek
Dziś gram przeciwko szybkiemu Woffiemu. Dzisiaj będzie decydował start i pierwszy łuk, a nie szybkość motocykla. Tajski rok temu ledwo wszedł do półfinału, w nim miał szczęście, a w finale był wykluczonu. Nie był w pierwszych 5-6 startach jakiś szybki nadrabiał sprytem. W tym roku nie sądzę by zdobył, 11+ oczek, tym bardziej że jedzie 2x z pola D i raz z C.Pary h2h z Woffindenem to też lekkie nieporozumienie. Holder czy Kildemand rok temu byli szybsi od Tajskiego, Hancock to marka sama w sobie, a Nicki ma fajne losowanie + ostatnio jedzie jak natchniony, zobaczymy czy przełoży to na GP.Kursy przeciwko Tajskiemu są rewelacyjne, wystarczy że 2 pary na 4 wejdą i jesteśmy na plus.

Kildemand
- Thomsen @1,25 betsyfe ✅ 7 - 5

Dwa bieguny, Peter pojedzie w półfinałach, Thomsen będzie walczył z Harrisem o 15tą pozycje. 6-7 oczek różnicy, kurs niski ale raczej pewny.

Lindbaeck - Harris @1,28 betsyfe ✅ 10 - 4

Dwa bieguny, Tonino powalczy o półfinał, Harris będzie walczył z Duńczykiem reprezentującym Gdańsk o 15tą lokatę. 6-7 oczek różnicy, kurs niski ale raczej pewny.

Jonsson powyżej 4 @1,72 but365 ✅ 7
Równe 4 @5,50 %

Pawlicki powyżej 4
@1,57 but365 ✅ 5
Równe 4 @5,50 but365
Tutaj jedna analiza do 2 par. Spodziewałem się linii na poziomie 6-7 oczek. Mamy linie śmiesznie niskie, bo wystarczą 4-5 oczek do szczęścia. Okej zarówno Jonsson jak i pawlicki maja trudne biegi, ale są w stanie w pierwszych 3 startach zrobić 2-3 oczka. Później dorzcuą kolejne 2 i mamy +. AJ Przy wygranym starcie z pola A jest wstanie przywieść każdego za sobą. To samo Piotrek w pierwszym starcie nie stoi na przegranej pozycji z Holderem Nickim czy Zagarem.
Janowski - Pawlicki @1,85 betsyfe ✅ 16 - 5
Janowski - Zmarzlik @3,0 ✅ 16 - 7
Magic rok temu był najszybszy w zasadniczej. Kurs z Bartkiem to jakieś nieporozumienie, a z Piotrkiem powinien sobie spokojnie poradzić.
Lindbaeck - Jonsson @1,70 ✅ 10 - 8
Tonino w każdej lidze lepszy od AJ, dziś pewnie będzie podobnie. @1,70 to spory kurs, zdecydowanie za wysoki.
Zmarzlik poniżej 11 @1,75 but365 stawka x2 ✅ 7

To nie jest tor dla Bartka, dziś zrobi 8-9pkt ale nie 12. Podpórka na 11 oczywiście grana. 12 oczek przy stawce równej 13-14 zawodników na takim torze? Nie, nie, nie.
Holder może i zrobi z 11, ale nie Bartek na takim torze.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Na szybko z telefonu:

Harris under 3 @ 2,25 bet365

Nie lubię grać takich niskich linii, bo jeden udany bieg i po typie, ale tutaj w przypadku Harrisa nawet jeden udany bieg jest poza jego zasiegiem. Ostatnio podczas GP w Wawie dałem bodajże jego over 2, mowie linia niska, nawet Harris powinien dać radę. Ale to co on jechał to był istny dramat. Typ wtedy wszedł na mega farcie, bo Harris punkowal na tzw &quot;trupach&quot; , jakiś wykluczeniach etc. Liczę ze dzisiaj nie będzie otrzymywał punktów w prezencie a wtedy takiej linii nie powinien przekroczyć. Sportowo zdecydowanie odstaje od całej reszty zawodników i to zdecydowanie.

PS: Nie polecam dzisiaj stawiać przeciwko Kildemandowi

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Bet365
Zakład dnia!
1. Piotr Pawlicki (suma punktów)
Typ: Piotr Pawlicki - powyżej 4
Kurs: 1,50

Wiem że ostatnio miał problem z nogą i słabiej pojechał w Gorzowie, ale dzisiaj to bez znaczenia. Liczę na walkę o półfinały do ostatniego biegu.
2. Niels K Iversen (suma punktów)
Typ: Niels K Iversen - powyżej 8
Kurs: 2,00

Ostatnio PUK w świetnej formie. Liczę na podtrzymanie świetnej passy. Jeśli ma walczyć o medale to najwyższa pora odpalić.
3. Peter Kildemand (suma punktów)
Typ: Peter Kildemand - poniżej 8
Kurs: 2,00

Rok temu wygrał, ale to była zupełnie inna forma i słabszy cykl. Ostatnio niby lepiej, ale ja w taki wynik nie wierzę.
4. Anders Thomsen vs Chris Harris (H2H)
Typ: Anders Thomsen
Kurs: 1,83

Trochę loteria, ale widać, że w indywidualnych robi fajna robotę. Młodzi Duńczycy na GP lubią się spinać. W Polsce co prawda jedzie dno, ale to bez znaczenia.
5. Andreas Jonsson (suma punktów)
Typ: Andreas Jonsson - powyżej 4
Kurs: 1,72

AJ na sztucznych umie jechać. W tym sezonie dobre stary. W Polsce robi wrażenie. Powinien walczyć o 1/2.
/podsumowanie
1. Uff... 0,0,0,2,3. Fajnie że weszło ale powiedzmy sobie szczerze - to powinien być pewny półfinał. Brak doświadczenia, frycowe, głowa. Oby w następnych turniejach było lepiej. Stawka jest ciasna i ósemka wciąż jest w zasięgu.
2. Sędzia okradł Iversena i nas. To powinno być 9 punktów i pewny półfinał.
3. Kildemand jest po prostu słaby. Linia wzrosła z uwagi na miejsce rundy i zeszłoroczne zwycięstwo. Powinno być 6 lub max 7.
4. Do ostatnich metrów 18 biegu trzeba było drżeć bo Harris zapomniał, że jest słaby.
5. Granie linii 4 na AJ to był obowiązek. Pierwszy bieg słabszy, ale kolejne biegu już bardzo dobre.

Otrzymane punkty reputacji: +3
cokano 18

cokano

Użytkownik
Mam pytanie, ponieważ mam pewien problem, niektóre zakłady h2h mogę łączyć, a niektóre nie, od czego to zależy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? Betsson

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Mam pytanie, ponieważ mam pewien problem, niektóre zakłady h2h mogę łączyć, a niektóre nie, od czego to zależy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? Betsson