>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway Grand Prix (10) Skandynawii - Sztokholm, 27 września 19:00

Status
Zamknięty.
robson_26 612

robson_26

Forum VIP

TEGERA SCANDINAVIAN FIM SPEEDWAY GRAND PRIX

Przedostatnie Grand Prix w tym roku. Kto tym razem okaże się najskuteczniejszy? Niezwykle szybki jest Krzysiu Kasprzak, ale dobrze jedzie ostatnio również Nicki Pedersen, który lubi ścigać się w Szwecji. Wraca Greg Hancock, który za głównego konkurenta do IMŚ ma w sumie nie Tai&#39;a Woffindena, a właśnie reprezentanta Stali Gorzów. Kto może okazać się niespodzianką? Spore na to szanse ma zapewne Tomas H Jonasson, a także Andreas Jonsson, który obudził się na koniec sezonu.

Kursy z Bet365:

Zapraszam do podawania typów!

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Andreas Jonsson - Tai Woffinden 1 2,21 Betsson ✅
Gram na Jonssona który jest w bardzo wysokiej formie w porównaniu do kontuzjowanego Tai&#39;a. Motocykle może i Mistrz Świata ma szybkie ale, żeby wygrywać na nich to musi czuć się w 100% zdrowy a tak na pewno nie jest. Osobiście chciałbym, żeby obronił tytuł ale widze jutro wyżej Jonssona. Ostatnio wygrana w Vojens, do tego bardzo dobre występy w ligach. Losowanie też w mojej ocenie na korzyść Szweda bo Tai ma dwa razy pole C. Fajny kurs więc spróbuje na Andreasa którego widzę jutro w finale.

Fredrik Lindgren
- Jarosław Hampel 1 1,64 Betsson ⛔
Kurs może nie powala ale jednak forma zgoła odmienna. Szwed u siebie przed własną publicznością. Przed rokiem nie najgorzej na tym torze co prawda Jarek też ale tamtego Jarka obecnie po prostu nie ma. Jutro będzie mu bardzo ciężko nawet o półfinał z tą dyspozycją i losowaniem. Jeśli on nie radzi sobie na torze na którym zdobywał średnio powyżej 10 punktów to co będzie jutro? Fredrik to dla mnie faworyt w tej parze i tak też stawiam.

U 0

Usunięty użytkownik 69974

Gość
Witam. Mam 2 pytanka do speców od żużla. Czy któryś buk oferuje zakłady na zwycięzcę posczególnego biegu? oraz gdzie mógłbym znaleźć statystyki odnośnie ilości zwycięstw z poszczególnego pola startowego z poprzednich GP na tym torze?

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Witam. Mam 2 pytanka do speców od żużla. Czy któryś buk oferuje zakłady na zwycięzcę posczególnego biegu? oraz gdzie mógłbym znaleźć statystyki odnośnie ilości zwycięstw z poszczególnego pola startowego z poprzednich GP na tym torze?
Bet365 zapewne w swojej ofercie wystawi zwycięzców poszczególnych biegów ale to jeszcze troszke trzeba poczekać.
Wejdź na oficjalna strone sgp i tam znajdziesz statystyki z ubiegłych lat.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
W dobie internetu nie znaleźć takich informacji..... Zakłady na zwycięstwo w poszczególnych biegach oferuje Bet365. Oferta pojawi się pewnie po południu jak zwykle.
Statystyki pól startowych masz na oficjalnej stronie GP.
Krzysztof Kasprzak-Matej Zagar 1 @ 1,45 Betsafe✅
KK w świetnej formie, co tylko potwierdził podczas półfinałów E-ligi. Dzisiaj teoretycznie trudne losowanie, chociaż przy jednodniowych torach to przecież nie muszą być tak samo skuteczne pola, co rok temu. Matej tuż za KK, ale pamiętajmy, że Słoweniec bez żadnej kontuzji, a więc miał spokój w tym sezonie w przeciwieństwie do reszty. Forma też dobra, ale mimo wszystko do naszego KK trochę mu brakuje.
Andreas Jonsson-TH Jonasson 1 @ 1,50 Betsafe✅12:7
AJ w świetnej formie, co potwierdzają ostatnie występy w E-lidze czy niedawno wygrane GP. Ma o co walczyć, bo do ósmego miejsca brakuje mu ledwie 5pkt, a zatem szansę na pozostanie w cyklu wydają się być duże. THJ z dziką kartą i wiadomo, że pojedzie na luzie, ale mimo wszystko jakoś nie wierzę w tego zawodnika przy okazji startu w GP. To jest fajny zawodnik, ale mimo wszystko półkę niżej od tych największych gwiazd. Forma trudna do ustalenia, bo ostatnie występy to tylko półfinały Eliteserien, w których jednak zrobił dobrą robotę dla Vetlandy. Kurs dla mnie odpowiedni by grać na AJ-a, który powinien dzisiaj znowu powalczyć o najwyższe laury.

Otrzymane punkty reputacji: +17
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ja dzisiaj zagram przeciwko dziadkowi. Jest kilku zawodników jak Woffi czy Kasprzak, dla których każde oczko nad Hancockiem jest niezwykle ważne. Widziałem Grega na treningu w Sztokholmie, pierwsze jego jazdy były dość asekuracyjne. Herbie ma 44 lata, dla niego złamana kość to nie taki sam uraz jak dla juniora. Biologi się nie oszuka i leczenie u niego trwa trwa i trwa. Skomplikowane złamanie palca, do tego operacja. Mineły co prawda 28 dni od upadku w Gorzowie, to sporo, ale miesiąc bez motocykla to duża strata nawet dla tak doświadczonego żużlowca.
Z kim złączyć Grega? Myślę, że h2h z KK to dość pewny zakład, do tego Woffi który też walczy o złoto. Zagar, który jak ma mocnych przeciwników to jedzie z A, a jak słabszyc; patrz bieg 9 jedzie z C, Smoła Nilsson i Jarek...

KK
- Hancock @1,6
Woffi
- GH @1,92
Zagar - GH @1,86 betsafe

Batchelor
- Bjerre @1,6 betsafe
Kenio zaczął jechać i ... przytrafiła mu się kontuzja. Upadek w 1/2 w Vojens i myślę, że to koniec marzeń o top8 Kenia. Dziś zestawie go z Batchelorem, tor krótki, a Batch w Anglii ładnie śmiga. Australijczyk ma spore szanse na top8 jeśli uniknie wpadek w 2 ostatnich rundach. W normalnej dyspozycji Duńczyka, nie zagrałbym tej pary, ale ze względu na kontuzję myślę że warto.

TH Johnasson
- Hampel @1,50 betsafe
Para przeciwko Jarkowi, tradycyjnie. Raczej już nie złapiemy Holdera czy Zagara po kursie 2,0 jak to było przy poprzednich rundach. Trzeba brać co dają. Szwed dzikus myślę, że dziś zawalczy o półfinał, a Jarek? 3-4 oczka to max na co go stać na tych komarkach od FRJ...

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Najlepszy ze Szwedów: Andreas Jonsson 1,80 Sportingbet ✅

Fajny zakład oferuje SB. Na dzień dzisiejszy naprawdę AJ wydaje się być najpewniejszym ze Szwedów. Ostatnie Jego występ bardzo dobre i zdziwię się jeśli dzisiaj nie zakręci się w okolicach podium. Rywale:?
T.H.Jonasson ktory dostał dzika kartę oczywiście pojedzie na luzie napewno kilka punktów zdobędzie ale czy to wystarczy chociaż na półfinał? Wątpię. Ciężko jednoznacznie ocenić Jego formę bo ostatnio można tylko oglądać Go w Szwecji a jednak ciężko tylko na podstawie tej ligi ocenić formę zawodnika.
Fredka Lindgren jak zwykle powalczy powalczy zdobędzie coś koło 8pkt i tyle.
Kim Nilsson no tutaj nie spodziewam się czegoś specjalnego powalczy z zawodnikami typu Harris,Smolinski,Bjerre,Hampel.

Otrzymane punkty reputacji: +3
robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Kasprzak - Zagar - 1 ✅
@1.5
Triobet
Pedersen - Holder - 1 ⛔ parówa
Jonsson - MJJ - 1 ✅
@2.22
Betsson
Dzisiaj takie dwa kupony. Krzysiu Kasprzak staje przed niesamowitą szansą wywalczenia złota w IMŚ. Nie wiem jak spisze się weteran Hancock, który wraca po kontuzji. Nie było go w środę w Tarnowie, więc na pewno nie grałbym na niego dużej kasy. O KK pisałem już sporo, nic się z jego formą pewnie nie zmieniło od środy. Oby tylko nie spalił się psychicznie. Zagar coś ostatnio jedzie, ale uważam, że nie dojedzie do finału, a tam powinien znaleźć się dzisiaj Kasprzak.
Nicki w niezłej dyspozycji. Jest zmobilizowany, ma jeszcze o co walczyć. Co do Holdera to nie jestem do niego w tym roku przekonany. Ciągle boryka się z drobnymi problemami, które mocno mu przeszkadzają. Andreas Jonsson złapał spoko formę. Ostatnio w półfinale w Gorzowie był liderem Falubazu. W GP też ostatnio zaczął jechać. Co do MJJ to nie jest jednak to, co myślałem. W Danii spalił się, był wolny. Tutaj liczę na większą mobilizację Szweda.

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Chris Holder over 8 punktów 1,80 Bet365 ✅
Jeszcze jeden typ na dzisiejsze zawody. Tak jakoś Holderowi zacząłem kibicować więc szukałem na niego jakiegoś typu. Facet w formie jest co pokazuje praktycznie wszędzie. Wraca do tej swojej formy po kontuzji. Tak na prawdę od powrotu nie wyszło mu tylko na Łotwie bo w Gorzowie i Vojens już było przyzwoicie. Dzisiaj losowanie nie najgorsze szczerze mówiąc a tor na pewno preferujący Holdera. Dużo startów w Anglii z zeszłych lat powinno tutaj zaprocentować. Liczę, że w końcu się przełamie i może nie wygra bo są chyba szybsi od niego ale liczę na podium.
Greg Hancock wygra bieg 18 2,37 Bet365 ✅
Greg po ciężkiej kontuzji ale myślę, że to tak inteligentny facet, że skoro jedzie to znaczy, że czuje iż może jechać. Jeśli chodzi o ten bieg to oczywiście jedzie z pola A. Jest to drugi bieg po równaniu więc na pewno powinien preferować start. Zresztą cały ten turniej może tak wyglądać z tego co mówił Krzychu. Rywali nie ma za ciężkich bo od prawej Jensen, Jonasson i pod bandą Nilsson. Najbardziej się obawiam właśnie tego ostatniego ale uważam, że Greg wygra start &quot;odkręci&quot; i tyle będą go widzieli. Motocykle są na pewno jedne z najszybszych które stoją dzisiaj na &quot;Friends Arena&quot; ;) , co nie znaczy, że np nie liczę, że dzisiaj szybsi będą od niego Kasprzak, Holder czy Tai.

K 5

kaczorrm

Użytkownik
Ja dzis jadę z Betssonem...
Pedersen- Woffinden 1,59
Hancock-Zagar 1,85 !
Jonsson- Jonasson 1,44
Tai po kontuzji a dzik w gazie jesli nie zwojuje jakiegoś updaku lub wyklucznia to może byc dzis w finale. Obstawiam też Graga..w tamtym roku finał jego miasto jego tor parcie na tytuł jest sądze że da rade. do Tego Jonsson jak napisane wyżej walka o top8 no i maszyny zaczeły jechać pod koniec sezonu może finał?

motorhead 214

motorhead

Użytkownik
Matej Zagar over 9 2.50 Bet365✅
W tamtym roku na Friends Arena 2 miejsce i 15 pkt.W tym roku wysoka forma,no i szansa na medal.Tor układany ale wierzę że Matej mocno się dziś włączy w walce o pudło.

Otrzymane punkty reputacji: +6
przemczan 319

przemczan

Użytkownik
Chris Harris - Martin Smoliński 1 @1,8 bet365 ⛔ (4-7) Harris to jednak parówa
Nie lubię stawiać na Harrisa, bo to jest mizerny zawodnik, ale tu jednak widzę kilka argumentów. Po pierwsze bardzo krótki tor, który może się rozsypywać, czyli taka angielska specyfika. Na takich torach najlepiej czuje się Harris. Brytyjczyk ma już zapewniony awans do przyszłorocznych rozgrywek po zawodach w Lonigo, także dziś może pojechać z chłodną głową. Ktoś mógłby napisać, że może w takim razie odpuścić. Ja jednak uważam, że nie po to się jedzie w GP, żeby odpuszczać. O Smolińskim ciężko coś powiedzieć, bo on jeździ w zasadzie tylko w GP. I tą nieznajomość torów często widać. Moim zdaniem to jest również bardzo przeciętny zawodnik, a powyższe argumenty stawiają Harrisa moim zdaniem w roli faworyta tego pojedynku i tak też gram.
Fredrik Lindgren - Kenneth Bjerre 1 ✅ @1,57 bet365 (9-1) gładko jak przewidywałem
Największy argument to Kenio po kontuzji. Kontuzja ciężka, sam znam jej smak, i uważam, że dziś Duńczyk będzie daleki od swojej optymalnej dyspozycji. Druga sprawa, że kto jak kto, ale Bjerre dość długo wraca do sił po urazach. Te pierwsze zawody w jego wykonaniu są często asekuracyjne. Tu niby ma o co jechać, bo challenge uciekł, ale z bólem się nie wygra. Do tego bez treningów może być ciężko utrzymać równą dyspozycję w 5 biegach. Lindgren w Gp jedzie swoje, czyli walka o 8. Techniczne tory są mu niestraszne, bywał już najlepszym zawodnikiem Elite League. Fredka zdrowy, ma o co jechać, swoje przed własną publicznością powinien zrobić. Moim zdaniem bez problemy pokona dziś Kennetha.

C 407

cekaem

Użytkownik
Top Swedish Rider Fredrik Lindgren 7.00 Sportingbet
Na szybko dzisiaj.. Na przekór Raduli gram na Fredkę. Lindgren to taki rzemieślnik niby bez błysku ale poniżej pewnego poziomu nie schodzi , zawsze ociera się o te półfinały. Jonsson niby zwyżka formy ale w GP niekoniecznie może mieć to przełożenie , zresztą mnie i tak nie przekonuje i zdecydowanie wole szukać tutaj drobnej niespodzianki niż grać na teoretycznego faworyta. W tym sezonie fakty są takie , że h2h pomiędzy tymi zawodnika w GP wynosi 7:3 dla Fredki. Dlatego też po takim kursie uważam , że warto spróbować na Lindgrena. W ostatnim GP udało się trafić Kildemanda po fantastycznym kursie 4.5 miejmy nadzieję , że teraz będzie podobnie.
PS: Kapszti nie chciałem już tam śmiecić tematu , tam oczywiście machnąłem się z tym Hampelem, że będzie miał przewagę startów. Mój błąd , zresztą typ był beznadziejny.
Pozdrawiam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom