Siem! Gram już trochę, nauczony na własnych błędach (i ubytku w portfelu) muszę odrobić trochę straconych pieniędzy, których pozbyłem się obstawiając tenisa, basket, i piłę. Zysk który dawał mi żużel traciłem x2 grając inne sporty, więc nie trzeba być zbyt rozgarniętym by stwierdzić że trzeba grać to co daje !
Poza tym zbliżają się wakacje, więc chciałbym aby sponsorem moich wyjazdów był zdecydowanie bukmacher ???? lecz cel#1 - odrobić straty, czyli 2000 zł. Jak będzie? zobaczymy ???? Dzięki pomocy chłopaków z działu żużel liczę że to się uda.
Gram single, rzadziej double. Żużel liga Polska, Angielska, Szwedzka. Może coś dorzucę na Euro, ale zobaczymy jak potoczą się losy ????
Budżet początkowy to 575 zł.
Buki u których gram: bet365, tobet, unibet
Statystki po 2 tygodniach.
Dziś dam pierwsze typy jak buki wrzucą ofertę! Cóż... będzie zielono $$$
Zapraszam do komentowania i dyskusji.
Poza tym zbliżają się wakacje, więc chciałbym aby sponsorem moich wyjazdów był zdecydowanie bukmacher ???? lecz cel#1 - odrobić straty, czyli 2000 zł. Jak będzie? zobaczymy ???? Dzięki pomocy chłopaków z działu żużel liczę że to się uda.
Gram single, rzadziej double. Żużel liga Polska, Angielska, Szwedzka. Może coś dorzucę na Euro, ale zobaczymy jak potoczą się losy ????
Budżet początkowy to 575 zł.
Buki u których gram: bet365, tobet, unibet
Statystki po 2 tygodniach.
Dziś dam pierwsze typy jak buki wrzucą ofertę! Cóż... będzie zielono $$$
Zapraszam do komentowania i dyskusji.