Fogo Power WIN 2.10
Fortuna.

Najlepszy, najbardziej wyrównany, i w najlepszej formie skład ma ekipa Fogo Power. We wczorajszym ściganiu Hampel i Kołodziej w mega formie. Sajfudinov też na właściwych torach. Jeśli ktokolwiek będzie miał słabszy dzień to trzeci zawodnik jest w stanie go zastąpić. Jedyni rywale to Moster i eKantor jednak w obu ekipach poza mocarzami (Hancock, Dudek) są zawodnicy według mnie troszeczkę słabsi lub w nieco bardziej chimerycznej formie (Przedpelski? Protasiewicz?) i to może zaważyć. Jedyny problem to że w finale jest często loteria ale kurs mnie zachęca.
STARKOM - BAUHAUS
1 3.03
Fortuna 
jesli ktos pogral to przepraszam, nie wiedzialem ze brak Vaclava
To mnie zadziwił teraz bukmacher. Według mnie dobre 50-50 może z lekkim wskazaniem na Bauhaus, ale nie żeby ich traktować jak mega faworyta. Ostatnim razem sam Milik zrobił więcej punktów niż cały team bauhaus i dzisiaj również myślę, że będzie zdecydowanie lepszy od Jonnsona czy Thorssela. Jedyny mankament to Czugunow, ponieważ tym razem brakuje Maxa Fricka, który by go zastąpił i wiele będzie zależało od tego młodzika.. Jednak nadal uważam, że typ 50-50
EDIT: w ekipie Starkomu prawdopodobnie pojedzie Edward Mazur jako rezerwowy. Całkiem fajnie, jeśli młody Rosjanin się nie spisze, to możliwe, że Mazur przywiezie kilka punkcików. Dla mnie in plus dla typu.
Milik - Holder
1 1.80 STS
ZWROT
Vaclav pewne 5 startów, nie ma innej możliwości. Z Holderem może być różnie, w zależności od formy. Hancock raczej nie do ruszenia, więc trener może wymieniać Chrisa z Pawłem Przepelskim a wtedy w przypadku 3 czy 4 startów to Czech powinien spokojnie być wyżej w klasyfikacji punktowej.
Zengota -
Jonsson 2 1.8 STS.

Analogiczna sytuacja jak wyżej. Jonsson pewnie 5 startów, bo za Lamparta raczej go nie wymienią, powinien być głównym dostarczycielem punktów w ekipie Bauhaus. Zengi pewnie będzie wymieniany z Protasiewiczem co może skończyć się nawet trzema startami. Dudka będzie mu ciężko prześcignąć a tym samym zabierać punkty.
Powodzenia