>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

specjalizacja

M 5

mapolll

Użytkownik
Znam się na bundeslidze typy mi w większości wchodzą, chciałbym jednak coś obstawiać w trakcie tygodnia nie tylko w weekend. Nie ufam zbytnio typom na forach wole zawsze sam przeanalizować spotkanie zazwyczj lepiej na tym wychodze. Jaki sport byście mi polecili żebym się nim zainteresował to znaczy żeby rozgrywał się w środku tygodnia, w miare łatwo dało sie je trafnie wytypować oraz, co ważne żeby stosunkowo łatwo dało się znaleść informacje dotyczące spotkań? Proszę o poważne odpowiedzi

wincent 150

wincent

Użytkownik
Jak się znasz na Bundeslidze to obstawiaj Bundesligę , a w czasie tygodnia odpoczywaj. Największą głupotą jaką możesz zrobić to granie na siłę rzeczy o których nie masz pojęcia &quot;bo przecież muszę dzisiaj coś puścić&quot;. [swoją drogą - liga niemiecka...szacun ???? dla mnie to czarna magia na równi z polską &quot;ekstraklasą&quot;]
Pozdrawiam.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Witam. Jeśli podszkolisz się w koszykówce to możesz stawiać NBA. Wydaje mi się, że o informacje, wyniki, relacje nie będzie trudno. Grają prawie codziennie.

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Witam. Jeśli podszkolisz się w koszykówce to możesz stawiać NBA. Wydaje mi się, że o informacje, wyniki, relacje nie będzie trudno. Grają prawie codziennie.
grają codziennie a nie prawie codziennie :p

NBA to teraz jedyna liga która gra regularnie w ciągu tygodnia.

Do góry Bottom