>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spec* vs Fabik

Status
Zamknięty.
fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Witam, pojedynek Spec* kontra Fabik10.

Regulamin
- gramy o 10 zł
- czas trwania pojedynku 28.06-29.06
- minimalny kurs: 1.50
- maksymalny kurs: bez limitu
- płaska stawka 100 j
- min. 1 Typ
- max. 3 typy na dzien
- rozliczanie typów jak w TD
- brak podania typu = - 100 j
- nie podajemy tego samego typu co przeciwnik
- NIE gramy live
- buki: wszystkie
- wplata na MB (max 1 dzien po zakonczeniu)

Powodzenia :!:

S 0

spec-42099

Użytkownik
z takim cieciem się nie spotkałem , termin spłaty mam do jednego dnia. I terminu dotrzymam. Kolega wyzej , nie trafil 2 typw , i sie osikał , że będzie musiał wybulić dniówkę. Po prostu żal , jeżeli Pezio otrzyma pieniądze do 24.00 pojedynek jest dalej w grze , a ja za chwilkę podaje typy. Pozdrawiam i współczuje głupoty.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
z takim cieciem się nie spotkałem , termin spłaty mam do jednego dnia. I terminu dotrzymam. Kolega wyzej , nie trafil 2 typw , i sie osikał , że będzie musiał wybulić dniówkę. Po prostu żal , jeżeli Pezio otrzyma pieniądze do 24.00 pojedynek jest dalej w grze , a ja za chwilkę podaje typy. Pozdrawiam i współczuje głupoty.
Jeżeli Ty zapłacisz Peziowi, jeżeli ktoś tobie zapłaci to ja się pytam z czego przy ewntualnej przegranej mi zapłacisz ?
Zaryzykowałem pojedynek z tobą, ale po rozmowie z Peziem rezygnuje.

S 0

spec-42099

Użytkownik
Napisałem Ci , że kasę mam i mogę w każdej chwili przelać Peziowi. Jednak poczekam na pieniądze od Piotrka. Jak nie przeleje on , zrobie wpłate z PKO do MB ;)
Pojedynek zakończony , przez kolege któremu nie weszły dwa pewniaki. Nie pozdrawiam , żal mi cie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom