>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Spadek kursu a akceptacja stawki

P 0

pawciak12

Użytkownik
Witam. Kiedy opstawiam jakis rynek na live to czesto jest taka sytuacja ze podczas opstawiania nie akceptyje mi kuponu bo kurs spada np. z 1.08 do 1.07 i tu nasuwa sie moje pytanie czy da sie to jakos &quot;obejsc&quot; zeby automatycznie w trakcie opstawiania (zazwyczaj jest to jakies 8s.) zmienilo mi na kurs 1.07 a nie przerywało tranzakcji?:-|

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Transakcji w trakcie realizacji nie da się anulować. Dobrym sposobem jest oBstawianie od razu tick niżej czyli ustawiasz pozycje w tym wypadku po kursie 1,07. Jeżeli w momencie realizacji zakładu kurs będzie wyższy to zakład i tak zostanie przyjęty po kursie wyższym niż 1.07.
edit: Jeżeli chcesz obstawiać na live zainteresuj się jakimś dodatkowym oprogramowaniem,np. &quot;Geeks Toy&quot;, zdecydowanie ułatwi Ci to grę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 0

pawciak12

Użytkownik
na razie Geeka sobie daruje bo ten program bardziej jest potrzebny do grania Tradingu na live, ja puki co skupie sie na zwykłe granie BACK.
dzieki bardzo mi pomogłes.

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Pytałeś o live dlatego zasugerowałem, że może być jednak potrzebny. Grając na ladderze dużo szybciej wykonuje się operacje bez niepotrzebnej straty czasu na potwierdzanie zakładu etc., wszystko jest bardziej przejrzyste a program można łatwo skonfigurować pod każdą formę tradingu... każdy znajdzie coś dla siebie. Pozdrawiam

Do góry Bottom