>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spadek Kursów

milionbaksow 1

milionbaksow

Użytkownik
Witam szanownych forumowiczów ;)
Moje pytanie dotyczy spadków kursów i zamykania zakładów przed czasem, mianowicie, czy jeśli w meczu na przykład:
Anglia - San Marino postawie 100zł na wygraną San Marino przy kursie 20.00, a kilka godzin później kurs spadnie z 20.00-&gt;&gt;15.00, to czy jest możliwość zarobienia na takim zakładzie zamykając go jeszcze przed meczem? A jeśli tak, to czy jest jakiś stały przelicznik wygranej/konkretny schemat, tzn czy za każdym razem w takim przypadku kwota wygranej będzie taka sama, czy będzie się różniła i jeśli tak, to czy jest to czymś spowodowane ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi

milionbaksow 1

milionbaksow

Użytkownik
Ok, troche czytałem tutaj w dziale Trading i mniej więcej łape o co chodzi, ale to o czym chciałem wiedzieć, to czy na innych platformach ( poza Betfair ) zakładów sportowych oferujących zamykanie zakładów przed czasem typu Bet365 jest możliwość takiego &#39;tradowania&#39; i czy rządzi się to tymi samymi prawami co giełda zakładów sportowych , czyli po postawieniu danego zdarzenia , kiedy kurs na to zdarzenie spada jeszcze przed rozpoczęciem, to czy ja na tym moge zarobic. I czy nie ma psikusów w takiej postaci, że kiedy kurs leci to ja nie mam możliwości zamknięcia zakładu? Pozdrawiam i dziekuje za opowiedzi.

Do góry Bottom