>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Spółka Zło Dundersztyca!

dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
Witam.
Miałem nie zakładać tematu, coby postów nie nabijać, jednak koniec końców postanowiłem taki zrobić. Podliczę sobie moje bukmacherskie wojaże. ;)
Przede wszystkim będę skupiać się na tenisie ziemnym, acz piłka nożna także może tutaj zagościć.. Kilka zakładów popartych będzie analizami, a kilka nie, ot co. Każdy zakład, który stawiam ma taką samą, płaską stawką - 100j. Postaram się pod koniec każdego tygodnia podawać statystyki, jednakże jeśli się nie uda, na koniec miesiąca na pewno wszystko zostanie zebrane do kupy.

dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
Zróbmy to tak, może będzie bardziej przejrzyście: 12. Zahlavova-Strycova B. - DellAcqua C. @ DellAcqua C. @ 1.53 Pinnacle @ 100j -100 DellAcqua bez problemu powinna poradzić sobie z Barbosą. Pokazuje kawał dobrego tenisa w Birmingham, widać, że zależy jej aby pokazać się jak najlepiej na tym turnieju. Dzisiaj pokonała w 13stu(!) gemach Date-Krumm. Świetny return, mocny serwis. Japonka nie miała jak przeciwstawić się Casey, która punktowała w bardzo łatwy sposób, częstując przeciwniczkę potężnymi uderzeniami. Australijka nawet się nie zmęczyła, jutro będzie miała dużo sił. Wcześniej rozegrała mecz z Samanthę Stosur, która była faworytką do końcowego zwycięstwa, jednakże uległa swojej rodaczce, mimo, że już prowadziła 1:0 w setach. DellAcqua gra pewnie, potrafi obrócić mecz na swój korzyść, walczy do końca. Zahlavova-Strycova dzisiaj ograła Flipkens w dwóch setach. Świetna gra przy siatce, gdy mogłoby się wydawać, że Belgijka zdobyła już punkt, Czeszka dała radę dosięgnąć piłkę i Kirsten nie miała nic do powiedzenia. Poza tym mocny, sprawiający problemy serwis. Belgijka miała opatrunek na nodze, jednakże nie sądzę, że to był powód wygranej Barbosy - była po prostu lepsza. Mimo dobrej dyspozycji Czeszki, nie sądzę, żeby poradziła sobie z lepszą od niej Casey. 13. Ivanovic A. - Zhang S. @ Ivanovic A. -4,5 gema @ 1.68 Pinnacle @ 100j +68j
14.
Ivanovic A. - Zhang S. @ Ivanovic A. -5,5 gema @ 2.20 Pinnacle @ 100j +120j Czekałem na kursy na zakłady gemowe - są, więc coś jeszcze dodam. Ivanovic dzisiaj rozprawiła się w dwóch setach z przeciwniczką. Jak już wcześniej pisałem, wszystko funkcjonuje prawidłowo, więc nie będę się powtarzał i przejdę do drugiej zawodniczki - Shuai Zhang. Tenisistka, która w łatwy sposób pokonała dzisiaj Sloane Stephens. Świetny mecz w wykonaniu Chinki, świetnie działało pierwsze podanie. Amerykana oczywiście nie zachwycała dzisiaj; wiele błędów, return fatalny. Zhang naprawdę dobrze radzi sobie w Birmingham, wcześniejsze przeciwniczki nie były jakimiś wielkimi tuzami, mimo to pokonywała je i przechodziła dalej. Dzisiaj jednak udowodniła, że potrafi wygrać z lepszymi. Jutro mecz ze Serbką i nawet to, że dzisiaj w łatwy sposób ograła Stephens to jutro Ivanovic odprawi z kwitkiem Chinkę w dwóch setach, a wygrana 5-6cioma gemami jest bardzo możliwa, chociażby dlatego, że we wcześniejszych meczach linia ta spokojnie została pokryta. GL.

dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
15. Jaksic J. - Hsieh S-W. @ Hsieh S-W. @ 1.72 Pinnacle @ 100j +72
16. Jaksic J. - Hsieh S-W. @
Hsieh S-W. DW 2:0 @ 2.75 Bet365 @ 100j +175
Kwalifikacje w Eastbourne czas rozpocząć. Na oko rzucił mi się mecz Su-Wei Hsieh, która dzisiaj zagra z Jovaną Jaksic. Kurs wystawiony na Tajwankę kusi, dlatego próbuję swoich sił grając na nią. Jak wiadomo, pani ta jest świetną deblistką, która razem z Shuai Peng sięgnęła niedawno po zwycięstwo w wielkoszlemowym turnieju, French Open. Na kortach trawiastych cechy, które prezentują zawodnicy grający w parach są bardzo ważne. Hsieh potrafi grać pod siatką, co jest jej wielkim atutem i w tym spotkaniu na pewno będzie miało wielkie znaczenie. Wiadomo, jest to zawodniczka stworzona do debla, jednakże myślę, że z Jaksic może sobie poradzić. Jovana nie jest zawodniczka stworzoną do gry na trawie, dobre wyniki na cegle czy hardzie nie przekładają się na te prezentowane na grassie. Od 2009 roku, aż do dziś, Serbka na tej nawierzchni rozegrała trzy mecze, w tym wygrała tylko jeden cztery lata temu. Omija grę na trawie szerokim łukiem, widać nie służy jej ta nawierzchnia. Zawodniczki są zbliżone do siebie rankingiem 116te miejsce Tajwanka, 120te Serbka, dlatego i kursy wyrównane. Mój typ jednak leci na Hsieh.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
12. Zahlavova-Strycova B. - DellAcqua C. @DellAcqua C. @ 1.53 Pinnacle @ 100j -100
13. Ivanovic A. - Zhang S. @ Ivanovic A. -4,5 gema @ 1.68 Pinnacle @ 100j +68j
14.
Ivanovic A. - Zhang S. @ Ivanovic A. -5,5 gema @ 2.20 Pinnacle @ 100j
+120j
15. Jaksic J. - Hsieh S-W. @ Hsieh S-W. @ 1.72 Pinnacle @ 100j
+72
16. Jaksic J. - Hsieh S-W. @
Hsieh S-W. DW 2:0 @ 2.75 Bet365 @ 100j +175
17. Urugwaj - Kostaryka @ Urugwaj -1,5 gola @ 2.70 Pinnacle @ 100j -100
18. Urugwaj - Kostaryka @ Urugwaj wygra do zera @ 2.05 Bet365 @ 100j -100
Mistrzostwa Świata, więc można pograć, a że fajny kurs na taki typ, to dlaczego by nie zagrać. Kostaryka w swojej grupie skazana jest na pożarcie. Trzy bardzo mocne drużyny: Urugwaj, Włochy i Anglia i to właśnie to trio będzie walczyć o awans do następnej rundy mundialu. Reprezentacja prowadzona przez pana Tabareza musi wygrać ten mecz, i musi go wygrać jak największą ilością bramek. Bilans bramkowy na takiego typu imprezach jest bardzo ważny i często przesądza o tym, która drużyna zagra dalej. Urugwajczycy są świadomi tego, że pokonanie Kostarykanów musi być kilku bramkowym zwycięstwem. Kurs cały czas rośnie, a zapewne jest to spowodowane brakiem Luiza Suareza w pierwszej jedenastce drużyny z Ameryki Południowej. Jednakże Urugwaj to nie tylko wcześniej wymieniony zawodnik, ekipa Tabareza jest całkiem mocno obsadzoną ekipą. Brak zawodnika Liverpoolu spowodował to, że to na barki Edisona Cavaniego spadło brzemię gracza, który ma zdobywać gole dla zespołu. Oprócz niego, na boisku pojawi się także stary wyjadacz, Diego Forlan, który także będzie nękał bramkę Kostaryki. Cała reprezentacja Urugwaju jest doświadczona - Godin i Lugano w obronie to mocny punkt tej linii i byle kogo nie przepuszczą. Co do ekipy pana Pinto, tutaj za wiele nie ma co pisać. Los Ticos w niby łatwy sposób przeszli eliminację, ale tutaj przeciwnicy będą bardziej wymagający - tak mi się przynajmniej wydaje. Myślę, że mecz zakończy się dwubramkowym zwycięstwem Urugwaju, a przy tym nie stracą żadnego gola.
-
Takie biegu wydarzeń mało kto się spodziewał...

Otrzymane punkty reputacji: +1
dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
19. Ivanovic A. - Zahlavova-Strycova B. @ Over 21,5 gema @ 2.62 Pinnacle @ 100j -100j 20. Ivanovic A. - Zahlavova-Strycova B. @ Zahlavova-Strycova B. +4,5 gema @ 2.83 Pinnacle @ 100j -100j
No i mamy finał. Ana Ivanovic zagra z Barborą Zahlavovą-Strycovą. Dzisiaj Czeszka troszkę zepsuła mi humor, pokonując DellAcquę, więc jutro musi zwrócić to, co zabrała. Oglądałem tylko pierwszy set, gdzie w tie breaku pokonała Australijkę, wychodząc z niezłych tarapatów - 1:5 zamieniła na 7:5. Drugi set to już łatwa przeprawa, gładkie zwycięstwo 6:1. Podczas pierwszego seta grała dobrze; posyłała mocne piłki zza linii, serwis także odegrał istotną rolę. Nerwowa zawodniczka i to ta nerwowość może być powodem wielu straconych punktów, mimo to, Barbora wygrywa i jutro zobaczymy ją na ostatnim szczeblu rozgrywek. Przeciwniczka nie byle jaka, czołowa zawodniczka - Ana Ivanovic. Serbka poprawiła swoją grę, gra bardziej dojrzale, spokojnie. Dzisiaj szybkie 6:2, 6:2 z Chinką, Shuai Zhang. Niewątpliwie faworytką jest Ivanovic, jednakże ja pójdę w kierunku overowo-handicapowym. Zahlavovea-Strycova nie jest lepszą tenisistką od Any, ale myślę, że powalczy jutro, w końcu to finał i powinna walczyć do końca. Liczę na jakiś tie break i niewielką przegraną Czeszki. GL.
Bez analizy, coś z tenisa panów, nie omieszkam nie zagrać po takim kursie: 21. Dimitrov G. - Lopez F. @ Dimitrov G. -3,5 gema @ 2.52 Pinnacle @ 100j -100j
22. Dimitrov G. - Lopez F. @
Dimitrov G. -4,5 gema @ 3.86 Pinnacle @ 100j -100j
Bułgar to wielki talent, który ma swoje odchyły, jednakże tutaj pokazuje, że mu zależy. Pokonał Wawrinkę 6cioma gemami, to dlaczego Hiszpana ma nie pokonać 5cioma, który ścina piłkę przy każdej możliwej okazji. Na staruszka Radka mogło to podziałać, nie sądzę, aby z Grigorem było podobnie, który będzie chciał szybko zakończyć każdą wymianę.

dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
Czarna seria w ostatnich kilku meczach, trzeba wrócić do formy, a że dużo ciekawych meczów na jutro to coś zagramy. ;)
21. Oudin M. - Wozniak A. @ Wozniak A. @ 1.45 Pinnacle @
xx. Larcher de Brito M. - Kozlova Kat. @ Larcher de Brito M. @ 1.43
xx. Kurs: 2.07 Pinnacle @ 100j +107j

Dwa ciekawe mecze, przy których nie przejdę obojętnie. Wozniak ostatni turniej w Birmingham bardzo udany. Pokonała chociażby Watson czy Kontę, co świadczy o wysokiej formie Kanadyjki. Jutro pojedynek z Oudin. Kurs zapewne pokierowany dotychczasowymi wynikami Aleksandry z Melanie - 3:0 na korzyść Amerykanki. Warto grać, bo zapewne będzie spadał, zważywszy, że dotychczasowa gra Wozniak na grassie pokazuje, że na Wimbledonie będziemy mieli okazję zobaczyć ją kilka razy. Biorę taki kurs bez wahania.
W drugim spotkaniu nie mam wątpliwości co do de Brito. Larcher w ubiegłorocznym Wimbledonie zagrała niezłe zawody, największym wyczynem Portugalki było z pewnością pokonanie w drugiej rundzie Marii Sharapovej. Co prawda uległa w następnej rundzie Karin Knapp, ale zagrała dobry mecz i z turniejem żegnała się niewątpliwie jako pozytywne zaskoczenie turnieju. Larcher de Brito uwielbia grę na trawie, a ostatnia zwyżkowa forma utwierdza mnie w przekonaniu, że z Kozlovą powinna sobie poradzić nawet w dwóch setach. Kateryna na grassie ma niezły bilans, ale przeciwniczki, z którymi grała, nadto wymagające nie były, a na pewno nie lepsze od niej. Ukraina preferuje nawierzchnie twardą i na trawie z de Brito nie powinna mieć żadnych szans. Idę w kierunku Portugalki tworząc ako razem z Wozniak.
22. Makarova E. - Kerber A. @ Makarova E. @ 2.15 Pinnacle @ 100j -100
Kursy na Rosjankę spadają i nie dziwię się, ja sam załapałem się na 2.15, ale teraz oscylują w graniach 2.00. Kerber praktycznie nie powinno być już w turnieju. W dzisiejszym, wygranym spotkaniu z Cornet zwycięstwo przyszło jej w bardzo ciężki sposób. Francuzka miała trzy piłki meczowe na własnym podaniu i nie wykorzystała szansy. Angelique odprowadziła mecz do tie breaka i tam wygrała całe spotkanie. Niemka jak na razie nie zachwyca na grassie. Przedwczoraj trudny mecz z Riske i dzisiaj dramatyczny, ale pozytywnie zakończony finał z Alize. W przeciwieństwie do swojej rywalki, Ekaterina rozgrywa dobre zawody. W pierwszej rundzie pokonała Shiavone, a wczoraj odprawiła do domu Pavlyuchenkovą, która dzień wcześniej wygrała z naszą Agnieszką Radwańską. Panie na trawie już ze sobą grały czterokrotnie, jak na razie jest remis. Ostatnie spotkanie rozegrały właśnie na korcie w Eastbourne, gdzie górą okazała się Makarova. Przy obecnej formie jaką pokazuje Niemka warto grać na Ekaterinę, nie ma co się sugerować rankingiem przy tym typie, bo Rosjanka nieźle poczyna na brytyjskich kortach i jak dla mnie jest faworytką jutrzejszego spotkania.

dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
Bez analizy, bo się zaczyna zaraz: 23. USA - Dominikana @ USA -1,5 seta @ 1.76
xx. Portoryko - Argentyna @ Argentyna -1,5 seta @ 1.53
xx. 2.70 bet365 @ 100j -100j
a teraz tenisowo, jak się należy. Kerber pokazała wczoraj niezły tenis. ;)
24. Vandeweghe C. - Koukalova K. @ Vandeweghe C. @ 2.16 Pinnacle @ 100j +116j 25. Vandeweghe C. - Koukalova K. @ Vandeweghe C. -1,5 seta C. @ 3.49 Pinnacle @ 100j + 249j Obie tenisisty są w niezłej formie, ja jednak kieruję swoje pieniądze w kierunku Coco, która dzisiaj pokonała Muguruzę. Mimo, że w pierwszym secie była już w sporych opałach - przegrywała 2:5 - to wybrnęła i wygrała, później w drugim secie poszło jej łatwiutko, pokonała Garbine 6:1 i całe spotkanie 2:0. Amerykanka na brytyjskich kortach gra zdumiewająco dobrze. Walczy do końca i nie poddaje się. Niezły prognostyk przed Wimbledonem. Klara dzisiaj odprawiła Shvedovą całkiem gładko, wcześniej Barthel, gdzie nie była faworytem, przynajmniej w oczach bukmacherów. Obie panie mają dobre wyniki w tegorocznych trawiastych bataliach i półfinał może być bardzo ciekawy i wyrównany. Ostatnie spotkanie, całkiem niedawno, bo na turnieju w Birmingham, wygrała Czeszka w trzysetowym meczu. Myślę, że w jutrzejszym spotkaniu Coco weźmie co jej, zrewanżuje się Klarze i wygra. Również idę w ryzykowny zakład na wygraną 2:0. GL.

dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
małe podliczenie przed Wimbledonem. zaraz wrzucę coś na jutro.

Statystyki:
Zainwestowane: 2500j
Wygrane: 3897j
Bilans: +1397j
Kupony: 25
Trafione: 15
Nietrafione: 10
Skuteczność: 60%
Yield: +55,88%

Otrzymane punkty reputacji: +4
dundersztyc 66

dundersztyc

Użytkownik
tak jak pisałem, tak i robię. czas na Wimbledon.
26. Vandeweghe C. - Muguruza B. G. @ Muguruza B. G. @ 1.77 Pinnacle @ 100j
27. Vandeweghe C. - Muguruza B. G. @ Muguruza B. G. -1,5 gema @ 2.05 Pinnacle @ 100j
Niezły kurs, zapewne spowodowane ostatnią porażki Garbine z Coco, no i oczywiście zwycięstwem Amerykanki podczas turnieju w Hertogenbosch. Obie panie stosują zasadę &#39;im mocniej tym lepiej&#39;, mocne uderzenia to ich domena i taki tenis jutro zobaczymy w ich wykonaniu. 20letnia Hiszpana moim zdaniem wyjdzie z tego zwycięsko. Podczas ostatniego pojedynku tenisistek Muguruza 5:2 prowadziła w gemach i coś poszło nie tak. Nie wiem czy to niedyspozycja czy jakieś mentalne załamanie, ale Vandeweghe zdołała jeszcze ugrać ten set, a w następnym w siedmiu gemach rozprawiła się z rywalką. Właśnie, w siedmiu gemach, co może być zastanawiające i przekonuje mnie to do jakiejś dysfunkcji Hiszpanki. Nie sądzę, aby Amerykanka znalazła w tak krótkim okresie sposób na Garbine, ale co ja tam wiem. Coco w gazie na trawie, pokonuje wszystkich jak leci, ale w końcu musi się zatrzymać, a Muguruza na pewno będzie chciała się zrewanżować za ostatnią porażkę. Siłowe tenisistki, silny serwis, gra z głębi kortu. Zobaczymy jutro od grona mocnych wymian i kilka asów serwisowych. Ja idę w stronę Hiszpanki, która umiejętnościami przewyższa Vandeweghe i nawet będąca w gazie 22latka nie wygra tego.

28. Kania P. - Li N. @ Li N. -7,5 gema @ 2.12 Pinnacle @ 100j
Poza Agnieszką i Ulą Radwańskimi mamy jeszcze taki miły akcent w postaci Pauli na Wimbledonie. 21letnia Polka po raz pierwszy wystąpi na tak prestiżowym turnieju. Wygrała trzy rundy kwalifikacyjne w drodze do tego miejsca, do miejsca w którym zmierzy się od razu z tenisistką największego kalibru. Li Na to ubiegłoroczna ćwierćfinalistka, uległa wówczas Isi w trzysetowym pojedynku. Nie trzeba nic pisać o tym, że Chinka bije na głowę Paulę i sensacją byłaby jej przegrana. Oczywiście idę w stronę doświadczonej już tenisistki, która w generalnym rankingu WTA zajmuje drugą pozycję. Li Na w tym sezonie jeszcze nie grała na trawie, pierwszy mecz rozegra właśnie tutaj, na londyńskim korcie. Cegła nie była udana dla Chinki i na pewno będzie chciała poprawić rezultat z ostatniego szlema, gdzie odpadła już w pierwszej rundzie. Do Australian Open chciałaby także dołączyć końcowe zwycięstwo na Wimbledonie, ale nie ma co wybiegać i na razie trzymać się tego spotkania. Chinka to murowana faworytka w tym meczu, tylko teraz pytanie ile wygra? Ja stawiam, że uwinie się z Paulą nie tracąc przy tym więcej niż czterech gemów. Oczywiście fakt, że 32latka nie grała jeszcze w tym roku na grassie może wpłynąć pozytywnie na przebieg tego spotkania dla Kanii, jednakże dla Polki to pierwszy turniej tak wysokich lotów i presja może ją zjeść. Handicap -7,5 gema po takim kursie warty zagrania.

Do góry Bottom