>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Socjopatyczny GOŚĆ

socjopath 1

socjopath

Użytkownik
Typuje głównie sporty walki
Jeśli ktoś ma jakieś pytania co do moich typów piszcie na prv, nie lubię się rozpisywać na forach

????MMA????

:zy3ou::zy3ou: KSW :zy3ou::zy3ou:

#1​

Tomasz Narkun - Karol Celiński - 1.75

Eliminator w LHW czyli....
Starcie dwóch odmiennych stylów walki, Narkun to świetny grappler, Celiński zaś szybki i dobry technicznie striker. Obaj reprezentują czołowe Polskie kluby MMA
W ostatnim czasie mieliśmy świetne przykłady jak Arrachion potrafi rozczytać przeciwnika i wykluczyć jego najlepsze strony (walka Asi o pas - absolutna dominacja i walka Aslambeka z Kultim)
Osobiście uważam że walka zakończy się decyzją lub TKO ze strony Cebuli.

#2​

Jay Silva - Aziz Karaoglu - 1.55

Jay Silva zanany z pajacowania, lecz ostatnio w walce ze Strusem dostał nauczkę (remis) Myslę że w tej walce raczej nastawi się by skończyć swojego przeciwnika przed czasem, w przeciwnym razie, gdy zachce mu się robić komedie w klatce, będzie spora szansa dla Aziza,który ma dobrą stójkę, a właściwie mocne uderzenie..
Mimo wszystko stawiam na Silve

#3​

Jędrzej Maćkowiak - Marcin Gułaś - 1.45

Maćkowiak reprezentujący Ankos zapasy? chyba nic więcej dodawać nie trzeba..
naprzeciw którego staje Jagoda, szlifujący stójkę z Maćkiem Brzostkiem, podczas majówki wizyta w Wydra Gym, miałem okazję zobaczyć co potrafi, stójka wygląda nieźle, lecz parterowo to raczej przepaść...

#4​

Mariusz Pudzianowski - Rolles Gracie - 1.45

Pudzian z walki na walkę coraz &quot;lepiej&quot;
taktyka na Rollesa zapewne będzie jedna, identyczna do tej z walki z Nastkiem, złapać, obalić i przeleżeć przyklejony reszte rundy, zadając po kilka ciosów z góry.
z całym szacunkiem lecz Gracie to w tej chwili tylko nazwisko, któremu z urzędu należy się szacunek, tylko w BJJ

#5​

Michał Materla - Tomasz Drwal - 1.72

Starcie dwóch legend, obaj świetnie wyszkoleni zawodnicy.
Drwal to stójka na wysokim poziomie, Cipek za to to czarny pasek BJJ.
Jeśli Cipek podejmie walkę w stójce, przyjmie sporo, lecz zostanie zdewastowany, jeśli zejdzie do parteru, poddać Tomka będzie niezwykle ciężko.Wg mnie Gorilla będzie szukał trafienia, pójścia w G&amp;P i skończenia walki

#6​

Goran Reljic - Attila Vegh - 1.50

Vegh czy to w stójce czy w parterze powinien być dużo lepszy od Chorwata, na pewno jest dużo bardziej doświadczony.
Obaj procentowo mają podobną liczbę poddań/nokautów/decyzji
Ghost jeszcze nigdy nie przegrał przez poddanie ani nokaut, więc zapowiada się ciekawa batalia

#7​

Karol Bedorf - Peter Graham - 1.12

Tutaj raczej nie będę się rozpisywać, Graham = całkowity brak parteru 7 z 8 walk przegrał właśnie przez poddania, słabe zapasy i mocna stójka która raczej nie powinna dać wygranej Grahamowi.
Karol jak wszyscy wiemy bardzo dobry grappler, szlifujący umiejętności w Ankosie, z coraz lepszą stójką.
Tutaj nie może być niespodzianki.

#8​

Patryk Grudniewski - Grzegorz Szulakowski - 1.91

Pierwsza walka na FEN to pomyłka -.-
Dziś Grudniewski pokaże czego jest wart!!
WOJNA

:zy3ou::zy3ou: UFC :zy3ou::zy3ou:

#9​

Travis Browne - Andrei Arlovski - 4.15

Obaj zawodnicy mają petarde w łapie, większość ludzi stawia jednak na Browna, pewnie też bym tak postawił mając przed oczami nokaut Fedora na Arlovskim, lecz pójdę w drugą stronę, szanse stójkowe są bardzo podobne, więc dlaczego to Pit Bull miałby nie trafić? Po takim kursie warto zaryzykować

#10​

Donald Cerrone - John Makdessi - 1.18

Makdessi w zastępstwie za Khabiba? troszę inna liga...
Cowboy robi wszystko by zostać mistrzem, bierze każdą walkę i robi swoje.
Tutaj nie ma się co rozpisywać, sądzę że Makdessi zostanie odprawiony przed czasem.

#11​

John Dodson - Zach Makovsky - 1.22

Dodson z dynamitem w łapie, mega szybki z dobrą stójką i zapasami, w UFC przegrywał tylko walę o pas, lecz pokazał siłę ciosu Johnsonowi. Jeśli nie uwali Makovskyego przed czasem to na pewno wygra przez decyzję

#12​

Anthony Johnson - Daniel Cormier - 2.04

Ogromna siła ciosu vs zapasy ?
Obaj to twardziele, którzy potrafią przyjąć i oddać, nie ma co ukrywać że Rumble zrobi wszystko by niedopuścić do klinczu i zapasów, będzie starał się taktycznie rozwiązać tą walkę, gdy Cormier popełni błąd i w jakiś sposób zostawi miejsce Johnsonowi, to szybko zostanie znokautowany, podobnie jak Gus.
Stawiam na Rumble!

#13​

Chris Weidman - Vitor Belfort - 4.50

Nie będę ukrywał jestem stronniczy, dla mnie Vitor to mistrz.
W ostatnich walkach masakrował swoich przeciwników. Wiem wiem...TRT ale mimo wszystko wydaje mi się że jest już tak doświadczony i wszechstronny że uwali Weidmana i wreszcie zdobędzie kolejny tytuł mistrzowski.
Po takim kursie grzech tego nie zagrać!

END NEW!!
WAR VITOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom