>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Socca World Cup 2024 - Oman

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP

1733403684300.png

The 2024 Socca World Cup was held from 29 November to 7 December 2024 in Muscat, Oman. The official draw was held on 29 October 2024.

1733403817599.png

Ostatnia edycja:
berserk 447K

berserk

Użytkownik
Standardowo w naszym meczu over 3,5 gola :)
Szkoda że nie ma dodatkowych zakładów na resztę spotkań . BTTS i overy by się przydały .

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Standardowo w naszym meczu over 3,5 gola :)
Szkoda że nie ma dodatkowych zakładów na resztę spotkań . BTTS i overy by się przydały .
to prawda sam miałem pewne przemyślenia ale nie da się ich zagrać, dopiero wróciłem wiec nie miałem jak napisać wcześniej

Rumunia DNB 4:3 po karnych
Egipt +1.5 raczej bym sie tutaj sklanial under 3.5 6:0 Polska ! 🤯
Wegry win 1:2 brawo berserk berserk za typ na Oman ❗
Belgia win 0:3 o_O
Meksyk x2 4:2
i Brazylia Kazachstan x2

Ostatnia edycja:
berserk 447K

berserk

Użytkownik
Na szybko po mecz już się zaczyna

Kazachstan z Brazylią po 2,90

Plus standardowo Polska - Rumunia over 3,5 po 1,70

Ostatnia edycja:
berserk 447K

berserk

Użytkownik
Finał MŚ socca za nieco ponad godzinę

Oman gospodarz , łatwa grupa i można otwarcie powiedzieć że eliminacja Polaków poprzez wsadzenie sędziego z Omanu do naszego meczu z Rumunami. Pchanie gospodarzy do finału aż miło :)
Kazachowie nr 1 rankingu Socca trochę mieli farta docierając do finału bo wygrywali 2x karne w fazie pucharowej a wiadomo jak to jest z karnymi.
Co się może wydarzyć w finale ? W "normalnych" warunkach Kazachowie powinni skończyć mecz w 20 minut ale czy w Omanie są do końca normalne warunki ?
Nie zdziwią mnie tutaj wałki w stronę Kazachów od początku spotkania. Może jakiś remis i znowu karne ?

Kazachstan - Oman remis 5,60

Oman MŚ socca - tak się kupuje tytuły :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2316
M 8,8K

makalele007

Użytkownik
Finał MŚ socca za nieco ponad godzinę

Oman gospodarz , łatwa grupa i można otwarcie powiedzieć że eliminacja Polaków poprzez wsadzenie sędziego z Omanu do naszego meczu z Rumunami. Pchanie gospodarzy do finału aż miło :)
Kazachowie nr 1 rankingu Socca trochę mieli farta docierając do finału bo wygrywali 2x karne w fazie pucharowej a wiadomo jak to jest z karnymi.
Co się może wydarzyć w finale ? W "normalnych" warunkach Kazachowie powinni skończyć mecz w 20 minut ale czy w Omanie są do końca normalne warunki ?
Nie zdziwią mnie tutaj wałki w stronę Kazachów od początku spotkania. Może jakiś remis i znowu karne ?

Kazachstan - Oman remis 5,60

Oman MŚ socca - tak się kupuje tytuły :)
Witam przed chwilka ogladałem mecz finałowy ale w wielkim skrócie tzn przewijałem go co 5 sekund a gdy była ciekawa akcja obejrzałem uważnie i nie rozumiem dlaczego piszesz ze oman kupił tytuł. Oman wygrał w karnych kazachstan nie potrafił strzelić w bramke w karnych nawet wiec chyba sprzedała ekipa kazachstanu. Druga sprawa jak by sedziowie byli przekupieni to nie uznali by kazachstanowi bramki na 1:1 gdy ktoś z trybun rzucił piłkę która mogła przeszkodzić bramkarzowi omanu w obronie jednak tego nie zrobili. Wczesniejsze mecze ok moze były jakieś sciemniackie ale kiedy kiedy ekipa przeciwna gra kosmos nie da się "sprzedać" meczu mam przykład kataru na mś w piłce noznej z grupy nawet nie wyszli bo byli po prostu słabi.

Otrzymane punkty reputacji: +571
Do góry Bottom