>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

slyszalem o blokowaniu kont na bet365.com

pigularz77 47

pigularz77

Użytkownik
mam zamiar wplacic 1k na bet365 bo to dobry buk(szeroko oferta,wysokie kursy) ale czytam w dziale &quot;najlepszy bukmacher internetowy&quot; ze ktos wygral 1300zl i mu zablokowali konto. Co w takiej sytuacji robic i czy mam zrezygnowac z tego buka?

Prosze Was o pomoc;)

cala 37

cala

Użytkownik
mam zamiar wplacic 1k na bet365 bo to dobry buk(szeroko oferta,wysokie kursy) ale czytam w dziale &quot;najlepszy bukmacher internetowy&quot; ze ktos wygral 1300zl i mu zablokowali konto. Co w takiej sytuacji robic i czy mam zrezygnowac z tego buka?
Prosze Was o pomoc;)
wklej mi link do tego o czym piszesz bo chce uwierzyc ze snie.Jesli mu zablokowali konto to napewno nie z powodu wygranej(1300zl):grin:
Edit:dobra juz znalazlem.Moge ci polecic tego buka z pelna odpowiedzialnoscia,gram w nim praktycznie od ok 5 lat i nigdy nie mialem zadnych problemow choc wyplacalem kilkakrotnie wieksze sumy niz podal kolega.Nie wierze ze taka firma jak bet365 zablokowala mu konto po takiej wygranej.
Wplacaj i graj bez obaw!!

Otrzymane punkty reputacji: +4
W 74

woofer001

Użytkownik
Praktycznie do każdego buka można w internecie znaleźć jakąś negatywna opinie. Też radzę wpłacać , buk ma chyba najlepszy live w sieci więc do zabawy w sam raz. A jak kiedyś zaczniesz grać poważniej to Ci po prostu grzecznie podziękują limitem rzędu 10 zł ????

J 18

_jarl_

Użytkownik
U tego buka limitowanie wygrywających użytkowników to raczej standardowa procedura. Zresztą funkcjonująca gdzieniegdzie alternatywna nazwa bet3,65 mówi sama za siebie. Co do wielkości limitów to zależy od dyscypliny, na bardziej egzotyczne zdarzenia to i bywają jednocyfrowe, lepsze ligi można trochę grubiej zagrać.

pigularz77 47

pigularz77

Użytkownik
no dobra to niech mi tam limit naloza,mowi sie trudno,ale przeciez nic na tym nie strace bo kasy nie zabieraja tzn strace to co moglbym ewentualnie normalnie wygrac.

TEN POST DOTYCZY AKURAT POWAZNEGO GRANIA ???? bo przenosze sie z zeimniaka na internet;)

cala 37

cala

Użytkownik
no dobra to niech mi tam limit naloza,mowi sie trudno,ale przeciez nic na tym nie strace bo kasy nie zabieraja tzn strace to co moglbym ewentualnie normalnie wygrac.
TEN POST DOTYCZY AKURAT POWAZNEGO GRANIA ???? bo przenosze sie z zeimniaka na internet;)
Nie mam pojecia jakim stawkami graja ze takie limity dostaja,ale robiac dziennie obrot 1000zl to limitu sie nie spodziewaj.

W 74

woofer001

Użytkownik
Nie mam pojecia jakim stawkami graja ze takie limity dostaja,ale robiac dziennie obrot 1000zl to limitu sie nie spodziewaj.
Robiąc dziennie obrót 1000 zł i będąc na plus o 4-5 k spodziewaj się limitu gdzieś po 20-30 dniach...

pigularz77 47

pigularz77

Użytkownik
limit okej pogodze sie, ale blokada konta to co innego:/

MYSLE ZE TEMAT ZAMKNIETY,wiem juz czego potrezbowalem. DZIEKI;)

cala 37

cala

Użytkownik
Robiąc dziennie obrót 1000 zł i będąc na plus o 4-5 k spodziewaj się limitu gdzieś po 20-30 dniach...
To widac mam jakies przywileje ;)
Wiadomo ze reguralnie nie da sie wygrywac ale wieksze wygrane wyplacalem i nigdy nie mialem problemow u nich z limitami.Oby jak najdluzej

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
ja nigdy nie mialem problemow z bet365, zarowno z blokowaniem konta jak i z limitami, zdarzalo sie nawet ze grywalem kupony po kilka-kilkanascie tysiecy i bywalo ze kwoty te przekraczaly znacznie maksymalna stawke za jaka moglem zagrac dane spotkanie, a mimo to pozwalano mi grac za wiecej, wyplacalem rowniez duzo wieksze kwoty niz te o ktorych wspominano wyzej i nigdy nie bylo zadnych problemow, dodatkowo przy wysokim obrocie nie rzadko otrzymywalem bonusy lojalnosciowe do 500zl nawet ;)
buk wart polecenia

P 1

piap1

Użytkownik
Wpłacaj spokojnie i graj bez obaw.Bet 365 ma super oferte live zawsze są jakieś mecze do grania.Ja niedawno u wiliama hilla trafiłem 2 kursy po 7.00 ( na live) i wprowadzili mi limity.

Do góry Bottom