phobos
Użytkownik
Witam wszystkich większych i mniejszych amantów bukmacherstwa. Jest to mój drugi temat w tym dziale, jednak pierwszy poświęciłem całkowicie NBA, i chcąc nie chcąc zdecydowałem się na pozostawienie go jakim był, stąd otwieram inny, w którym skupię się w głównej mierze na piłce nożnej, okazjonalnie na NHL bądź i tenisie, w zależności gdzie pieniądz można z ziemi podnieść.
Informacje dla odwiedzających:
1) Uprzejmie proszę o nie komentowanie typów/analiz w temacie, chcę by temat był jasny i przejrzysty. Wszelkie uwagi proszę śmiało kierować na PW, chętnie podyskutuję lub przyznam się do błędu, jeśli taki popełniłem. Niepożądane posty będą usuwane za prośbą do moderatorów.
2) Przyjmuję za stawkę jednostki od 1-10, gdzie 1j = 10zł a 10j = 100zł. Niemal zawsze na takich samych stawkach będę grywał sam u swojego buka.
bet #1
Informacje dla odwiedzających:
1) Uprzejmie proszę o nie komentowanie typów/analiz w temacie, chcę by temat był jasny i przejrzysty. Wszelkie uwagi proszę śmiało kierować na PW, chętnie podyskutuję lub przyznam się do błędu, jeśli taki popełniłem. Niepożądane posty będą usuwane za prośbą do moderatorów.
2) Przyjmuję za stawkę jednostki od 1-10, gdzie 1j = 10zł a 10j = 100zł. Niemal zawsze na takich samych stawkach będę grywał sam u swojego buka.
bet #1
Pittsburgh Penguins 1 : 2 Winnipeg Jets Wielkim fanem NHL nie jestem, aczkolwiek do samego hokeja pewien sentyment mam. Dziś w nocy Winnipeg podejmie na swym lodowisku ekipę Pingwinów i przechodząc od razu do sedna, śmiem powątpiewać, czy gospodarze przerwą swą passę porażek. Potyczka Jets'ów z Coyotes sprzed paru dni zakończyła się przegraną 1-4. Moim zdaniem nic więcej niż dogrywki Jets'om nie uda się wypracować, bo rywal mimo iż przyjezdny, to wymagający. Przyjdzie i pora na Winnipeg, by jakieś punkty ugrać, ale nie powinno do tego dojść w potyczce z Pingwinami... :hokej: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets
Typ: Penguins (+OT) 1,65
Stawka: 6/10 Betclic
Typ: Penguins (+OT) 1,65
Stawka: 6/10 Betclic