>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Slovakia! Co warto odwiedzic? ;)

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Witam ;]

Jutro z familia z samego rana wybieram sie na Slowacje na taki maly weekendowy wypad ;] Mieszkam dosyc blisko granicy wiec droga nie zajmie zbyt duzo czasu... I teraz moje pytanie: Czy znacie moze jakies fajnie, ciekawe miesjca w miare blisko granicy ktore warto odwiedzic? Wiem ze jest tam mnostwo aquaparkow z wodami termalnymi ale chcialbym zobaczyc cos poza tym wszystkim, cos ciekawego... ;) Nie chodzi mi o wymienienie miast czy cos w tym stylu tylko o takie konkretne miejsca ktore polecacie, gdzie np byliscie sami lub tez Wasi znajomi... Licze na Wasza pomoc :p

Pozdrawiam ;]

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Tatry słowackie albo dużo maja klasztorów w tym najblizszy przy granicy to chyba Czerwony Klasztor (ale nic ciekawego moim zdaniem) :p
No i oczywiscie monopole ;)

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Oczywiscie aquapark w Popradzie, cerveny klasztor, sam poprad tez bardzo ciekawy. Jak sie jedzie przez granice w piwnicznej w strone popradu/bratyslawy to widac wiele zamkow, ktore z pewnoscia mozna pozwiedzac.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
W Słowacji to trzeba odwiedzić koniecznie POTRAVINY i jakaś tamtejszą knajpkę. Za małe pieniądze można najeść się miejscowych potraw i piwka. Od biedy można też zaliczyć jakiś aquapark, jaskinie których też jest dużo i to by było tyle :p
Piwa się nie opłaca kupować ? Przestań. Ja całkiem niedawno wracałem z GP z całkowicie obładowanym piwkiem samochodem. Ceny może już nie tak atrakcyjne jak kiedyś ale wciąż widać różnicę na cenie + ich smak jest jednak też inny. Choć chyba lepiej akurat z tym jest w Czechach.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
W Słowacji to trzeba odwiedzić koniecznie POTRAVINY i jakaś tamtejszą knajpkę. Za małe pieniądze można najeść się miejscowych potraw i piwka. Od biedy można też zaliczyć jakiś aquapark, jaskinie których też jest dużo i to by było tyle :p

Piwa się nie opłaca kupować ? Przestań. Ja całkiem niedawno wracałem z GP z całkowicie obładowanym piwkiem samochodem. Ceny może już nie tak atrakcyjne jak kiedyś ale wciąż widać różnicę na cenie + ich smak jest jednak też inny. Choć chyba lepiej akurat z tym jest w Czechach.
haluszki z bryndzą:p i do tego zimny bażant????
to najwieksze skarby Slowacji ????

majkell 0

majkell

Użytkownik

Właśnie o to mi chodziło:-D pozatym jakos nie przepadam za Słowackim piwem wole Żubra:-D:-D:-D

Do góry Bottom